سلام.من دانشجوی ترم 7رشته اقتصاد هستم.تا الان88واحد پاس کردم.این ترم هم20واحد دارم.میخام بدونم ترم 8میتونم 24واحد بردارم؟چون دراین صورت فارغ میشم(8تا تابستان).کلا چه تعداد باید پاس کنم؟137یا136؟ممنون میشم جواب بدین
سلام.من دانشجوی ترم 7رشته اقتصاد هستم.تا الان88واحد پاس کردم.این ترم هم20واحد دارم.میخام بدونم ترم 8میتونم 24واحد بردارم؟چون دراین صورت فارغ میشم(8تا تابستان).کلا چه تعداد باید پاس کنم؟137یا136؟ممنون میشم جواب بدین
???????kasi nis
در صورتی میتوانید 24 واحد بردارید که یا معدل بالای 17 داشته باشید یا کلا 24 واحد مونده باشه!! یعنی کلا 24 واحد پاس کنید تموم میشود. نه اینکه 24 واحد بردارین ترم دوم و 8 واحد هم تابستان بردارین تموم بشه نه!! فقط اگر 24 واحد کلا مونده باشه میتوانید یکجا 24 واحد رو بدون اینکه معدل بالای 17 داشته باشید بردارین
موفق باشید
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور