عزیزم من که هنوز نظر خودمو نگفتم از اون عکسم منظورم چیز دیگه ای بود که شما برداشت دیگه ای کردی، الناز دقیقا متوجه منظور من شد
ببینید الان بحث در مورد استفاده درست و نادرست از اینترنت و فضای مجازی هستش دیگه با خودمون تعارف نداریم که همه ما آدمای بالغ و فهمیده و تحصیلکرده هستیم میدونیم که استفاده زیاد از اینترنت منجر به خیلی از آسیب های دیگه میشه که شابع ترینشون افسردگی و پرخاشگری و وابستگی به فضای مجازی یا اعتیاد اینترنتی هستش که متاسفانه و متاسفانه آثار خیلی بدی رو توی زندگی شخصی و روابط اجتماعی میذاره . من خودم به شخصه بیشترین آسیبی که از اینترنت دیدم کمرنگ شدن بعضی از عادات خیلی قشنگم بوده
یکی از اونا مطالعه بود که علاقه بسیار زیادی داشتم و هنوزم دارم به مطالعه ولی اینترنت دیگه وقت فراغتی رو واسم باقی نذاشته بخش عمده ی اوقات فراغتم پای فضای مجازی صرف میشه البته ناگفته نماند که از طریق همین دنیای مجازی من خیلی چیزای دیگه رو یاد گرفتم یعنی بیشتر از اینکه واسم ضرری داشته باشه ازش نفع بردم چون هیچ وقت اجازه ندادم خودم در اختیار فضای مجازی و اینترنت باشم بلکه همیشه اون در اختیارم بوده.
اینکه کسی در اختیار فضای مجازی قرار بگیره اصلا درست نیست و آثار خیلی بدی رو به همراه خواهد داشت از جمله وابستگی و اعتیاد اینترنتی(این یعنی استفاده نادرست)
ولی اگر سعی کنیم فضای مجازی رو خودمون در اختیار بگیریم میتونیم به خیلی از اهدافمون برسیم و اطلاعات خودمونو در هر زمینه ای گسترش بدیم( و این یعنی استفاده درست)