نقل قول نوشته اصلی توسط saeid3240 نمایش پست ها
سلام دوستان من ترم قبل مشروط شدم پس اجبارا این ترم 12 واحد برداشتم، امتحان آخرم درس 4 واحدی هست (فردا) و نمیتونم نمره 10 بگیرم و پاسش کنم و این باعث میشه من دوباره مشروط بشم حالا اگر من سر جلسه نرم فقط 8 واحد میمونه، آیا برای معدل من هم این 8 واحد رو حساب می کنند؟ اگر معدل این 8 واحد بالاتر از 12 بشه من مشروط نمیشم؟ امیدوارم متوجه شده باشین منظورم چیه چون همونطور که میدونید حداقل واحد برای یک ترم 10 واحد هست و من با حذف این درس 8 واحدی میشم.
دوستان خیلی بهم ریخته هستم و منتظر جواب شما هستم لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم؟!
نقل قول نوشته اصلی توسط مجید حاتمی نمایش پست ها
باسلام اول هرچیز باید بگم اگه از کارشناس رشتتون بپرسین خیلی بهتره و درستتره ولی واسه امیدواری میخوام بهت بگم که شرایط مثل منه چون من ترم قبل 12 واحد داشتم به خاطر مشروط نشدن تصمیم گرفتم که 6 واحدش رو که بلد نبودم امتحان ندم که ندادم و اون 6 واحد رو قبول شدم و معدل من هم 15 شد و تونستم 20 واحد واسه ترم دوم بردارم
با سلام

دوست گرامی همانطور که دوست خوبمان اقای مجید حاتمی عرض کردند معدل هر ترم بر مبنای دروس سره جلسه رفته حساب می شود و ملاک برای مشروط شدن و یا غیر مشروط شدن می باشد

موفق باشید

روزگار خوش