بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 از مجموع 4

موضوع: تفاوت عینک های سه بعدی Active و Passive در چیست؟

  1. #1
    Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Mar 2009
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

    New6 تفاوت عینک های سه بعدی Active و Passive در چیست؟




    عینک‌های سه بعدی هنوز راه درازی را به همراه تلویزیون‌های سه بعدی نه پیموده اند، اما امروزه در هر خانه ای می‌توان یک جفت از آنها را یافت. همان طور که می‌دانید عینک‌های سه بعدی دو نوع هستند،یک نوع اکتیو(فعال) و نوع دیگر پَسیو (غیر فعال).شاید برای شما هم سئوال پیش آمده باشد که تفاوت این دو عینک در چیست و کدام مناسب تر هستند. در ادامه ی مطلب می‌خواهیم به طور کامل به سئوالات شما پاسخ دهیم پس همراه ما باشید.
    عینک‌های اکتیو(Active) از شاتر الکترونیکی استفاده می‌کنند که دو تصویر مختلف ایجاد شده را بر روی چشم هماهنگ می‌کند تا سر انجام یک اثر سه بعدی ایجاد شود. اما نحوه کار عینک‌ها پَسیو(Passive) کمی‌متفاوت است. این عینک‌ها با استفاده از لنز‌های قطبی(پولاریزه شده) تصاویر دریافتی را به صورت مستقیم و جدا برای هر چشم ارسال می‌کنند. هر کدام از این عینک‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند. ما می‌خواهیم با برسی آنها تعیین کنیم که کدام از عینک‌ها برای تکنولوژی سه بعدی مورد نیاز شما مناسب تر است.
    تا همین اواخر سازندگان HDTVs معمولا از یک نوع تکنولوژی عینک برای تلویزیون‌های خود استفاده می‌کنند و آن اکتیو است .البته هنوز سازندگان در حال آزمایش صفحه نمایش‌های سه بعدی پَسیو هستند اما به هر حال در آینده ی نزدیک شاید این عینک‌ها کم کم جای خود را به اکتیو بدهند. پاناسونیک اولینHDTV های سه بعدی پَسیو را در این سال عرضه کرد در حالی که هنوز مجموعه تلویزیون‌های سه بعدی اکتیو را هم ارایه می‌دهد. سونی هم به رغم این که بر روی صفحه نمایش‌های پَسیو کار می‌کند اما برای مجموعه تلویزیون‌های براویا(و همچنین صفحه نمایش سه بعدی PS3)از سه بعدی اکتیو استفاده می‌کنند.
    سیستم شاتر سه بعدی اکتیو
    سازندگان HDTVs که در حال فروش HDTVs سه بعدی اکتیو هستند : میتسوبیشی،پاناسونیک،سامسو نگ،شارپ و سونی
    عینک‌های اکتیو سه بعدی از شاتر‌های الکترونیکی استفاده می‌کنند(که بسیار سریع عمل می‌کند و چشم متوجه آن نمیشود) و تصویر پخش شده از صفحه نمایش را جدا و تبدیل به دو عدد می‌کنند. صفحه نمایش دو تصویر را به سرعت پخش می‌کند و در این حین فرستنده رادیویی اشعه مادون قرمز به عینک می‌گوید با چه سرعت همراه با شاتر کار کند تا مطمئنا شود تصویر سمت را به چشم راست خواهد رفت. هر تصویر به چشم مختلفی ارسال می‌شود تا اثر عمق تصویر ایجاد شود. اما از آنجا عینک‌ها الکترونیکی هستند، کمی‌حجیم هستند، زیاد راحت نیستند و همچنین گرانتر از لنز‌های پَسیو هستند. علاوه بر اینها یکی از بزرگترین مشکلات این عینک‌ها، نیاز به قدرت آنهاست به طوری باید هر بار قبل از تماشای سه بعدی عینک‌ها را شارژ کنید.
    بیشتر اوقات، وقتی تلویزیون سه بعدی را خریداری می‌کنید، یک جفت عینک اکتیو در جعبه آن قرار دارد اما گاهی اوقات اینطور نیست. با کیفیت ترین عینک‌های اکتیو سه بعدی را می‌توانید در خرده فروشی‌ها بین ۵۰ تا ۱۲۰ دلار برای هر جفت بپردازید،اما مثلا هنگامی‌که می‌خواهید به صورت خانوادگی به تماشای فیلم آواتار بنشینید هزینه عینک‌های تان بیش از حد بالا می‌رود.البته به تازگی سامسونگ یک جفت از عینک‌های اکتیو سه بعدی را با قیمت ۲۰ دلار به بازار وارد کرده است که نمونه ای از عینک‌های شاتر اکتیو مقرون به صرفه است. علاوه بر این بر روی اکثر تلویزیون‌های سامسونگ دو و یا چهار جفت عینک سه بعدی اکتیو قرار دارند،که با ابن وجود می‌توان سامسونگ را بهترین انتخاب برای شاتر‌های اکتیو سه بعدی دانست. اما برندهایی مانند،سونی،پاناسونیک،میتس وبیشی، انتخاب‌های خوبی برای عینک‌های شاتر اکتیو نیستند.
    همان طور که در بالا ذکر شد،عینک‌های اکتیو سه بعدی به اندازه ی پَسیو‌های سه بعدی راحت نیستند، اما به طور کلی تصویر سه بعدی بهتری را ارایه می‌دهند. محتوا تمایل دارند تا بیشتر “pop” موثر شوند،یعنی عمق بیشتری داشته باشند تا اثری قانع کننده تری را تولید کنند.از آنجا که لنز‌ها باید با صفحه نمایش هماهنگ باشند تا تصویر درست را به چشم برساند، صفحه نمایش‌های اکتیو سه بعدی تمایل دارند تا تداخل کمتری ایجاد کنند(سایه اندازی باعث می‌شود تا اثر بخشی از تصویر به چشم اشتباه ارسال شود).صفحه نمایش‌های سه بعدی اکتیو برای تماشای محدوده ی خارج محور مرکز صفحه نمایش نیز بهتر هستند، به این معنا که اگر بینندگان شما چند نفر هستند تجربه ی بهتری را خواهید داشت. با این وجود این تجربه ی شخصی بنده است که وقتی در حال تماشای سه بعدی هستید کافیست سر خود را کمی‌کج کنید تا تصویر به کلی سیاه شود.
    سیستم سه بعدی پَسیو
    سازندگان HDTV‌هایی که در حال فروش HDTVs سه بعدی پَسیو هستند : ال جی،پاناسونیک و ویزیو
    عینک‌های سه بعدی پَسیو از لنزهای ویژه قطبی(پولاریزه شده) استفاده می‌کنند که با فیلتر‌های موجود، برای هر چشم یک اثر سه بعدی ایجاد می‌کنند.این دو تصویر سپس سوار بر هم،با فیلتری که روی صفحه نمایش وجود دارد دو تصویر مجزا را تولید می‌کنند. سپس فیلتر روی عینک مطمئنا می‌شود که هر چشم تصویری را که باید ببینید می‌بینید. بزرگترین مزیت این عینک‌ها این است که چون الکترونیکی نیستند،نیاز به هرگونه قدرت را ندارد و بسیار سبک و ارزان هستند.
    اکثر HDTVs‌های سه بعدی با چند گزینه از عینک‌ها می‌آیند و همچنین امکان خرید آنها تنها با چند دلار میسر است.علاوه بر این، استفاده از این عینک راحت تر است،چرا که نیاز به اتصال(مادون قرمز و یا رادیو)ندارید.ال جی و ویزیو مقرون به صرفه ترین گزینه‌ها را ارایه می‌دهند و هر کدام روی تلویزیون‌های سه بعدی شان چند عدد عینک سه بعدی ارایه می‌دهند.بنابراین بدون هیچ هزینه اضافی می‌توانید با خانواده به تماشای فیلم‌های سه بعدی بنشینید.
    سه بعدی پَسیو راحت تر از اکتیو می‌باشد،ا ما به اندازه آن کامل نیست.مجموعه عینک‌های پَسیو محتوایی که ارایه می‌دهند،به کیفیت و اثر اکتیو‌های سه بعدی نیست.علاوه بر این پَسیو‌های سه بعدی تداخل بیشتری را نسبت به اکتیو‌ها ایجاد می‌کنند،به خصوص اگر بیننده سر خود را بچر خواند و یا از محور مرکزی صفحه نمایش خارج شود.
    سیستم سه بعدی بدون عینک
    سازندگان HDTV‌هایی که در حال فروش HDTVs سه بعدی بدون عینک هستند : موردی موجود ندارد
    شرکت‌های مختلفی از جمله سونی و توشیبا تکنولوژی سه بعدی بدون عینک را ترویج دادند،اما هنوز کارشان به ثمر نرسیده است.تولید تصاویر سه بعدی در این تکنولوژی به اینگونه است که فیلتری بر روی صفحه نمایش قرار دارد و تصاویر را جدا می‌کند، مانند کاور‌های عدسی روی جلد کتاب‌های کمیک. اگر شما در زاویه مناسب به تماشای تصاویر سه بعدی بنشینید تصاویر سمت راست به چشم راست شما و تصاویر سمت چپ به چشم چپ شما ارسال خواهد شد و نیاز به عینک ندارید.کنسول بازی قابل حمل نینتندو ۳DS از این تکنولوژی استفاده می‌کند و به موفقیت نسبتا کمی‌نیز رسیده است،اما در حال حاضر برای صفحه نمایش‌های بزرگتر در دسترس نیست.
    کدام نوع سه بعدی برای شما مناسب تر است؟
    سه بعدی اکتیو به طور کلی بهترین تصاویر را ارایه می‌دهد،اما سه بعدی پَسیو راحت تر و مقرون به صرفه تر است.حتی اگر سه بعدی اکتیو رو به ارزان شدن نیز پیش برود،دوباره باید آن‌ها را شارژ کنید.و در آخر باید به هزینه ای که برای خرید عینک‌ها می‌شود توجه کنید.اگر می‌خواهید به صورت دسته جمعی به تماشای تصاویر سه بعدی بنشینید ما عینک‌های پَسیو را توصیه می‌کنیم چون مقرون به صرفه تر هستند،ولی اگر به کیفیت و اثر تصویر سه بعدی ارایه شده بیشتر توجه می‌کنید عینک‌های شاتر اکتیو سه بعدی بهترین انتخاب برای شما هستند.
    منبع : PcMag




    فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی



    دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور





    http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

    به ادرس زیر مراجعه کنید

    نمونه سوالات رایگان پیام نور




  2. #2
    • 4

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    محل تحصیل
    يييي
    شغل , تخصص
    ييييييييي
    رشته تحصیلی
    يييييييي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض نحوه عملكردن اناگليف

    اميد اسدي ، جوان عكاس و فيلمبردار سه بعدي در استان تهران كه كارهاي ايشان در سال 1388 بر روي صفحات مجازي براي نخستين بار قرار گرفت در مصاحبه با (خبرگزاري اينترنتي) اعلام كرده است :

    فيلم سه بعدي در سينما ايران :
    متاسفانه در ايران شاهد ان هستيم كه افرادي غير حرفه اي وارد اين هنر شده اند كه نام مشخصي از ان ها در هنر سه بعدي ذكر نشده است و با كارهاي اماتوري خود دارند گامي به نابودي هنر سه بعدي در ايران بر مي دارند كه مي توان به برخي كارگردان هايي كه در سينما فعاليت مي كنند اشاره كرد كه تنها به فال نام نيك خود وارد اين هنر شده اند در صورتي كه هيچ اطلاعاتي در باره ان ندارند و حتي اصطلاحات سه بعدي استريوسكوپ را نمي دانند
    توليدات غير استادارد عينك هاي سه بعدي در ايران :

    از چند سال پيش به مكرر مشاهده مي شد كه افرادي به صورت غير حرفه اي و بدون هيچ نوع دانشي تنها با ديدن عكس هاي از عينك سه بعدي اناگليف فيلتر دار اصل دست به توليد عينك هايي زده اند كه به ظاهر شبيه عينك سه بعدي مي باشد كه هيچ كارايي ندارد مشخص است كه اين عينك ها تنها به قصد درامد نامشروع و به قصد مال اندوزي توليد و به دست خريداران رسيده است خريداران هم با اولين نگاه به اين نوع عينك هاي تقلبي خيلي زود دلسرد مي شوند و همان بعد دوم را به بعد سوم ترجيح مي دهند اما نمي دانند كه ماجرايي پشت ان مخفي است كه ان هم مستندي است بر تقلبي بودن اين عينك ها
    مشخصات عينك اصل از عينك تقلبي :

    عينك هاي فيلتر دار اصل تمامي از دو رنگ قرمز / فيروزه اي استفاده مي شود جنس ان از فيلتر ژلاتيني اصل مي باشد كه تنها از دو كمپاني معروف تهيه مي شود و با طلق هاي چيني يا ايراني كه به دست افراد سودجو ساخته و توليد شده است زمين تا اسمان فرق دارد البته ناگفته نماند فيلتر هاي سبز و قرمز ابي قرمز نيز در سال هاي پيشين توليد مي شدند اما امروزه استفاده از ان روشي منسوخ شده است كه با فيلم هاي امروزي همانگي ندارد و بدون كاربرد مي باشد
    اناگليف سهوالوصول ترين خروجي ها در بين سه بعدي مي باشد در ان حد كه اشخاصي در اينترنت مشغول توزيع و پخش فيلم هاي سه بعدي شده اند كه مانند عينك هايشان تقلبي بود نيازي به توضيح اين مستندات نيست خودتان با يك بار ديدن ان متوجه ماجرا خواهيد شد عده اي از فروشگاه هاي اينترنتي كه به دليل معذورات اخلاقي از فاش كردن ادرس ان ها خودداري مي كنم دست به پخش چنين فيلم هاي به ظاهر سه بعدي زده اند
    اين اشخاص كار خاصي بر روي فيلم ها انجام نمي دهند بلكه تنها با يك نرم افزار 20 مگابايتي كار مي كنند كه بنده و كساني كه در اين هنر هستند معتقديم استفاده از چنين نرم افزار هاي ابتدايي تنها هر دادن وقت است و غير از اين نيست و فيلم به دست امده نه تنها سه بعدي نمي باشد بلكه باعث بد بيني مخاطب به تمام فيلم هاي سه بعدي مي شود
    در ادامه مشخصاتي از يك عينك اصل اضافه مي كنم تا با كمك ان ها بتوان عينك هاي تقلبي از اصل را به روشي ساده تشخيص داد
    عينك هاي اناگليف تمامي بر دوپايه قرمز / فيروزه اي توليد مي شوند كه كدك انحصاري دارند هنگام خريد به رنگ ان توجه كنيد
    چشمي هاي عينك اصل از طلق و شيرازه نمي باشد بلكه از طلق نازك تر است كه راحت با يك سوزن سوراخ مي شود و علت ان هم بهتر عبور دادن نور مي باشد اگر چشمي هاي عينك كدر باشند عينك تقلبي است
    عينك هاي سه بعدي به گونه اي هستند كه وقتي توسط ان ها به يك عكس سياه و سفيد نگاه كنيد به تصوير به رنگ خاكستري ديده خواهد شد هر رنگي به جز اين رنگ دليلي است بر تقلبي بودن عينك.
    عينك هاي اناگليف به هيچ وجه نبايد خاصيت ذره بيني داشته باشند اگر از عينك هاي شيشه اي استفاده مي كنيد به تخت بودن شيشه هاي ان دقت كنيد
    چشمي ها به هيچ وجه نايد كدر . خش دار . يا كثيف باشند كه در عينك هاي تقلبي اين موارد بسيار ديده مي شود
    و يا مي توانيد از تصوير زير براي امتحان و تست عينك خود بهره بگيريد
    از تمام خريداران محصولات سه بعدي خواهش مي كنم تا قبل از خريد به استاندارد بودن محصول اطمينان حاصل كنند و سپس خريد خود را انجام دهند
    نمونه اي از تصاوير سه بعدي به عكاسي اميد اسدي

    مشاهده در اندازه اصلي

    مشاهده در اندازه اصلي

    مشاهده در اندازه اصلي

    مشاهده در اندازه اصلي

    مشاهده در اندازه اصلي

    مشاهده در اندازه اصلي

    نحوه نمايش اناگليف :

    اناگليف در تلويزيون هاي معمولي و عادي كه فاقد سه بعدي هستند كارايي دارد به صورتي كه پس از اجرا كردن كليپ يا تصوير با زدن يك عينك اصل مي توانيد به دنياي سه بعدي وارد شويد اناگليف كه واژه انگليسي به معناي برجسته و تزئينات برجسته مي باشد به نوعي شبيه ساز تلويزيون هاي سه بعدي است كه هر چشمي طيف رنگي خود را نامرئي و رنگ مكملش را مرئي مي نمايد و بيننده مي تواند تصاوير را به صورت سه بعدي رويت كند
    اگر از محصولات غير استاندارد اين هنر استفاده شود علاوه بر انكه انچه ديده مي شود سه بعدي نيست بلكه به مرور زمان به بينايي فرد مصرف كننده اسيب وارد مي كند كه بيمار دچار كوررنگي مي شود و يا برخي بيماري ها را انسان به وجود مي اورد و درگاهي انقدر فشار بر چشم مصرف كننده وارد مي شود كه دچار سر درد و شرگيجه مي گردد


    فيلمبرداري و تصوير برداري سه بعدي ؟
    در تصوير برداري سه بعدي از دو دوربين مجزا به يك ديگر استفاده مي شود و كار ان كمي سختر از فيلمبرداري و تصوير برداري عادي است چون بايد تمام حواس جمع باشد تا بتوان عمق مناسبي بر روي صحنه ايجاد كرد به عنوان مثال شي هاي جلويي داراي عمق بيشتري نسبت به شي هاي عقبي هستند كه در هنگام فيلمبرداري بايد به ان ها دقت كرد


    با وجود دوربين هاي سه بعدي چرا بايد از دو دوربين استفاده كرد ؟

    دليل ان اين است كه بتوان بر روي صحنه عمق مناسبي ايجاد كرد دوربين هاي اماده دولنزه با محدوديت فاصله لنز كه دارند تنها جوابگو فيلمبرداري خانگي بوده و همواره در فيلمبرداري پيشرفته و حرفه از دو دوربين مجزا به يكديگر استفاده مي كنند به عنوان مثال جيمز كامرون در فيلمبرداري اواتار از دو دوربين مجزا به يكديگر استفاده كرده است

    مشاهده تصاوير سه بعدي

    تصاوير سه بعدي را مي توان توسط دستگاهي به نام ويومستر مشاهده كرد در اين وسيله عكس هايي قرار مي گيرد كه روي هم اسلايد مي شود و بيننده با مشاهده ان تصوير سه بعدي را خواهد ديد البته با پيشرفت تكنولوژي كمتر كسي سراغ اين وسيله مي رود
    سخني پاياني

    در كل هنر دوبعدي با سه بعدي تفاوت دارد همان طور كه عكس هاي رنگي نسبت به تصاوير سياه و سفيد داراي پيام بيشتري به بيننده هستند از طرفي عكس هاي سه بعدي نسبت به عكس هاي رنگي دوبعدي داراي پيام بيشتري به بيننده مي باشند كه در هنگام توليدات ان بايد دقت داشت با كمترين بي توجهي به ان نه تنها محصول به دست امده سه بعدي نخواهد بود بلكه اسيب جدي به اين هنر و هنردوستان ان وارد مي كند
    شادو پيروز باشيد


    وب سايت اميد اسدي

  3. #3
    • 4

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    محل تحصیل
    يييي
    شغل , تخصص
    ييييييييي
    رشته تحصیلی
    يييييييي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض سه بعدی دیدن فیلم های معمولی

    سه بعدي پلفريچ در ايران

    اميد اسدي عکاس و فيلمبردار سه بعدي و فعال استريوسکپي با بهره گيري از قاعده پلفريچ توانست بسياري از ويديوهاي معمولي را پردازش سه بعدي کند
    اميد اسدي اعلام داشت که در جهان از تکنيک پلفريچ کمتر استفاده شده است و يا ان را به فراموشي سپرده اند
    چشمان ما در نور کم پردازنده کندتري دارند و ما از اين قاعده مي توانيم اکثر فيلم هايي که به صورت چرخش هاي افقي فيلمبرداري مي شوند را به صورت سه بعدي ببينيم

    تصوير يک عينک کارل پلفريچ :

    هر چند عينک هاي پلفريچ اسکلتي ساده دارند اما فيلتر هاي ان بايد دقيق باشند و بخش مهم ان فيلتر مشکي تيره مي باشد که داراي کد رنگي است و نبايد يک رقم اختلاف داشته باشد که اختلاف رنگ باعث بي کاربرد شدن عينک مي گردد
    اسدي در ادامه افزود :
    تاثير كارل پلفريچ در يك چيز درك شده يا سا فيزيكال و به معناي علم روابط ميان روان و تن مي باشد كه در ان حركتي جانبي از شي ء در زمينه مشاهده مي شود كه توسط قشربينايي به عنوان يك مولفه عمق تفسير مي شود
    و دليلش تفاوت نسبي است كه در زمان بندي سيگنال هايي كه به دو چشم مي رسد مي باشد
    اين تكنيك به صورت كلي با گذاشتن يك عينك كه يك سمت ان فيلتر تيره است القا مي شود اما لازم به ذكر است كه به صورت خود به خودي اين عمل مي تواند در كساني كه دچار بيماري هاي چشمي مانند اب مرواريد يا كاتاراكت هستند اتفاق بيوفتد و نيازي به عينك مخصوص كارل پلفريچ سه بعدي نداشته باشند
    اين پديده توسط فيزيكداني به نام كارل پلفريچ در سال 1922 ثبت شد و به نام او يعني پولفريچ نام گرفت اين تكنيك مي تواند مورد استفاده در برخي بازي ها و فيلم ها و مشاهده رويداد ها ورزشي در تلويزيون معمولي يا توسط يك اسكرين هستند صورت بگيرد
    هرچند از اين تكنيك در جهان كمتر استفاده شده است اما براي فيلمبرداري ان به يك دوربين نياز است و بر خلاف ساير تكنيك هاي سه بعدي كه نياز به دو دوربين دارند در اين تكنيك يك دوربين مي تواند كار راه انداز باشد
    اثباتي كه مي توانيم براي اين قاعده به كار ببريم اين است كه اگر فيلتر مخصوص تيره را بر روي يك چشم بگذاريم و يك شي ء مشكي را در مقابل چشم هايمان قرار دهيم و يك اونگ سفيد رنگ را به صورت منظم در پشت شي ء حركت دهيم بعد از چند لحظه مشاهده مي كنيم كه اونگ در جلو شي ء قرار گرفته است ! در صورتي كه اونگ در اصل پشت شي ء قرار دارد

    لازم به ذکر است نخستين انيميشن سه بعدي پرسپکتيو در ايران توسط اميد اسدي طراحي شده بود
    http://inn.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=3&Id=140782&Rate=0
    جهت اطلاعات بيشتر و دريافت کليپ هاي سه بعدي پلفريچ و ساير اموزش هاي فيلمبرداري اين تکنيک مي توانيد از صفحه زير ديدن کنيد

    اميد اسدي افزود : اگر چه در ايران کمترين سخني در مورد تکنيک پلفريچ به ميان امده اما سعي کرده ام در صفحه اي ان را به نمايش بگذارم و اطلاعات جامع به زبانی ساده از اين تکنيک را به هم ميهنان بدهم

    شادو پيروز باشيد


  4. #4
    • 4

    عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    محل تحصیل
    يييي
    شغل , تخصص
    ييييييييي
    رشته تحصیلی
    يييييييي
    راه های ارتباطی

    پیش فرض

    توليد غير استاندارد عينک هاي پلفریچ
    عينک هاي پلفريچ عينک هايي هستند که توسط ان ها مي توان فيلم هاي معمولي که به صورت افقي فيلمبرداري شده اند را به صورت سه بعدي در صفحه نمايش معمولي ديد مانند برخي از تبليغات هاي تلويزيوني يا رويداد هاي ورزشي و مستند ها که به صورت افقي فيلمبرداري مي شوند
    اما به تازگي سودجويان و عوام فريبان اقدام به توليد عينک هاي غير استاندارد پلفريچ کرده اند که به هيچ وجه کاربرد ندارد و تنها باعث اسيب رساني به سيستم بينايي مي شود
    که چند تصوير عينک پلفريچ تقلبي را قرار مي دهم




    تاثير كارل پلفريچ در يك چيز درك شده يا سا فيزيكال و به معناي علم روابط ميان روان و تن مي باشد كه در ان حركتي جانبي از شي ء در زمينه مشاهده مي شود كه توسط قشربينايي به عنوان يك مولفه عمق تفسير مي شود
    و دليلش تفاوت نسبي است كه در زمان بندي سيگنال هايي كه به دو چشم مي رسد مي باشد


    جهت اطلاع بيشتر مي توانيد از لينک زير ديدن کنيد

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •