بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 17 از 17 اولیناولین ... 7151617
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 168 از مجموع 168

موضوع: کمک و درخواست و پاسخگويي به سوالات مرتبط به رشته ي فناوري اطلاعات - it

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط بهاره255 نمایش پست ها
    سلام به دوستان وشما که وقتتونو برای کمک به بچه ها گذاشتید.من این ترم درسام خیلی سنگینن.امیدوارم بتونم با معدل خوب پاسشون کنم.تو درس شیوه مشکل دارم نه موضوع خوب پیدا میکنم نه مقاله که هم راحت باشه هم به روز .استادمون خیلی سختگیره لطفا کمکم کنید.
    با سلام
    دوست گرامی
    خب شما زمینه موضوعات که استادتون مورد پست هست بگید مثلا هوش مصنوعی ؛ فناوری اطلاعات، تکنولوژی و.... تا بتونیم چند عنوان خدمتون بگیم و حتی شاید مطلب اماده در اختیارتون قرار گرفته شود
    موفق باشد

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 6

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    فیزیک
    راه های ارتباطی

چند تا سوال:

سلام رفقا. در دانشگاه ما یه مسابقه فناوری اطلاعات گذاشتن با جایزه. چند تا سوال پرسیدن. میخواستم اگه بشه در سوالات کمکم کنید. میسی. سوالات رو واستون در پایین مینویسم. چند تا از بچه ها جواب داده بودن نییدونم واسه چی ردشون کرده بودن

1-اگر بخواهید از آنتی فیلتر استفاده کنید کدام را ترجیح میدهید: رایگان یا پولی و چرا
    2-اکسپلویت چیست
    3-بهترین ورژن لینوکس و سخت ترین آن
    4-چه سیستم عاملی زنده است؟
    5-فرق بین ssl و tsl چیست
    6-چگونه شما را در اینترنت پیدا میکنند؟
    7-آیا میشود بدون داشتن ای میل ، ای میل فرستاد؟
    8-لینوکس بک ترک چیه؟
    9-پرل یا پیتون؟
    10- اگر میخواستید یه هکر باشید کدام را انتخاب میکردید؟ سیاه، سفید یا خاکستری
    11-کدام را بیشتر دوست دارید؟ صفحه سیاه با خط سبز یا صفحه رنگی نییدونم چه ربطی به کامپیوتر داره
    12-بروت فرس یا bruteforce چیست؟

ممنننننون اگه کمک کنین

Intellectual آواتار ها
    • 104

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    Wizardry School
    شغل , تخصص
    Mind Reading & Exorcism
    رشته تحصیلی
    Extrasensory Perception
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط مصطفی شبانی نمایش پست ها
    چند تا سوال:

سلام رفقا. در دانشگاه ما یه مسابقه فناوری اطلاعات گذاشتن با جایزه. چند تا سوال پرسیدن. میخواستم اگه بشه در سوالات کمکم کنید. میسی. سوالات رو واستون در پایین مینویسم. چند تا از بچه ها جواب داده بودن نییدونم واسه چی ردشون کرده بودن

1-اگر بخواهید از آنتی فیلتر استفاده کنید کدام را ترجیح میدهید: رایگان یا پولی و چرا
    2-اکسپلویت چیست
    3-بهترین ورژن لینوکس و سخت ترین آن
    4-چه سیستم عاملی زنده است؟
    5-فرق بین ssl و tsl چیست
    6-چگونه شما را در اینترنت پیدا میکنند؟
    7-آیا میشود بدون داشتن ای میل ، ای میل فرستاد؟
    8-لینوکس بک ترک چیه؟
    9-پرل یا پیتون؟
    10- اگر میخواستید یه هکر باشید کدام را انتخاب میکردید؟ سیاه، سفید یا خاکستری
    11-کدام را بیشتر دوست دارید؟ صفحه سیاه با خط سبز یا صفحه رنگی نییدونم چه ربطی به کامپیوتر داره
    12-بروت فرس یا bruteforce چیست؟

ممنننننون اگه کمک کنین
    با سلام. بنده جوابهایی رو میدم که فکر میکنم به نظر خودم درست میباشند. در بعضی از سوالات نظر شخصی شما خواسته شده...

1- در ایران بهتره که شما از آنتی فیلتر رایگان استفاده کنید تا پولی؟ چرا؟ چون آ نتی فیلتر هایی مثل Hotspot و freegate سرور هاشون در کشورهایی آزادقرار دارن و اگه هر دولتی بخواد از اون سرورها اطلاعات شما رو بگیره مسلما به همین آسونی ها نیست و حکم قضایی میخواد و چون بیشتر اون دولت های متخاصم و بیگانه!!! با ایران همچین رابطه خوبی ندارن خوب دیگه کار سخت تر میشه... و اینکه این سرورها بیشتر حالت دولتی دارن تا حالت شخصی( حالتی که ما در فیلتر شکن های ایرانی میبینیم)...

2-ببین اکسپلویت حالتی از بزنامه نویسی هست که برای نفوذ استفاده میشه و شما در اون به دنبال پیدا کردن باگ های سیستم یا نرم افزار هستی تا با استفاده از اونها بتونی به داخل سیستم قربانی نفوذ کنی...یه خونه ای رو تصور کن که در و پنجره هاش سالم هستن و هیچ در و پنجره شکسته ای نداره تا تو دستت رو بکنی داخل و قفل در رو باز کنی و وارد بشی. خوب شما چیکار میکنی؟ اگه من باشم از تو حیاط خونه یا خیابون یه تکه سنگ ور میدارم و باهاش شیشه رو میشکنم دستم رو میبرم داخل و در رو باز میکنم...به این میگن هنر اکسپلویت نویسی...
    3-بهترین ورژن لینوکس به نظر بنده فدورا کور fedora core و سخت ترین آن لینوکس دبیان debian و آسون ترین suse

4- سیستم عامل زنده سیستم عاملیه که از روی cd یا dvd بوت بشه و نیاز به هارد دیسک نداشته باشه مثل لینوکس ubunto (نصبم میشه البته)
    5- این توصیحش خیلی طولانیه فقط اینو بگم که تفاوت این دو خیلی جزئی، tls امن تر هست (از الگوریتم های رمز نگاری قوی تری استفاده میکنه و توانایی کار با انواع پورت ها رو داره) و اینکه tls 1 نمیتونه با ssl 3 کار کنه.
    بقیه سوالات تا یه نیم ساعت دیگه...

Intellectual آواتار ها
    • 104

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    Wizardry School
    شغل , تخصص
    Mind Reading & Exorcism
    رشته تحصیلی
    Extrasensory Perception
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط Intellectual نمایش پست ها
    با سلام. بنده جوابهایی رو میدم که فکر میکنم به نظر خودم درست میباشند. در بعضی از سوالات نظر شخصی شما خواسته شده...

1- در ایران بهتره که شما از آنتی فیلتر رایگان استفاده کنید تا پولی؟ چرا؟ چون آ نتی فیلتر هایی مثل Hotspot و freegate سرور هاشون در کشورهایی آزادقرار دارن و اگه هر دولتی بخواد از اون سرورها اطلاعات شما رو بگیره مسلما به همین آسونی ها نیست و حکم قضایی میخواد و چون بیشتر اون دولت های متخاصم و بیگانه!!! با ایران همچین رابطه خوبی ندارن خوب دیگه کار سخت تر میشه... و اینکه این سرورها بیشتر حالت دولتی دارن تا حالت شخصی( حالتی که ما در فیلتر شکن های ایرانی میبینیم)...

2-ببین اکسپلویت حالتی از بزنامه نویسی هست که برای نفوذ استفاده میشه و شما در اون به دنبال پیدا کردن باگ های سیستم یا نرم افزار هستی تا با استفاده از اونها بتونی به داخل سیستم قربانی نفوذ کنی...یه خونه ای رو تصور کن که در و پنجره هاش سالم هستن و هیچ در و پنجره شکسته ای نداره تا تو دستت رو بکنی داخل و قفل در رو باز کنی و وارد بشی. خوب شما چیکار میکنی؟ اگه من باشم از تو حیاط خونه یا خیابون یه تکه سنگ ور میدارم و باهاش شیشه رو میشکنم دستم رو میبرم داخل و در رو باز میکنم...به این میگن هنر اکسپلویت نویسی...
    3-بهترین ورژن لینوکس به نظر بنده فدورا کور fedora core و سخت ترین آن لینوکس دبیان debian و آسون ترین suse

4- سیستم عامل زنده سیستم عاملیه که از روی cd یا dvd بوت بشه و نیاز به هارد دیسک نداشته باشه مثل لینوکس ubunto (نصبم میشه البته)
    5- این توصیحش خیلی طولانیه فقط اینو بگم که تفاوت این دو خیلی جزئی، tls امن تر هست (از الگوریتم های رمز نگاری قوی تری استفاده میکنه و توانایی کار با انواع پورت ها رو داره) و اینکه tls 1 نمیتونه با ssl 3 کار کنه.
    بقیه سوالات تا یه نیم ساعت دیگه...
    خوب. سلام مجدد...
    6- شما رو تو اینترنت از روی IP تون پیدا میکنن. توضیح اینکه IP چیه و چه کلاسهایی داره و ... رو میتونه گوگل کنی و پیدا کنی...فقط بگم تو اینترنت به هر نفری یه IP خاصی داد ه میشه و یکتا...مثلا 215.214.33.22 از 0 تا 255 هست هر قسمت. و اینکه مثه آدرس شماست میتونن از رو IP مسیر یابها رو پیدا کنن و بعد ISP شما رو بعدشم میرن ISP محترم و دیگه هیچی خودتون رو...یادت نشه یکی از پرکاربردترین استفاده های فیلتر شکن ها همین پوشوندن IP شماست به خصوص اگه HTTPS باشن که خیلی بهتره...همه چیز رمز نگاری میشه...ولی خوب باز هم میشه در این حالت هم IP واقعی شما رو پیدا کرد ولی گاو نر میخواهد و مرد کهن...

7- لینوکس بک ترک هلوست. یه لینوکس لایو هست که تمام ابزار های لازم واسه یه مدیرشبکه توش هست و عشق مخصوص هکر ها...میدونی واسه چه جایی بیشتر حال میده...فکر کن به طور محرمانه واسه یه شرکت شدی و میخوای از یکی از سیستماشون استفاده کنی و مثلا یه بک در back door روش نصب کنی. حوب حالا چیکار میکنی.مسلما سیستم عامل خود سیستم رمز داره کافیه dvd بک ترک رو بذاری توش و bigbang
    8- پرل یا پیتون: مسلما پیتون. چرا؟ چون هم کد دستور کمتری میتونی واسه یه برنامه باهاش نسبت به پرل بنویسی و هم اینکه برنامه نوشته شده باهاش خوانایی بیشتری داره...کد دستوراش واضح تر و معلوم میشه چی به چیه....
    9- بدون داشتن ای میل هم میشه ای میل فرستاد...واسه ناشناس بودن و Anonymous بودن سایتهایی وجود دارن مثه anonymous.org که در اونجا میتونی فقط آدرس ایمیل طرف رو وارد کنی و بعد متن ایمیل رو و بعد هم send کنی...آخ چه حالی میده واسه کارهای خاص...
    10- اگه من میخواستم یه هکر باشم!!! مسلما خاکستری بودم...بعضی وقتا سیاه و بعضی وقتا سفید

11- بنده صفحه سیاه با کد های سبز رو دوست دارم...یادت نشه در دنیای زیرزمینی!!! هکرها فقط چیزی که مهمه یه صفحه سیاه با کد های سبزه!!!!!!!

12-بروت فرس یکی از روشهای شکستن پسورد هست...مثال شما میخوای به یه سیستم وارد بشی در حالی که اون سیستم با پسورد محافظت میشه...شما باید از یه نرم افزار استفاده کنی واسه به دست آوردن پسورد...معمولا دو حالت attack داری، یکی دیکشنری اتک و دیگری بروت فرس....در روش dictionary برنامه از دیکشنری که شما بهش میدین استفاده میکنه تا کلمات رو چک کنه و رمز زو پیدا کنه...زمان کم دران حالت یه مزیت ولی ممکنه که اون رمز در دیکشنری شما نباشه...یعنی شما یه ضدحال اساسی میخوری ولی بروت فرس تمام اشکال کلمات موجود عدد ها و دیگه نمادها مثه @ و space کلا همه چیز رو چک میکنه...زمان بسیار طولانی تر( بستگی به قدرت سیستمت داره) ولی احتمال موفقیت تا 97 درصد...خوب موفق باشی و تشکر هم یادت نشه

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    it
    راه های ارتباطی

با سلام
    کسی هست بتونه درمورد طراحی erساخت سیستم برنامه ریزی دانشگاه ، سؤال درس پایگاه داده کمکم کنه

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    خدا بنده
    راه های ارتباطی

پیش فرض درخواست کمک در در س شبکه

ببخشید توضیحاتی در مورد کد تشخیص خطا crcیا همون کد افزونی چرخشی میخواستم اگه بشه همراه با مثال ممنون میشم کمکم کنید

• 7

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    لبیل
    شغل , تخصص
    لبیل
    رشته تحصیلی
    بیلل
    راه های ارتباطی

سلام
    منبع کتاب مهندسی فناوری اطلاعات 1 شده اصول مهندسی اینترنت احسان ملکیان و این ترم اولین ترمی هست که این منبع معرفی شده
    میخواستم ببینم کی این کتابو خونده و اینکه مطالب داخل کادرهای آبی رنگ و توابع نوشته شده تو امتحان پایانترم میاد یا نه

• 1

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

سلام
    میشه لطفا برنامه یه ماشین حساب پاسکال با 4عمل اصلی بدین که تو محیط گرافیکی باشه و از موس استفاده بکنه بد جور بهش نیاز دارمتو رو خدا

صفحه 17 از 17 اولیناولین ... 7151617

برچسب برای این موضوع