نوشته اصلی توسط محدیس بسته به طبع هر فردی داره....بعضی ها انقدر بی جنبن تا میگرن همشو قورت میدن سس هم میریزن روش؟؟
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط javad jan سس هم میریزن روش؟؟ انگار واقعا ندیدیآره دیگه
نوشته اصلی توسط محدیس انگار واقعا ندیدیآره دیگه آخه من سس دوست ندارم میشه با ماست هم خورد؟؟ تو خودت با چی میخوری معمولا؟؟
نوشته اصلی توسط javad jan آخه من سس دوست ندارم میشه با ماست هم خورد؟؟ تو خودت با چی میخوری معمولا؟؟ آقا تسلیممن سوتی خودم قبول میکنممیتونم ادامه بدم یهو دیدی امید اومد یه چیزی گفت
نوشته اصلی توسط محدیس آقا تسلیممن سوتی خودم قبول میکنممیتونم ادامه بدم یهو دیدی امید اومد یه چیزی گفت دمت گرم دختر خداوکیلی مردم از خنده محدیس
نوشته اصلی توسط javad jan دمت گرم دختر خداوکیلی مردم از خنده محدیس نوش جونت.........فقط مواظب باش تو گلوت گیر نکنه
نوشته اصلی توسط محدیس نوش جونت.........فقط مواظب باش تو گلوت گیر نکنه نه حواسم هست جات خالی همین الان یه چای مشت آبدارچیمون آورد با اون میخورم ایشالا که گیر نمیکنه
من یکی از رو رفتم
نوشته اصلی توسط محدیس من یکی از رو رفتم دور از جونت آبجی همش باب شوخی و خندست وگرنه اصلا قصد از رو بردن کسی رو ندارم بخدا
نوشته اصلی توسط javad jan دور از جونت آبجی همش باب شوخی و خندست وگرنه اصلا قصد از رو بردن کسی رو ندارم بخدا میگم حساسیت باورتون نمیشه.........عمو تو سنی ازت گذشته میفهمم شوخی بود
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن