فقط خواهشن 206 تو نابود نکن
نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH میشستم زار زار گریه میکردم.نگین نه که میدونم همتون مثه خودمین بعد میرفتم سر وسایلی که باید نابود بشه بیاو اعتراف کن اونا چین که میخوای نابود کنی منم اون موقع میام کمکت اگه مردی خودم نابودشون میکنم
نوشته اصلی توسط دانشجو خوب فقط خواهشن 206 تو نابود نکن اگه من مردم اون مال تو>خوبه؟ حالا نری بشینی صبح تا شب دعا کنی من بمیرمااااا
نوشته اصلی توسط baran bala بیاو اعتراف کن اونا چین که میخوای نابود کنی منم اون موقع میام کمکت اگه مردی خودم نابودشون میکنم عرضم به حضور شما که تو جمع نمیشه مطرح کرد جنبه عمومی خوبی نداره شما گوشتو بیار در گوشت بگم
من که میرفتم دریا
نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH اگه من مردم اون مال تو>خوبه؟ حالا نری بشینی صبح تا شب دعا کنی من بمیرمااااا حالا چون اصرار می کنی مهندس قبول می کنم حال اگه....چه طوری می خوای پست کنی یه وقت فکر نکنی....
نوشته اصلی توسط mansour.j من که میرفتم دریا بله حتما با .........
نوشته اصلی توسط MOOJTABA SH عرضم به حضور شما که تو جمع نمیشه مطرح کرد جنبه عمومی خوبی نداره شما گوشتو بیار در گوشت بگم نه منصرف شدم نمیخوام خودت نابودشون کن باز دودش میره توچشمم کور میشم
نوشته اصلی توسط دانشجو خوب حالا چون اصرار می کنی مهندس قبول می کنم حال اگه....چه طوری می خوای پست کنی یه وقت فکر نکنی.... وصیت میکنم هروقت مردم برات بفرستن آدرس میدن بیا سوار شو برو
قوانین انجمن