با سلام به همه دوستان گرامی
پیشاپیش سال نو را به همه عزیزان و بزرگواران تبریک عرض میکنم .
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهاریا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحالپیشاپیش حلول سال نو و بهار پرطراوت را که نشانه قدرت لایزال الهی و تجدید حیات طبیعت می باشد رابه تمامی عزیزان تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را ازدرگاه خداوند متعال و سبحان برای شماعزیزان مسئلت دارم.
رونق عهـــد شبابست دگــر بوستان رامیرسد مـــژده گل بلبل خوش الحان راای صبا گر به جوانان چمـن بـاز رسیخدمت ما برسان سرو گل ریحـــان را
فرا رسیدن سال نو و نوروز باستانی را به تمامی ایرانیان شادباش می گویم
برآمد باد صبح و بوی نوروز
به کام دوستان و بخت پیروز
مبارک بادت این سال و همه سال
همایون بادت این روز و همه روز
سال نو بر همگی دوستان مبارک باد
و جا دارد از همه عزیزان و دوستانی که طی این سال سپری شده برای باشگاه زحمات بی دریق و زیادی کشیدند قدردانی و تشکر کنیم و واقعا زنده و بروز بودن باشگاه به وجود و حضور و فعالیت انها می باشد ،
مخصوصا جناب مهندس آذرپیوند مدیریت کل باشگاه که در این چند سال بارسنگین و طافت فراسای مالی برای برپا بودن هر چه بهتر باشگاه بر عهده گرفته اند که واقعا در این شرایط از عهده هرکسی بر نمی ایدو و دست مریزاد و دعای خیر و سلامتی و موفقیت برای ایشان و خانواده اشان خواستار هستیم از خداومند ممنان.
همچنین از امید اقا گل و اقا جواد عزیز که با حضور و فعالیت خودشون همیشه به باشگاه تازگی و رونق خاصی بخشیدند و در پایان از همه مدیران و کاربران فعال و کوشا باشگاه که باحضور و فعالیتشون باعث دلگرمی ما هستند هم تشکر فراوان می کنم و امیدوارم در سال اینده بهتر و بیشتر و مناسب تر در خدمتشون باشیم.
سال خوب و خوشی و سرشار از شادی را برای همه شما عزیزان ازرومندم
باتشکر. طه/Borna66
روزگار خوش