نوشته اصلی توسط paksersht آرهههه خیللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل ی زیاد چطوری میشه آدما رو فراموش کرد؟؟ ب سختی برو این نامه ای ک واست نوشتمو بخون شامپو بچه میزنی ب موهات؟
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
نوشته اصلی توسط y a l d a ب سختی برو این نامه ای ک واست نوشتمو بخون شامپو بچه میزنی ب موهات؟ نه :) اگه تو خیابون یه خارجی ازت آدرس بپرسه بلدی جوابشو بدی؟
تا حدودی آره بلدم چرا آدما خلق شدن؟؟
نوشته اصلی توسط sfx نه :) اگه تو خیابون یه خارجی ازت آدرس بپرسه بلدی جوابشو بدی؟ بله چرا ک نه؟ اوقات بیکاری چکار میکنید؟
نوشته اصلی توسط y a l d a ب سختی برو این نامه ای ک واست نوشتمو بخون شامپو بچه میزنی ب موهات؟ کدوم نامه؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht کدوم نامه؟؟ وبلاگم
نوشته اصلی توسط y a l d a وبلاگم خوندم مررررررسی خیلللی قشنگ بود
نوشته اصلی توسط y a l d a بله چرا ک نه؟ اوقات بیکاری چکار میکنید؟ میام باشگاه تا حالا شده دلت بخاد فرار کنی؟؟
نوشته اصلی توسط paksersht آرهههه خیللللللللللللللللللللللل للللللللللللللللللللللللل ی زیاد چطوری میشه آدما رو فراموش کرد؟؟ بخدا این سؤالو من میخواستم بپرسم!
نوشته اصلی توسط reza karimi بخدا این سؤالو من میخواستم بپرسم! خوب به مغز من زودتر رسید خوب چه کنیم دیگه مغزمون کار میکنه مثل همه نیستیم که خوب حالا اخوی سوالت کوووووووووووووووووووووووو وووووو؟؟/
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن