عروسکش رو گم کرده
هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
نوشته اصلی توسط y a l d a عروسکش رو گم کرده نه گمش نکردم عاشق منه
بدون من میمیره حتی حاضره عروسکش رو ب خاطر من از دست بده
نوشته اصلی توسط y a l d a بدون من میمیره حتی حاضره عروسکش رو ب خاطر من از دست بده فدای تو بشه عروسک من و خود من از عشق من به کوه دشت بیابون فرار کرده آخی بمیرررررم
نوشته اصلی توسط paksersht فدای تو بشه عروسک من و خود من از عشق من به کوه دشت بیابون فرار کرده آخی بمیرررررم قررربووووونت سر ب بیابون میذارم فقط ب خاطر تو و عروسکت بدون من خوابش نمیبره
نوشته اصلی توسط y a l d a قررربووووونت سر ب بیابون میذارم فقط ب خاطر تو و عروسکت بدون من خوابش نمیبره واقعا نمیبره شب برام لالالایی نخونی نمیخابم که نمیخابم دیگه نمیدونم چی بگم ها قرار مدل سال بشه
نوشته اصلی توسط paksersht واقعا نمیبره شب برام لالالایی نخونی نمیخابم که نمیخابم دیگه نمیدونم چی بگم ها قرار مدل سال بشه شب میام واست لالایی میخونم پس حالا ک واقعیت داره شایعه تموم شد دیگه برو شب بیا تا برات بپراکنم در حد المپیک
نوشته اصلی توسط y a l d a شب میام واست لالایی میخونم پس حالا ک واقعیت داره شایعه تموم شد دیگه برو شب بیا تا برات بپراکنم در حد المپیک باشه هرچی مامانم بگم من بچه خوبیم حرف مامانمو گوش میدم
نوشته اصلی توسط paksersht باشه هرچی مامانم بگم من بچه خوبیم حرف مامانمو گوش میدم عاورین بچه حرف گوش کنم حقا ک دختر خودمی
مرررسی مامانم
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن