برگ خشک استویا به همراه چای
استویا گیاه نیمه گرمسیری است که به صورت دائمی کشت می شود. در پاییز و زمستان قسمت های هوایی گیاه از بین می رود و بخش زیرزمینی زیر خاک باقی می ماند. در بهار سال آینده رشد کرده و محصول می دهد. تاریخ کاشت برای اولین بار در زمین 20 تا 30 فروردین است.
برگ خشک گیاه استویا باید بسته بندی شده و در محلی خنک و خشک به دور از نور مستقیم و هوای آزاد نگهداری شود، در این شرایط برگ خشک حدود 2 سال ماندگاری دارد.
مصرف برگ استویا به همراه چای به بیماران دیابتی و افراد دارای رژیم لاغری بسیار پیشنهاد میشود.
استویا مناسب ترین شکر برای دیابتی ها و افراد دارای رژیم
برگهای گیاه استویا 300 برابر شیرین تر از شکر طبیعی هستند. کالری استویا بسیار پایین
(در حد صفر ) است و هیچ تاثیری بر قند خون، فشار خون و همچنین اثر پوسیدگی بر روی دندان ندارد.
بنابراین افراد دیابتی میتوانند با خیال راحت از آن استفاده کنند،
ضد جرم دندان بوده و خاصیت هضم کنندگی دارد و یکی از مناسب ترین شکر برای دیابتی ها و افراد دارای رژیم است.
استویا دارای آهن، منیزیم،منگنز،فسفر،پتاسیم، سدیم و کلر است و همچنین دارای ویتامین های C,B3,B2,B1 میباشد.
معرفی گیاه استویا
امروزه و با توجه به نحوه زندگی مردم جهان و تغییر عادات غذایی انها مشکلات ناشی از غذا به گونه ای دیگر خود را نمایان ساخته است.
تنوع غذایی، استفاده از غذاهای آماده، مصرف نگهدارنده ها در مواد غذایی، استفاده از انواع طعم دهنده ها، حجم دهنده ها و بسیاری دیگر از مواد افزودنی به انواع غذاهای مورد مصرف، در جوامع انسانی; مشکلاتی را ایجاد کرده و بسیاری از مردم را برای مصرف غذاهای ساده تر طبیعی تر و رژیمی ترغیب کرده است.
از طرفی در تمامی جوامع، انسانهایی هستند که از مشکلاتی مانند: قند خون و یا چربی خون رنج میرند و هزینه های زیادی را برای درمان می پردازند .