نوشته اصلی توسط
مهدی شکیبا
متاسفانه ان قدر سایت شلوغ هست که نمی شود مطالب را راحت پیدا کرد.شما بقیه فوروم ها را ببینید .نیازی نیست برای هر عضو فوروم یک صفحه کامپیوتر از لحاظ طولی صفحه پر شود .همچنین برای تبلیغات هم می شود در سمت راست یا چپ صفحه جاهایی را اختصاص داد. یا مش شود از حروفی یک دو عدد کوچکتر اشاره کرد که زیبایی بصری صفحه بهتر شود .اما مساله مهم قسمت سرچ هست .ببینید مثلا شاید شما بگویید که خب دستی نگرد . برو در قسمت بالای صفحه کلمه مورد نظرت را بزن پیدا می کنی.اما مشکل ان است که سرچ شما کل نت را سرچ می کند نه فقط داخل فوروم را و به این ترتیب پیدا کردن سوالات مشکل تر می شود .
به عنوان مثال بنده می خواهم مثلا سوالات پایان ترم درس معاد (رشته نهج البلاغه ارشدپیام نور)را سرچ کنم . می نویسم معاد.کلی پاسخ می اید که خب بنده می توانستم در گوگل هم سرچ کنم .فقط شما ادرس خودتان را هم به سرچ ها اضافه می کنید . در حالیکه به جای انکه نتایج گوگل (با پسوند ادرس شما)بیاید خوب بود وقتی سرچ می کردیم .به ترتیب کلیه مطالب فوروم شما که در ان از معاد استفاده شد در صفحه باز می شد مثلا در فوروم شما 20مرتبه معاد استفاده شده .این 20مرتبه به صورت داخل فورومی می امد نه به شکل نتایج گوگل (که پسوند سایت شما رادارد).موضوع دیگر انکه سوالات پیام نور شما به صورت حروف الفبایی تنظیم نشده است .مثلا بنده برای پیدا کردن سوالات دروس ارشد سوالات پیام نور را گشتم (6صفحه)بود اما پیدا نکردم .خب اگر به ترتیب حروف الفبا بود مثلا قبل حرف ن و حرف م را می دیدم دیگر این همه گشتن نیاز نبود .ضمنا سایت شما در خیلی از رشته ها ناقص هست .مثلا بنده رشته اصول دین و معارف علوی (همان نهج البلاغه )که زیرمجموعه ای از رشته علوم قران و حدیث هست هستم(در ارشد )ولی مطالب این رشته بسیار ناقص در سایت هست لطفا اینها را کامل کنید . با تشکر از زحمات شما