بالا
 تعرفه تبلیغات




 دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

 دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: فیس بوک چیست؟ حقایق خطرناک فیسبوک

  1. #1
    fr.chemi3t آواتار ها
    • 5,387
    مدير بازنشسته

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    محل تحصیل
    تهران
    راه های ارتباطی

    filish فیس بوک چیست؟ حقایق خطرناک فیسبوک



    آیا میدانیدفیس بوک چیست ؟
    فیسبوکfacebook را میتوان به یک تابلو اعلاناتی جدول بندی شده تشبیه کرد. هر خانه از این جدول مختص به یکی از افراد جامعه است. او ممکن است اطلاعات تماس، شماره تلفن، خاطرات روزانه و عکس هایش را در آن خانه از جدول قرار داده باشد. شاید هم خانه جدولش را خالی گذاشته باشد یه به آن سر نزند.

    حال فرض کنیم شما به دنبال دوست دوران دبستانتان میگردید. شما میتوانید با مراجعه به تابلو اعلانات خانه مربوط به دوست خود را با جستجوی نامش در جدول پیدا کنید و از روی آن شماره تلفنش را بدست بیاورید. میتوانید در بورد برایش پیام بگذارید. تا او با شما تماس بگیرد یا در جدول مربوط به شما پاسختان را بدهد. در هر صورت نکته مهم این است که فقط با داشتن یک نام میتوانید دوستتان را در هر جای شهر باشد پیدا کنید.
    مثالی دیگر، فرض کنید شما میخواهید با شهردار صحبت کنید ولی طی مراحل اداری برای شما دشوار است. شما میتوانید به جدول شهر دار روی بورد مراجعه کنید و روی تابلو اعلانات برایش یادداشت بگذارید و با صحبت های خودتان را بنویسید.
    شما با وجود این تابلو اعلانات جدول بندی شده به تمام افرادی که روی آن بورد خانه ای از جدول را به نام خود ثبت کرده اند دسترسی دارید.

    این تابلو اعلانات همان سایت فیس بوک است. هر شخصی از مردم کل کره زمین میتواند به صورت رایگان یک پروفایل به نام خود در آن ثبت کند. او میتواند در پروفایل خود مشخصات شناسنامه ای، اطلاعات تماس، خاطرات روزانه، عکس های خانواده و خودش را قرار دهد و آن را بین کسانی که دوست دارد به اشتراک بگذارد. با فیس بوک همه انسان های روی زمین با هم در ارتباط هستند.
    اما فیس بوک میتواند برای شما مشکل ساز شود اگر کار با آن را به درستی بلد نباشید.
    این که چه اطلاعاتی را بین سایرین به اشتراک میگذارید بسیار مهم است. میتوانید مقاله زیر را بخوانید.

    حقایقی درباره فیس بوک:
    طبق مقرراتی که حین ثبت نام در فیس بوک پذیرفته اید، «فیس بوک مالک تمامی اطلاعاتی است که در اختیار آن می گذارید» و از این رو می تواند هرگونه که صلاح می بیند، از آنها استفاده کند.
    برای مثال فیس بوک می تواند اطلاعات شما را به سازمان های مختلف بفروشد، عکس های شما را منتشر کند یا ایده های تجاری تان را استفاده کند. و این کار از نظر قانونی هیچ منعی ندارد.
    این امر ممکن است هم اکنون برای شما بی اهمیت جلوه کند، ولی ارزش این اطلاعات را در بیست سال آینده در نظر بگیرید: زمانی که موقعیتی مهم از نظر سیاسی/اجتماعی/ اقتصادی دارید و یک جمله یا عکس از شما در جوانی می تواند اعتبار شما را از بین ببرد.
    یا به زمانی فکر کنید که در یک معامله سیاسی، که معمولا مردم در آن ضرر می بینند، اکانت های کاربران مخالف یک دولت به آن دولت فروخته شود.

    یا اپ، نرم افزارهای جانبی فیس بوک هستند. همانطور که حتما دیده اید، قبل از استفاده از یکی از این اپ ها، فیس بوک به شما هشدار می دهد که این اپ اجازه دسترسی به اطلاعاتی از پروفایل شما دارد. برای مثال، شما موافقت می کنید که یک اپ بتواند به تمامی دیوار شما یا عکس های شما دسترسی داشته باشد.
    این اجازه دسترسی، صد در صد به معنای دزدیده شدن اطلاعات نیست، ولی به این نکته باید توجه کنید که: «تیم فیس بوک نظارتی بر نحوه عملکرد این اپ ها ندارد»، یعنی یک اپ می تواند اطلاعاتی که به آن دسترسی دارد را بدزدد و مورد سواستفاده قرار دهد، و تنها در صورتی که این موضوع تشخیص داده شده یا گزارش شود، فیس بوک جلوی آن اپ را میگیرد.
    نظیر این اتفاق قبلا نیز افتاده است و چه بسا هم اکنون نیز در حال رخ دادن است و کسی متوجه آن نیست یا به خاطر حفظ اعتبار فیس بوک از انتشار خبر آن جلوگیری شده است.
    برای روشن تر شدن قضیه، یک مثال را بررسی می کنیم:
    من به عنوان یک فرد آشنا با برنامه نویسی، می توانم به سادگی یک اپ درست کنم که شامل یک کوییز می باشد. در کنار این کوییز، این قابلیت را قرار می دهم که تمامی استتوس ها و لینک های شما در دیتابیس دیگری در اینترنت کپی شود. با استفاده از این اپ، بدون متوجه شدن شما، تمامی این اطلاعات در اختیار من قرار خواهد گرفت و می توانم از آنها در جهت به خطر انداختن سلامت یا اعتبار شما استفاده کنم
    درآمد فیس بوک
    بیشتر درآمد فیس بوک از تبلیغات است. در سمت راست هر صفحه شاهد تبلیغاتی هستیم که فیس بوک به ازای هر کلیک بر روی آنها، هزینه ای از سفارش دهنده تبلیغ دریافت میکند. این هزینه، بر اساس مخاطبان متفاوت است. برای مثال، اگر مخاطبان تبلیغ از ایالات متحده آمریکا و بالای ۱۸ سال سن داشته باشند، هر کلیک روی تبلیغ ۱٫۴۵ دلار هزینه خواهد داشت! کافیست روی یکی از همین تبلیغ های سمت راست کلیک کنید تا ۱-۲ دلار از جیب صاحب تبلیغ بکاهید و به حساب فیس بوک بریزید.
    شرایط سرویس دهی Terms of Service
    البته که هیچ کدام از ما حوصله خواندن ۲۰-۳۰ صفحه شرایط استفاده از فیس بوک یا هر نرم افزار دیگر را نداریم با زدن دکمه I Agree از آن رد می شویم. ولی توجه داشته باشید که تمام سواستفاده هایی که در دو قسمت قبل ذکر شد از طرف فیس بوک قانونی بوده، زیرا هرکدام از آنها دقیقا در سند شرایط سرویس دهی آمده و شما آن را پذیرفته اید. همانند یک قرارداد.
    اختلال اعتیاد به فیس بوک Facebook Addiction Disorder
    بله، همچین اصطلاحی بین روانشناسان رواج پیدا کرده است.
    بدیهی ست که با استفاده بیشتر از فیس بوک، از کیفیت روابط اجتماعی واقعی و همچنین میزان تمرکز روی فعالیت های ذهنی (درس، کار، …) می کاهید.
    ماندگاری اطلاعات در فیس بوک
    اطلاعات فیس بوک یک-آپ گرفته می شوند. با پاک کردن اطلاعات خود از فیس بوک، این اطلاعات در حقیقت از بین نرفته و در بک-آپ ها موجود می باشند.
    البته از طرف فیس بوک ذکر شده است که سعی می شود اطلاعات پاک شده پس از مدتی بک آپ ها نیز پاک شوند.
    عدم امنیت قطعی اطلاعات
    در نهایت اگر اطلاعات شما توسط فیس بوک به کسی فروخته نشد، از اپ های فیس بوک نیز در امان ماندید و … بدانید که همیشه احتمال هک شدن شما یا فیس بوک وجود دارد.
    به عنوان مثال: در سال ۲۰۱۰، دولت چین برای مشاهده نامه های جیمیل برخی مخالفین و فعالین حقوق بشر آن کشور، سیستم های گوگل را هک کرد. یا هک وب سایت گاکر Gawker که در آن پسورد ۱٫۴ میلیون کاربر لو رفت.
    هک کردن اکانت یک شخص خاص نیز در صورت دسترسی به شبکه کابلی یا بی-سیم مورد استفاده (شبکه دانشگاه، مودم ای.دی.اس.ال، …) حتی نیاز به دانش فنی ندارد و با استفاده از نرم افزارهایی ساده قابل انجام است.
    نتیجه گیری
    با وجود این مقدار از تهدیدات در دنیای مجازی، عقل سلیم حکم می کند عاقلانه در این راه قدم برداریم. صرف داشتن تنظیمات پرایوسی، دنیای مجازی را امن تلقی نکنیم و از اشتراک گذاری مطالبی که ممکن است در آینده بر علیه ما استفاده شوند بر حضر باشیم. هم اکنون برخی مدارس و کمپانی های خارج از کشور، اطلاعات پروفایل فیس بوک را برای گزینش مورد استفاده قرار می دهند. بسیاری از دولت ها از اطلاعات فیس بوک به عنوان مدرک در دادگاه استفاده می کنند.
    و مهم تر از همه، کسی از اهمیت اطلاعات به ظاهر بی ارزش پروفایل شما در بیست سال آینده خبر ندارد.
    حذر از عشق میسر بود؟آری! آندم...

    که جهان را بتوان دید به چشمان عدم!!!


    http://www.ayehayeentezar.com/galler...9572229400.gif

  2. #2
    alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

    عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

    Graduated

    نقل قول نوشته اصلی توسط fr.chemi3t نمایش پست ها

    اختلال اعتیاد به فیس بوک Facebook Addiction Disorder
    بله، همچین اصطلاحی بین روانشناسان رواج پیدا کرده است.
    دنیا داره رو دست روانشناسا میچرخه، بــــله روانشناسا خوب بلدن چطور دنیا رو دگرگون کنن

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •