سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااام به ژاپنی چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اسپانیایی چی؟؟؟؟؟؟؟؟اون وقت با لهجه خودت چی میشه؟؟؟؟؟؟؟
خوب من دوباره اومدم
خوبی ؟؟
به نظرت چرا هر کی تا آدمو میبینه میپرسه خوبی؟؟
منم خوبم
زندگی بر وفق مراد هست ؟اگه نیست بر وفق کیه پس؟؟؟
خوب بریم سر سوالات تخصصی بنده حقم نداری که طفره بری و بگی قبلا جواب دادی یا نه چون به من ربطی نداره باید جواب سوالای منو بدی؟؟
خوب نام:
نام خانوادگی:
نام مستعار:
تاریخ تولد(مخصوصا سال ذکر شود):
شماره شناسنامه:
نام پدر:
کد ملی:
محل صدور شناسنامه
کشور
شهر
سایز لباست:
رنگ کفشی که دیروز باهاش رفتی بیرون
اصلا بگو ببینم کجا رفته بودی:با کی رفته بودی(عذر می خوام یه لحظه غیرتی شدم
)
خوب ادامه میدیم
معدل دبیرستانت چند شد
با چه معدلی توی دانشگاه فارغالتحصیل شدی
حالا برنامت چیه
تا حالا کسی حالتو گرفته که ازش انتظارشو نداشته باشی
من دختر خوبیم یا تو
آخرین باری که با آبجیت دعوات شد کی بود سر چی آخه تو چرا اینقد به بقیه زور میگی
برای تموم مدیرا یک به یک یه آواتار با یه اسم کاربری دیگه انتخاب کن و اینجا بزار ببینم سلیقت چطوره فقط دقت کن کسی از قلم نیفته فردا برامون داستان شه
اینا رو ولش کن تو کلاستون دختر یا پسری بود دلت بخواد بد جور خرابش کنی چنان که دیگه خورده هاشو نشه با جارو خاک انداز جمع کرد؟؟؟؟؟؟
چرا اونوقت؟؟سر چی؟؟آخه دنیا ارزششو نداره کینه ای باشی که دختلم.
به نظرت تو این باشگاه چی به چیه ؟؟؟؟؟؟؟کی به کیه؟؟کیه ؟؟کیه؟؟؟(این کیه کیه تیکه کلام بابا اتی تو قهوه تلخ بود)
به نظرت چرا پرسپولیس قهرمان نمیشه ریشه یابی کن ببینم
به نظرت چرا استقلالی ها اینقد باحالن
یه جوک درمرد پرسپولیس بنویس حال کنیم
خوب من یه بیت شعراز یه ترانه پر مفهوم و میگم بگو خوانندش کیه و ازش چه خاطره ای داری وتو میتونی ادامش بدی تا هرجا دلت خواست
ای قشنگ تر از پریا تنها تو کوچه نریا و....ادامش باتو
بسه دیگه جم کن این جلف بازیارو سنگین باش
خوب بریم سر اصل مطلب
تو یه کلمه زندگی و برام معنی کن ببینم اگه می خوا شعار بدی چیزی نگو گوشم پره اصلن ولش خسته شدم بقیشو حال داشتم باز می یام ازت می پرسم
آها یه چیزی جا موند الان که سوالا تموم شد چه حسی داری دلت میخواد به من چی بگی بگو خجالت نکش خودتو خالی کن
آهان یه سوال اساسی به نظرت این شکلکه کی کاربرد داره بدجوری ذهنمو درگیر کرده![]()