با سلام ضمن خسته نباشید من یک برنامه میخوام که محیط دانشگاه رو با استفاده از کلاس شبیه سازی کنه یعنی قسمت مدیران و قسمت دانشجویان و کارمندان و....
با سلام ضمن خسته نباشید من یک برنامه میخوام که محیط دانشگاه رو با استفاده از کلاس شبیه سازی کنه یعنی قسمت مدیران و قسمت دانشجویان و کارمندان و....
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام بچه از شما یه خواهش داشتم من دنباله مقاله در مورد صادرات پیاز هستم که عوامل قابل کنترل و غیر قابل کنترل صادرات پیاز توش باشه خواهشا کمک کنید تا اخر ماه باید تحویل استاد بدم
ممنون میشم دو سه روزه جواب بدید ترم اخرم لطفا کمک کنید
سلام و با آرزوی موفقیت این پرژوه رو در c++ بسیار نیاز دارم پیاده سازی توابع (ضرب و تقسم و تفریق و جمع و پیمانه و توان و ++ و- - برای دو عدد بزرگ مثلا 200رقمی و اینکه آیا یک عدد بزرگ است)
سلام
راستش من دانشجوی ترم اول کامپیوترم و این ترم c++ دارم. استادمون هم چند تا برنامه ی مزخرف باهامون کار کرده و حالا به عنوان پروژه برنامه ی انتخاب واحد دانشگاه رو میخواد. من هم چیز زیادی بلد نیستم که بخوام خودم این برنامه رو بنویسم. تا اول بهمن هم بیشتر وقت ندارم. میخواستم ببینم شما میتونید برام بزارینش. لطفاااااا واقعا ممنون میشم.
اين الگوريتم رسم خط برزنهام توي كتاب گرفيك رايانه اي (هيرن.بيكر) است با turbo ++c 4.5 اجرا كردم اين اروور روداد#include<GRAPHICS.H>#include <stdlib.h>
#include <math.h>
void linebres (int x0, int y0, int x1 ,int y1)
{
int dx = fabs (x1 - x0), dy = fabs(y1 - y0);
int p = 2 * dy - dx;
int twody = 2 * dy;
int towdyminusdx = 2 * (dy -dx);
int x;
int y;
if (x0 > x1){
x=x1;
y=y1;
x1=x0;
}
else {
x = x0;
y = y0;
}
setPixel (x, y);
while (x < x0){
x++;
if (p < 0)
p += twody;
else {
y++;
p += towdyminusdx;
}
setPixel (x, y);
}
}
bgi grapgics not suported under windows
با سلام
دنبال یه برنامه به برای محاسبه محیط و مساحت مستطیل با استفاده از کلاس و توابع ( سازنده با پارامتر و بدون پارامتر و کپی و مخرب و ...) و همچنین x واحد به طول و عرض اضافه شود و مجددا برنامه نویسی شود. می گردم .اگه کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم
سلام مدیر جان می شه لطف کنی برنامه نویسی سی پلاس پلاس وسی شارپ و پایگاه داده وسیستم عامل پیشرفته رواموزش بدین من خیلی نیازمندشم ممنون