[quote=محدیس;283321] نوشته اصلی توسط javad jan مثل اینکه توپ افتاد تو زمین من اونوفت شوشو چیه..............خوردنیه؟ کو شوشو؟؟؟ توپ همچنان زمین منه
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
[QUOTE=javad jan;283322] نوشته اصلی توسط محدیس کو شوشو؟؟؟ توپ همچنان زمین منه جرزنی کردن هم خوب بلدیآقا من مدرک دارم عمرابتونی زیرش بزنی من از بچگی با داداشم هم بازی میکردم همینطوری بود...........خوب میشناسمتون
[quote=محدیس;283324] نوشته اصلی توسط javad jan جرزنی کردن هم خوب بلدیآقا من مدرک دارم عمرابتونی زیرش بزنی من از بچگی با داداشم هم بازی میکردم همینطوری بود...........خوب میشناسمتون کو مدرک خواهر؟؟
پست هارو چهارتا بالاتر بری میبینی؟پاسخ تو با نقل قل از خودت جواب دادم
نوشته اصلی توسط محدیس پست هارو چهارتا بالاتر بری میبینی؟پاسخ تو با نقل قل از خودت جواب دادم نقل قول هم قابل دست کاریه آبجی خانوم ( گرچه میدونم تو دستکاری نکردیا ) خوب حالا یه ر جا انداختم دیگه مگه چی شده خوب؟؟
نوشته اصلی توسط javad jan نقل قول هم قابل دست کاریه آبجی خانوم ( گرچه میدونم تو دستکاری نکردیا ) خوب حالا یه ر جا انداختم دیگه مگه چی شده خوب؟؟ باز خداروشکر تو اقرار کردی........من سر جرزنی های فراوان برادرم یک ماه با هم کل کل داشتیم........به همین خاطر میگم بچه فهمیده ای هستی
نوشته اصلی توسط محدیس باز خداروشکر تو اقرار کردی........من سر جرزنی های فراوان برادرم یک ماه با هم کل کل داشتیم........به همین خاطر میگم بچه فهمیده ای هستی چند سال فرق سن دارید باهم ؟؟ منم کلا تو بازی زیاد تقلب میکنم ، اما خداوکیلی جرزنی نمیکنم تقلب کنم طرف بفهمه قبول میکنم اما اگه نفهمه که دیگه ناز شصتم
نوشته اصلی توسط javad jan چند سال فرق سن دارید باهم ؟؟ منم کلا تو بازی زیاد تقلب میکنم ، اما خداوکیلی جرزنی نمیکنم تقلب کنم طرف بفهمه قبول میکنم اما اگه نفهمه که دیگه ناز شصتم 2سال.......من که کلا با آدمی که صاف و ساده بدون هیچ هیجانی باز میکنم بهم نمچسبهدیگه اینطوری بار اومدیم
نوشته اصلی توسط javad jan الان اوضات دقیقا چطوریه؟؟ دقیقا داغونم حوصله ندارم
نوشته اصلی توسط محدیس 2سال.......من که کلا با آدمی که صاف و ساده بدون هیچ هیجانی باز میکنم بهم نمچسبهدیگه اینطوری بار اومدیم دقیقا بازی به تقلبش قشنگه دیگه پس باید بیای با من بازی کنی یطوری سرت کلاه بزارم که تا آخر بازی هم دستت نیاد چی بود جریان
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن