غصه نخور دلم ... هر کسی جایگاهی داره که درکش برای همگان دشواره ...
اگه تو رو شکستن ...چون میخواستن کوچیک بشی ...درست به قدر فهم و درک خودشون .
اخه منابع همش عوض میشه من واسه سی پلاس مجبور شدم دو تا بخرم که هر دوشم واسه پیام نور بود میدونی چرا چون یکیشو استادمون تدریس میکرد میگفت این بهتره و اون یکی دیگه کتابی بود که قرار بود ازش سوال بیاد
از بچه ها ی ترم بالایی میپرسم چون اونا می دونن چه کتابی بهتره (یعنی فقط کتاب پیام نور منظورم نبود) اونام گاهی میگن این کتابو بگیر دیگه لازم نیس کتاب پیام نور بگیری حداقل واسه مدار که جواب داد
اکثر بچه های خودمون که این ترم مدار داشتن فقط کتاب مقسمی رو خونده بودن اصلا کتاب پیام نور نداشتن ولی نمره هاشون خوب بود میبینی
منظورم این بود....
واسه ثبت نام فراگیر نفری 55000 تومن گرفتن؟
ببینم تو این مملکت اسلامی و جایی که از صبح تا شب حرف حلال حروما حقا ناحق میشه، چه دلیلی هست تا برای یه کنکور مثله بقیه کنکورا باید 55000 پرداخت کرد؟
همه فقط دزد شدن و راه دزدی را یاد گرفتن!!!
اگه بگیریم صر هزار نفر هم شرکت کردن چه درامدی داره پیام نور از این فراگیر
اما این وسط واسه یه عده خوب اشتغال زایی شده!!!
میگین چه اشتغالی ؟فقط کافیه یه سرچ تو گوگل کنن می بینن چند ده سایتا وبلاگا آگهیا موسسه و کوفتا زهره مار که موقعیت فراگیر شده واسه اونا موقعیت تیغ زدن ملت!!!
سایت همیشه آنلاین که یه دی وی دی رایتی را می فروشه 23000 با پستش 25000 حالا اینا چی کار کردن یه سری جزوه را اسکن کردن و ......
بدتر از اون اینکه یه عده همین دی وی دی ها را میخرن و دوباره می فروشن به یه عده دیگه.
آقا ایجاد اشتغال به این می گنا؟؟؟
من این دی وی دی را خریدم و برای borna66 ارسال کردم به این امید که به مرور مطالبش را داخل سایت بگذاره.
خوبه ممنون دوست عزیز کار خیلی خوبی کردی!
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
من مهندسی کشاورزی گرایش مهندسی آب و خاک می خونم. خوشم میاد 85 % درسام بودن منبع هستن و مشکل ما کتاب هست. کلاس هم که براش برگزار نمیشه حالا شما بگید ما چیکار کنیم.
2 - بعد از مدتها مرکز نیشابور داره سلف میزنه که خدا میدونه کی آماده بشه.
3- توی بیشتر دانشگاه های دیگه یک کافی نت برای کارهای دانشجویی وجود داره که متاسفانه بیشتر دانشگاه های پیام نور کافی نت ندارن.
4 - آزمایشگاه های دانشگاه بسیار بسیار مبتدی هست.
و ...............
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
http://pnu-club.com/pnu.1239.html
خب اینا تازه پاره ای از مشکلات هستند!
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
به ادرس زیر مراجعه کنید
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
به ادرس زیر مراجعه کنید