نقل قول نوشته اصلی توسط hoosy نمایش پست ها
سلام دوستان. به تازگی دارم رو تله کینزی کار میکنم . باورتون نمیشه , نزدیک به 20 دقیقه تمرکز کردم (اینگار 1 دقیقه بود ) بین دستام یه نیروی مغناطیسی ایجاد شد که خیلی باحال بود دستام نیروی دافعه به هم وارد میکردن . اینم اض. دست ميدادم رو بخوبي حس. ه کنم که من قدرت تمرکز بالایی دارم ولی هنوز نتونستم جسمی رو تکون بدم , به امید اون روزی که بتونم این کارو کنم . ون دارم
بله.من هم نيروي دافعه بين دست را چندين بار امتحان كردم.خيلي حس خوبي داره.اما شما كه ميگيد تمركز بالايي داريد بهتره روي تله پاتي و ادراك فراحسي كار كنيد.بنده خودم يكبار فرافكني كالبد اختري را تست كردم.البته با كلي تمرين و هربار انرزي زيادي از دست ميدادم.اما بالاخره موفق شدم.كسي بهم نگفته بود بعدش چي ميشه.قابل توصيف نيست.اما من همون اولش ترسيدمو جيغ زدم وديگه نشد.وقتي از خانواده سوال كردم گفتن هيچ صدايي از تو نشنيديم!الان دارم ذهن خواني رو تمرين مي كنم.البته فعلا باپاسور.اين كار فقط نياز به تمركز تمركز تمركز داره.مثلا يه بار با داييم بحث همين چيزا شد.گفتم به يه عدد تك رقمي فكر كن تا بگم.تا سه بار عدد رو درست گفتم و زماني كه به هيجان امده بود تمركزم رو از دست دادم.اين كار شدني هست اماچ ون انرزي فوق العاده اي رو از دست ميديد نمي تونيد به طور مدام تمرين كنيد تا به نتيجه دلخواه برسيد.[quote]