بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 41 از 67 اولیناولین ... 31394041424351 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 از مجموع 664

موضوع: ♥ღ ختم قرآن کریم برای تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج)ღ♥

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    باشگاه دانشجویان پیام نور-طبقه ی اول-پلاک7
    راه های ارتباطی

جزء23سوره الصافات آیات 31 تا40

پس فرمان پروردگارمان بر ما سزاوار آمد ما واقعا بايد [عذاب را] بچشيم (۳۱) فَحَقَّ عَلَيْنَا قَوْلُ رَبِّنَا إِنَّا لَذَائِقُونَ ﴿۳۱﴾
    و شما را گمراه كرديم زيرا خودمان گمراه بوديم (۳۲) فَأَغْوَيْنَاكُمْ إِنَّا كُنَّا غَاوِينَ ﴿۳۲﴾
    پس در حقيقت آنان در آن روز در عذاب شريك يكديگرند (۳۳) فَإِنَّهُمْ يَوْمَئِذٍ فِي الْعَذَابِ مُشْتَرِكُونَ ﴿۳۳﴾
    [آرى] ما با مجرمان چنين رفتار مى‏كنيم (۳۴) إِنَّا كَذَلِكَ نَفْعَلُ بِالْمُجْرِمِينَ ﴿۳۴﴾
    چرا كه آنان بودند كه وقتى به ايشان گفته مى‏شد خدايى جز خداى يگانه نيست تكبر مى‏ورزيدند (۳۵) إِنَّهُمْ كَانُوا إِذَا قِيلَ لَهُمْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ يَسْتَكْبِرُونَ ﴿۳۵﴾
    و مى‏گفتند آيا ما براى شاعرى ديوانه دست از خدايانمان برداريم (۳۶) وَيَقُولُونَ أَئِنَّا لَتَارِكُوا آلِهَتِنَا لِشَاعِرٍ مَّجْنُونٍ ﴿۳۶﴾
    ولى نه [او] حقيقت را آورده و فرستادگان را تصديق كرده است (۳۷) بَلْ جَاء بِالْحَقِّ وَصَدَّقَ الْمُرْسَلِينَ ﴿۳۷﴾
    در واقع شما عذاب پر درد را خواهيد چشيد (۳۸) إِنَّكُمْ لَذَائِقُو الْعَذَابِ الْأَلِيمِ ﴿۳۸﴾
    و جز آنچه مى‏كرديد جزا نمى‏يابيد (۳۹) وَمَا تُجْزَوْنَ إِلَّا مَا كُنتُمْ تَعْمَلُونَ ﴿۳۹﴾
    مگر بندگان پاكدل خدا (۴۰) إِلَّا عِبَادَ اللَّهِ الْمُخْلَصِينَ ﴿۴۰﴾

...

ﭠۄﺁטּὧـعــر بلندےکهﺁرزۄ میکنم امضاے ﻣـנּ زیر ﺁטּ باشد!

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    راه های ارتباطی

جزء23سوره الصافات آیات 41 تا50

آنان روزى معين خواهند داشت (۴۱) أُوْلَئِكَ لَهُمْ رِزْقٌ مَّعْلُومٌ ﴿۴۱﴾
    [انواع] ميوه‏ها و آنان مورد احترام خواهند بود (۴۲) فَوَاكِهُ وَهُم مُّكْرَمُونَ ﴿۴۲﴾
    در باغهاى پر نعمت (۴۳) فِي جَنَّاتِ النَّعِيمِ ﴿۴۳﴾
    بر سريرها در برابر همديگر [مى‏نشينند] (۴۴) عَلَى سُرُرٍ مُّتَقَابِلِينَ ﴿۴۴﴾
    با جامى از باده ناب پيرامونشان به گردش درمى‏آيند (۴۵) يُطَافُ عَلَيْهِم بِكَأْسٍ مِن مَّعِينٍ ﴿۴۵﴾
    [باده‏اى] سخت‏سپيد كه نوشندگان را لذتى [خاص] مى‏دهد (۴۶) بَيْضَاء لَذَّةٍ لِّلشَّارِبِينَ ﴿۴۶﴾
    نه در آن فساد عقل است و نه ايشان از آن به بدمستى [و فرسودگى] مى‏افتند (۴۷) لَا فِيهَا غَوْلٌ وَلَا هُمْ عَنْهَا يُنزَفُونَ ﴿۴۷﴾
    و نزدشان [دلبرانى] فروهشته‏نگاه و فراخ‏ديده باشند (۴۸) وَعِنْدَهُمْ قَاصِرَاتُ الطَّرْفِ عِينٌ ﴿۴۸﴾
    [از شدت سپيدى] گويى تخم شتر مرغ [زير پ ر ]ند (۴۹) كَأَنَّهُنَّ بَيْضٌ مَّكْنُونٌ ﴿۴۹﴾
    پس برخى‏شان به برخى روى نموده و از همديگر پرس‏وجو مى‏كنند (۵۰) فَأَقْبَلَ بَعْضُهُمْ عَلَى بَعْضٍ يَتَسَاءلُونَ ﴿۵۰﴾

...

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    راه های ارتباطی

جزء23سوره الصافات آیات 51 تا60

گوينده‏اى از آنان مى‏گويد راستى من [در دنيا] همنشينى داشتم (۵۱) قَالَ قَائِلٌ مِّنْهُمْ إِنِّي كَانَ لِي قَرِينٌ ﴿۵۱﴾
    [كه به من] مى‏گفت آيا واقعا تو از باوردارندگانى (۵۲) يَقُولُ أَئِنَّكَ لَمِنْ الْمُصَدِّقِينَ ﴿۵۲﴾
    آيا وقتى مرديم و خاك و [مشتى] استخوان شديم آيا واقعا جزا مى‏يابيم (۵۳) أَئِذَا مِتْنَا وَكُنَّا تُرَابًا وَعِظَامًا أَئِنَّا لَمَدِينُونَ ﴿۵۳﴾
    [مؤمن] مى‏پرسد آيا شما اطلاع داريد [كجاست] (۵۴) قَالَ هَلْ أَنتُم مُّطَّلِعُونَ ﴿۵۴﴾
    پس اطلاع حاصل مى‏كند و او را در ميان آتش مى‏بيند (۵۵) فَاطَّلَعَ فَرَآهُ فِي سَوَاء الْجَحِيمِ ﴿۵۵﴾
    [و] مى‏گويد به خدا سوگند چيزى نمانده بود كه تو مرا به هلاكت اندازى (۵۶) قَالَ تَاللَّهِ إِنْ كِدتَّ لَتُرْدِينِ ﴿۵۶﴾
    و اگر رحمت پروردگارم نبود هرآينه من [نيز] از احضارشدگان بودم (۵۷) وَلَوْلَا نِعْمَةُ رَبِّي لَكُنتُ مِنَ الْمُحْضَرِينَ ﴿۵۷﴾
    [و از روى شوق مى‏گويد] آيا ديگر روى مرگ نمى‏بينيم (۵۸) أَفَمَا نَحْنُ بِمَيِّتِينَ ﴿۵۸﴾
    جز همان مرگ نخستين خود و ما هرگز عذاب نخواهيم شد (۵۹) إِلَّا مَوْتَتَنَا الْأُولَى وَمَا نَحْنُ بِمُعَذَّبِينَ ﴿۵۹﴾
    راستى كه اين همان كاميابى بزرگ است (۶۰) إِنَّ هَذَا لَهُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ ﴿۶۰﴾

...

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    راه های ارتباطی

جزء23سوره الصافات آیات 61 تا70

براى چنين [پاداشى] بايد كوشندگان بكوشند (۶۱) لِمِثْلِ هَذَا فَلْيَعْمَلْ الْعَامِلُونَ ﴿۶۱﴾
    آيا از نظر پذيرايى اين بهتر است‏يا درخت زقوم (۶۲) أَذَلِكَ خَيْرٌ نُّزُلًا أَمْ شَجَرَةُ الزَّقُّومِ ﴿۶۲﴾
    در حقيقت ما آن را براى ستمگران [مايه آزمايش و] عذابى گردانيديم (۶۳) إِنَّا جَعَلْنَاهَا فِتْنَةً لِّلظَّالِمِينَ ﴿۶۳﴾
    آن درختى است كه از قعر آتش سوزان مى‏رويد (۶۴) إِنَّهَا شَجَرَةٌ تَخْرُجُ فِي أَصْلِ الْجَحِيمِ ﴿۶۴﴾
    ميوه‏اش گويى چون كله‏هاى شياطين است (۶۵) طَلْعُهَا كَأَنَّهُ رُؤُوسُ الشَّيَاطِينِ ﴿۶۵﴾
    پس [دوزخيان] حتما از آن مى‏خورند و شكمها را از آن پر مى‏كنند (۶۶) فَإِنَّهُمْ لَآكِلُونَ مِنْهَا فَمَالِؤُونَ مِنْهَا الْبُطُونَ ﴿۶۶﴾
    سپس ايشان را بر سر آن آميغى از آب جوشان است (۶۷) ثُمَّ إِنَّ لَهُمْ عَلَيْهَا لَشَوْبًا مِّنْ حَمِيمٍ ﴿۶۷﴾
    آنگاه بازگشتشان بى‏گمان به سوى دوزخ است (۶۸) ثُمَّ إِنَّ مَرْجِعَهُمْ لَإِلَى الْجَحِيمِ ﴿۶۸﴾
    آنها پدران خود را گمراه يافتند (۶۹) إِنَّهُمْ أَلْفَوْا آبَاءهُمْ ضَالِّينَ ﴿۶۹﴾
    پس ايشان به دنبال آنها مى‏شتابند (۷۰) فَهُمْ عَلَى آثَارِهِمْ يُهْرَعُونَ ﴿۷۰﴾

...

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    راه های ارتباطی

جزء23سوره الصافات آیات 71 تا80

و قطعا پيش از آنها بيشتر پيشينيان به گمراهى افتادند (۷۱) وَلَقَدْ ضَلَّ قَبْلَهُمْ أَكْثَرُ الْأَوَّلِينَ ﴿۷۱﴾
    و حال آنكه مسلما در ميانشان هشداردهندگانى فرستاديم (۷۲) وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا فِيهِم مُّنذِرِينَ ﴿۷۲﴾
    پس ببين فرجام هشدارداده‏شدگان چگونه بود (۷۳) فَانظُرْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُنذَرِينَ ﴿۷۳﴾
    به استثناى بندگان پاكدل خدا (۷۴) إِلَّا عِبَادَ اللَّهِ الْمُخْلَصِينَ ﴿۷۴﴾
    و نوح ما را ندا داد و چه نيك اجابت‏كننده بوديم (۷۵) وَلَقَدْ نَادَانَا نُوحٌ فَلَنِعْمَ الْمُجِيبُونَ ﴿۷۵﴾
    و او و كسانش را از اندوه بزرگ رهانيديم (۷۶) وَنَجَّيْنَاهُ وَأَهْلَهُ مِنَ الْكَرْبِ الْعَظِيمِ ﴿۷۶﴾
    و [تنها] نسل او را باقى گذاشتيم (۷۷) وَجَعَلْنَا ذُرِّيَّتَهُ هُمْ الْبَاقِينَ ﴿۷۷﴾
    و در ميان آيندگان [آوازه نيك] او را بر جاى گذاشتيم (۷۸) وَتَرَكْنَا عَلَيْهِ فِي الْآخِرِينَ ﴿۷۸﴾
    درود بر نوح در ميان جهانيان (۷۹) سَلَامٌ عَلَى نُوحٍ فِي الْعَالَمِينَ ﴿۷۹﴾
    ما اين گونه نيكوكاران را پاداش مى‏دهيم (۸۰) إِنَّا كَذَلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ ﴿۸۰﴾

...

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    راه های ارتباطی

جزء23سوره الصافات آیات 81 تا90

به راستى او از بندگان مؤمن ما بود (۸۱) إِنَّهُ مِنْ عِبَادِنَا الْمُؤْمِنِينَ ﴿۸۱﴾
    سپس ديگران را غرق كرديم (۸۲) ثُمَّ أَغْرَقْنَا الْآخَرِينَ ﴿۸۲﴾
    و بى‏گمان ابراهيم از پيروان اوست (۸۳) وَإِنَّ مِن شِيعَتِهِ لَإِبْرَاهِيمَ ﴿۸۳﴾
    آنگاه كه با دلى پاك به [پيشگاه] پروردگارش آمد (۸۴) إِذْ جَاء رَبَّهُ بِقَلْبٍ سَلِيمٍ ﴿۸۴﴾
    چون به پدر[خوانده] و قوم خود گفت چه مى‏پرستيد (۸۵) إِذْ قَالَ لِأَبِيهِ وَقَوْمِهِ مَاذَا تَعْبُدُونَ ﴿۸۵﴾
    آيا غير از آنها به دروغ خدايانى [ديگر] مى‏خواهيد (۸۶) أَئِفْكًا آلِهَةً دُونَ اللَّهِ تُرِيدُونَ ﴿۸۶﴾
    پس گمانتان به پروردگار جهانها چيست (۸۷) فَمَا ظَنُّكُم بِرَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۸۷﴾
    پس نظرى به ستارگان افكند (۸۸) فَنَظَرَ نَظْرَةً فِي النُّجُومِ ﴿۸۸﴾
    و گفت من كسالت دارم (۸۹) فَقَالَ إِنِّي سَقِيمٌ ﴿۸۹﴾
    پس پشت‏كنان از او روى برتافتند (۹۰) فَتَوَلَّوْا عَنْهُ مُدْبِرِينَ ﴿۹۰﴾

...

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    راه های ارتباطی

جزء23سوره الصافات آیات 91 تا100

تا نهانى به سوى خدايانشان رفت و [به ريشخند] گفت آيا غذا نمى‏خوريد (۹۱) فَرَاغَ إِلَى آلِهَتِهِمْ فَقَالَ أَلَا تَأْكُلُونَ ﴿۹۱﴾
    شما را چه شده كه سخن نمى‏گوييد (۹۲) مَا لَكُمْ لَا تَنطِقُونَ ﴿۹۲﴾
    پس با دست راست بر سر آنها زدن گرفت (۹۳) فَرَاغَ عَلَيْهِمْ ضَرْبًا بِالْيَمِينِ ﴿۹۳﴾
    تا دوان دوان سوى او روى‏آور شدند (۹۴) فَأَقْبَلُوا إِلَيْهِ يَزِفُّونَ ﴿۹۴﴾
    [ابراهيم] گفت آيا آنچه را مى‏تراشيد مى‏پرستيد (۹۵) قَالَ أَتَعْبُدُونَ مَا تَنْحِتُونَ ﴿۹۵﴾
    با اينكه خدا شما و آنچه را كه برمى‏سازيد آفريده است (۹۶) وَاللَّهُ خَلَقَكُمْ وَمَا تَعْمَلُونَ ﴿۹۶﴾
    گفتند برايش [كوره]خانه‏اى بسازيد و در آتشش بيندازيد (۹۷) قَالُوا ابْنُوا لَهُ بُنْيَانًا فَأَلْقُوهُ فِي الْجَحِيمِ ﴿۹۷﴾
    پس خواستند به از نيرنگى زنند و[لى] ما آنان را پست گردانيديم (۹۸) فَأَرَادُوا بِهِ كَيْدًا فَجَعَلْنَاهُمُ الْأَسْفَلِينَ ﴿۹۸﴾
    و [ابراهيم] گفت من به سوى پروردگارم رهسپارم زودا كه مرا راه نمايد (۹۹) وَقَالَ إِنِّي ذَاهِبٌ إِلَى رَبِّي سَيَهْدِينِ ﴿۹۹﴾
    اى پروردگار من مرا [فرزندى] از شايستگان بخش (۱۰۰) رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ ﴿۱۰۰﴾

...

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    راه های ارتباطی

جزء23سوره الصافات آیات 101 تا110

پس او را به پسرى بردبار مژده داديم (۱۰۱) فَبَشَّرْنَاهُ بِغُلَامٍ حَلِيمٍ ﴿۱۰۱﴾
    و وقتى با او به جايگاه سعى رسيد گفت اى پسرك من من در خواب [چنين] مى‏بينم كه تو را سر مى‏برم پس ببين چه به نظرت مى‏آيد گفت اى پدر من آنچه را مامورى بكن ان شاء الله مرا از شكيبايان خواهى يافت (۱۰۲) فَلَمَّا بَلَغَ مَعَهُ السَّعْيَ قَالَ يَا بُنَيَّ إِنِّي أَرَى فِي الْمَنَامِ أَنِّي أَذْبَحُكَ فَانظُرْ مَاذَا تَرَى قَالَ يَا أَبَتِ افْعَلْ مَا تُؤْمَرُ سَتَجِدُنِي إِن شَاء اللَّهُ مِنَ الصَّابِرِينَ ﴿۱۰۲﴾
    پس وقتى هر دو تن دردادند [و همديگر را بدرود گفتند] و [پسر] را به پيشانى بر خاك افكند (۱۰۳) فَلَمَّا أَسْلَمَا وَتَلَّهُ لِلْجَبِينِ ﴿۱۰۳﴾
    او را ندا داديم كه اى ابراهيم (۱۰۴) وَنَادَيْنَاهُ أَنْ يَا إِبْرَاهِيمُ ﴿۱۰۴﴾
    رؤيا[ى خود] را حقيقت بخشيدى ما نيكوكاران را چنين پاداش مى‏دهيم (۱۰۵) قَدْ صَدَّقْتَ الرُّؤْيَا إِنَّا كَذَلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ ﴿۱۰۵﴾
    راستى كه اين همان آزمايش آشكار بود (۱۰۶) إِنَّ هَذَا لَهُوَ الْبَلَاء الْمُبِينُ ﴿۱۰۶﴾
    و او را در ازاى قربانى بزرگى باز رهانيديم (۱۰۷) وَفَدَيْنَاهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ ﴿۱۰۷﴾
    و در [ميان] آيندگان براى او [آوازه نيك] به جاى گذاشتيم (۱۰۸) وَتَرَكْنَا عَلَيْهِ فِي الْآخِرِينَ ﴿۱۰۸﴾
    درود بر ابراهيم (۱۰۹) سَلَامٌ عَلَى إِبْرَاهِيمَ ﴿۱۰۹﴾
    نيكوكاران را چنين پاداش مى‏دهيم (۱۱۰) كَذَلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ ﴿۱۱۰﴾

...

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    راه های ارتباطی

جزء23سوره الصافات آیات 111 تا120

در حقيقت او از بندگان با ايمان ما بود (۱۱۱) إِنَّهُ مِنْ عِبَادِنَا الْمُؤْمِنِينَ ﴿۱۱۱﴾
    و او را به اسحاق كه پيامبرى از [جمله] شايستگان است مژده داديم (۱۱۲) وَبَشَّرْنَاهُ بِإِسْحَاقَ نَبِيًّا مِّنَ الصَّالِحِينَ ﴿۱۱۲﴾
    و به او و به اسحاق بركت داديم و از نسل آن دو برخى نيكوكار و [برخى] آشكارا به خود ستمكار بودند (۱۱۳) وَبَارَكْنَا عَلَيْهِ وَعَلَى إِسْحَاقَ وَمِن ذُرِّيَّتِهِمَا مُحْسِنٌ وَظَالِمٌ لِّنَفْسِهِ مُبِينٌ ﴿۱۱۳﴾
    و در حقيقت بر موسى و هارون منت نهاديم (۱۱۴) وَلَقَدْ مَنَنَّا عَلَى مُوسَى وَهَارُونَ ﴿۱۱۴﴾
    و آن دو و قومشان را از اندوه بزرگ رهانيديم (۱۱۵) وَنَجَّيْنَاهُمَا وَقَوْمَهُمَا مِنَ الْكَرْبِ الْعَظِيمِ ﴿۱۱۵﴾
    و آنان را يارى داديم تا ايشان غالب آمدند (۱۱۶) وَنَصَرْنَاهُمْ فَكَانُوا هُمُ الْغَالِبِينَ ﴿۱۱۶﴾
    و آن دو را كتاب روشن داديم (۱۱۷) وَآتَيْنَاهُمَا الْكِتَابَ الْمُسْتَبِينَ ﴿۱۱۷﴾
    و هر دو را به راه راست هدايت كرديم (۱۱۸) وَهَدَيْنَاهُمَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿۱۱۸﴾
    و براى آن دو در [ميان] آيندگان [نام نيك] به جاى گذاشتيم (۱۱۹) وَتَرَكْنَا عَلَيْهِمَا فِي الْآخِرِينَ ﴿۱۱۹﴾
    درود بر موسى و هارون (۱۲۰) سَلَامٌ عَلَى مُوسَى وَهَارُونَ ﴿۱۲۰﴾

...

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    راه های ارتباطی

جزء23سوره الصافات آیات 121 تا130

ما نيكوكاران را چنين پاداش مى‏دهيم (۱۲۱)
    إِنَّا كَذَلِكَ نَجْزِي الْمُحْسِنِينَ ﴿۱۲۱﴾
    زيرا آن دو از بندگان با ايمان ما بودند (۱۲۲)
    إِنَّهُمَا مِنْ عِبَادِنَا الْمُؤْمِنِينَ ﴿۱۲۲﴾
    و به راستى الياس از فرستادگان [ما] بود (۱۲۳)
    وَإِنَّ إِلْيَاسَ لَمِنْ الْمُرْسَلِينَ ﴿۱۲۳﴾
    چون به قوم خود گفت آيا پروا نمى‏داريد (۱۲۴)
    إِذْ قَالَ لِقَوْمِهِ أَلَا تَتَّقُونَ ﴿۱۲۴﴾
    آيا بعل را مى‏پرستيد و بهترين آفرينندگان را وامى‏گذاريد (۱۲۵)
    أَتَدْعُونَ بَعْلًا وَتَذَرُونَ أَحْسَنَ الْخَالِقِينَ ﴿۱۲۵﴾
    [يعنى] خدا را كه پروردگار شما و پروردگار پدران پيشين شماست (۱۲۶)
    اللَّهَ رَبَّكُمْ وَرَبَّ آبَائِكُمُ الْأَوَّلِينَ ﴿۱۲۶﴾
    پس او را دروغگو شمردند و قطعا آنها [در آتش] احضار خواهند شد (۱۲۷)
    فَكَذَّبُوهُ فَإِنَّهُمْ لَمُحْضَرُونَ ﴿۱۲۷﴾
    مگر بندگان پاكدين خدا (۱۲۸)
    إِلَّا عِبَادَ اللَّهِ الْمُخْلَصِينَ ﴿۱۲۸﴾
    و براى او در [ميان] آيندگان [آوازه نيك] به جاى گذاشتيم (۱۲۹)
    وَتَرَكْنَا عَلَيْهِ فِي الْآخِرِينَ ﴿۱۲۹﴾
    درود بر پيروان الياس (۱۳۰)
    سَلَامٌ عَلَى إِلْ يَاسِينَ ﴿۱۳۰﴾

...

برچسب برای این موضوع