Maxis» در مالزی تا سال 2004 نزدیك به دو میلیون مشترك تلفن همراه داشته است كه این تعداد یعنی 30 درصد از بازار كل خدمات تلفن همراه در كشور مالزی.
آناندا كریشنان علاوه برفعالیت در زمینه خدمات تلفن همراه، در حوزه رسانه‌ها نیز دست دارد. وی رییس «Astro All Asia Network PK» است این شركت تنها شركتی است كه در مالزی تلویزیون‌ماهواره‌ای دایر كرده است.
«Measat Broadcast» 30 كانال تلویزیونی و نیز 16 شبكه رادیویی را با كیفیت برتر دیجیتال در دسترس مردم مالزی قرار می‌دهد. شركت دیگر آناندا، «Usaha Tegas Entertainmet» است كه در نظر دارد یك كانال تلویزیون پخش فیلم به زبان چینی ماندارین راه‌اندازی كند. «آناندا» دارای شبكه‌ای از سینماهای زنجیره‌ای نیز است. «كریشنان آناندا» از مدرسه «ویوكاناندا تامیل» در كوالالامپو فارغ‌التحصیل شد و تحصیلات آكادمیك خود تا مقطع لیسانس را در دانشگاه ملبورن ادامه داد. در سال 1964 برای ادامه تحصیلات به دانشگاه هاروارد رفت تا در رشته مدیریت اقتصاد، مدرك فوق‌لیسانس خود را اخذ كند. بعد از دریافت مدرك فوق لیسانس برای كسب ثروت بیشتر، فعالیت‌های تجاری خود را در حوزه مبادلات نفتی متمركز كرد.
سپس از فعالیت‌های اقتصادی در ارتباط با نفت دست كشید و به سمت قمار و مسایل مربوط به آن كشیده شد. «كریشنان» همچنین یكی از نزدیك‌ترین دوستان نخست‌وزیر سابق مالزی، دكتر ماهاتیرمحمد است. به هر حال هیچ كدام از فعالیت‌های كریشنان به اندازه ساخت بلندترین برج‌های مالزی نام وی را جاودانه نخواهد كرد. این دو برج كه توضیحاتی را درباره آن خواهیم داد. اكنون یكی از جدید‌ترین جاذبه‌های گردشگری مالزی بشمار می‌آیند. برج‌های دوقلوی مالزی كه با نام «برج‌های دو قلوی پتروناس» شناخته می‌شوند، در شهر كوالالامپور واقع شده‌اند. زمانی این دو برج، درصورتی‌كه ارتفاع آن را از نقطه سطح ورود به ساختمان اندازه‌گیری شود- بلندترین ساختمان‌های جهان بودند. اما از 17 اكتبر سال 2003 میلادی كه بهره‌برداری از برج تایپه 101 در تایوان آغاز شد، دیگر «برج‌های پتروناس» افتخار گذشته را ندارند. اما هنوز می‌توان آنها را بلندترین برج‌های دوقلوی جهان نامید.
این برج‌ها توانستند لقب بلندترین ساختمان‌های قرن بیستم را از آن خود كنند. با این حال منتقدان بسیاری هستند كه در این باره شك و شبهه دارند. طراحی این دو برج از آن معماری بنام «سزار پلی» است. ساخت دوقلوی پتروناس در سال 1998 به اتمام رسید. طراحی این برج 88 طبقه به‌صورتی انجام گرفته است كه یادآور فرهنگ و معماری اسلامی و همچنین انعكاس میراث اسلامی مالزی است. ساختار بیرونی این آسمانخراش اساساً از شیشه و فولاد است.
در پایین دو برج فضایی تجاری به نام «سوریا كی‌ال‌سی‌سی» تاسیس شده است كه در كوالالامپور شهرت فراوانی دارد و بیشتر گردشگران را به داخل خود می‌كشاند. یكی از مشهورترین ساكنان یا مستاجران برج‌های پتروناس شركت كامپیوتری مایكروسافت است. مایكروسافت كه در مالزی فعالیت گسترده‌ای دارد، درطبقه سی‌ام برج دوم پتروناس ساكن است و از ارتفاع بالا برفعالیت‌هایش نظارت دارد. «Dewan Philhanamik» تالار كنسرتی است كه در «سوریا كی‌ال‌سی‌سی» واقع شده است.
اینجا اقامتگاه اركستر فیلا‌رمونیك مالزی است. سقف سالن اركستر طوری طراحی شده است كه می‌توان آن را در تولید صدای بهتر نوازندگان تنظیم كرد و بدین نحو از آن به‌عنوان بزرگترین ساز در سالن یاد می‌شود.
از دیگر مكان های دیدنی این برج، گالری پتروناس است. گالری هنر كه در «سوریا كی‌ال‌سی‌سی» قراردارد، یكی از اصلی‌ترین مكان‌های نمایش آثار هنری در مالزی است.
«ایستان» یك شركت ژاپنی است كه دربرج‌های پتروناس ساكن است و یكی از بزرگ‌ترین ساكنان پتروناس به حساب می‌آید. «ایستان» پنج طبقه كه به‌طور تقریبی هم ارتفاع با «سوریا» كی‌ال‌سی‌سی است را در این برج اشغال كرده است. كتابفروشی مشهور ژاپنی، «Kinokuniya» هم در بخش تجاری برج ساكن است. این كتابفروشی علاوه برانجام وظیفه اصلی‌اش كه همانا فروش كتاب است، كافی شاپی را نیز در این مكان دایر كرده است، در بیرون از برج پارك زیبایی تدارك دیده شده است كه فواره بزرگ آن با نمایش نور، هر بیننده‌ای را جذب خود می‌كند بین دو برج دوقلو و در حدفاصل طبقات چهل‌ویكم و چهل و دوم برج، پلی آنها را به هم متصل كرده است. این پل پس از حادثه یازده سپتامبر به خاطر مسایل ایمنی برروی گردشگران بسته شد، اما پس از چندی مجدداً گشوده شد. اما باید برای دیدن از آن قبل از ساعت 30/8 صبح وقت گرفته شود.