سلام دوستان
من یک سوال داشتم می خواستم بدونم برای دکتر بدون آزمون دانشجویان پیام نور کلا 5 ترم براشون حساب میشه یا اونایی که سیلابسشون 5 ترمه هست 5 ترم حساب می شود؟
این لینک شرایط عمومی هست
دوستان خواهش می کنم درست بگید چون خیلی مهمه برام.
سلام دوستان
من یک سوال داشتم می خواستم بدونم برای دکتر بدون آزمون دانشجویان پیام نور کلا 5 ترم براشون حساب میشه یا اونایی که سیلابسشون 5 ترمه هست 5 ترم حساب می شود؟
این لینک شرایط عمومی هست
دوستان خواهش می کنم درست بگید چون خیلی مهمه برام.
سلام. تا اونجایی که اطلاع دارم کلا باید 4 ترم تموم کرده باشی. یعنی یکی از شرایط بدون آزمون برای دکترا 4 ترم تموم کردنه. اما قوانین پیام نور را نمی دونم. لینکی که گذاشته بودی خوندم. ظاهرا همینو می گه.
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
یعنی چی یعنی چهار ترم یا پنج ترم؟ به نظر من منظورش اینه که برای دانشجویان پیام نور 5 ترمه حساب می کنیم. نظر شما چیه؟
Pdf ندیده بودم. الان نگاه کردم . طبق بند ث و چ از شرایط عمومی حداکثر 5 ترمه زده.
موفق باشید
O` Freedom !.... I hate oppression , I hate imprisonment , I hate the chains , I hate prisons , I hate Regimes (oppressors) , I hate orders and I hate whoever and anything that imprisons you ....
تشکر از راهنماییتون
واقعا این وب سایت به من خیلی کمک کرد.