نرم افزار pdf 2 word میخوام .لطفا .
نرم افزار pdf 2 word میخوام .لطفا .
غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .
از اینجا دانلود کنید!!
http://rapidshare.com/files/17180840...Underpl_1_.zip
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
جهت اطلاع خانم فریبا بگم که این برنامه ها فقط English PDF رو به english Word Doc Format تبدیل میکنه. و از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
Safir Network Solutions
Cisco, Linux, Microsoft & Mikrotik
Contact
Mail : AliRezazadeh {AT} Live {DOT} com
MSN ID : AliRezazadeh@live.com
Y! ID : Redalex2002سایت دانشجویان IT پیام نور کرج http://ITCentre.ir
جدا؟؟ چه نامرد ...
آخه میدونین مشکل من یه ؟ اینکه ما داریم واسه کار هلال احمر دانشگاه یه سری تبلیغات و کارت دعوت و .. میزنیم . خود دانشگاه باید طراحی کنه و دست ما نمیده بعد با فرمت pdf . و برای پرینت مشکل پیدا میکنیم چون اکثر مواقع سایزش تنظیم نیست . مجبور میشیم کپی بگیریم که افتضاح میشه .. من استفاده از این نرم افزار به ذهنم رسید شما چه راهی رو پیشنهاد میکنین؟
بله این نرم افزار با فونت فارسی مشکل دارن ولی یک نرم فزار هست که درست میکنه ولی کار با اون خیلی سخته شبیه برنامه نویسی است!! چرا مشکل داره موقع پرینت گرفتن؟؟
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
چون برای پرینت مجبوریم ببریم یه مغازه ی در پیت که کپی گرفتن درست حسابی هم بلد نیست اما چون طرف قرار داد دانشگاهه باید همون جا بریم . بعدش مسئول اونجا نمیدونم مشکلش با pdfچیه که میبینش حالش بد میشه . خلاصه اینکه سفت و سخت طرفدار docهست و بی وقفه میگه که با Pdf نمیشه پرینت گرفت ..
مغازه دار یک مشت حرف محمل تحویل شما داده
I'm not in competition with anybody But myself .. , My goal is to beat my last Performance
Safir Network Solutions
Cisco, Linux, Microsoft & Mikrotik
Contact
Mail : AliRezazadeh {AT} Live {DOT} com
MSN ID : AliRezazadeh@live.com
Y! ID : Redalex2002سایت دانشجویان IT پیام نور کرج http://ITCentre.ir