ظاهرا گلستان به مشکل برخورد کرده چند روز صبر کنید مشکل رفع میشه
ظاهرا گلستان به مشکل برخورد کرده چند روز صبر کنید مشکل رفع میشه
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام یعنی چند روز باید صبر کنیم ؟؟؟؟ خوب من چندتا از درسام هنوز نمره میان ترم نداره هر روز می رفتم نگاه می کردم حالا که سیستم مشکل داره به من بگین امیدوار باشم ؟
شادى هديه كن حتى به كسانى كه آن را از تو گرفتند.
عشق بورز به آن هايى كه دلت را شكستند.
دعا كن براى آن هايى كه نفرينت كردند.
و بخند كه خدا هنوز آن بالا با توست.
احتمالا مشکل سراسریه چون منم خواستم نمراتمو ببینم همین خطا رو زد لااقل خیالم راحته که همه اینجورین به محض رفع مشکلم همینجا اعلام میکنم
سلام
منم همین مشکل و دارم . کلن سیستم گلستان مشکل داره و به زودی برطرف میشه انشاالله .
نکته ی جالب انگیز قضیه اینه که من تازه فهمیدم سیستم گلستان فقط مختص دانشگاه پیام نور نیست!! دانشگاه های دیگه هم از همین سیستم استفاده می کنند !! من تا امروز فکر میکردم سیستم جامع پیام نوره فقط! احتمالا به همین دلیل ترافیکش رفته بالا و همچون ترم های پیش باید صبر پیشه نماییم تا 3-4 روز آینده . . .
با سلام
معمولا این مشکلات یهویی پیش میاد در این سایت گلستان و بد تر از اون هم متاسافانه نه از سایت خود گلستان نه سایت پیام نور اطلاع رسانی نمی کنند و هم را الاف خود می کنند.
این طور مشکلات در سیستم گلستان و دانشگاه پیام نور عادی هست و معمولا بعد از یکی دو روز رفع می شود بازم بصورت یهویی.
واقعا خدا صبرتون بده با این سیستم گلستان و دانشگاه پیام نور
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
من موقع ثبت نام با خطای کد 34 مواجه میشوم چکار کنم؟
لطفا سریع ج بدین
سلام
* اخطار های سیستم گلستان کنترل شماره ۳۴ و کد ۴
برای برطرف کردن اخطار کنترل شماره ۳۴ در سیستم گلستان پیام نور به کارشناس رشته خود مراجعه کنید
بیشتر بخوانید.