[QUOTE]
امکان حذف حساب کاربری در فیس بوک وجود نداره !؟؟؟ شما میتونید حسابتون رو deactive کنید.گفتم حذف نه غیر فعال ,حساب کاربری در دیتا بیس فیس بوک ثبت میشه که فقط چند نفر از مدیران ارشد فیس بوک اجازه دسترسی به این قسمت سایت رو دارن که شاید کمتر از ۱۰ نفر باشن ! لیست نشدن در نتایج جستجو = حذف شدن نیست ! پس غیرفعال کردن حساب کاربری هیچ کمکی به کاربر تحت تعقیب فیس بوک نمیکنه . البته با غیرفعال کردن تا حد زیادی مشکل حل میشه اما منظور من مقیاس بزرگ تریه ! یعنی دولت امریکا همچنان به همه اطلاعات اون کاربر دسترسی داره اگرچه هیچکس نمی تونه این اطلاعات رو ببینه ! فراموش نکنیدکه این اطلاعات رو خود کاربر دو دستی به فیس بوک تقدیم می کنه !
گرفتن شماره تلفن هم یه سیاست امنیتی است که اگه شما حسابتون هک شد بتونید با استفاده از شماره تلفن بازیابی کنید. الان اکثر سایتهای مهم مثه google و yahoo از این روش استفاده میکنن.(

کیا هنوز بیدارن ؟
■ کیا دوس دارن الان اینجا باشن ؟
■ کیا فلانی رو دوست دارن ؟
■ کیا از فلانی متنفرن ؟
■ کیا از اینا داشتن ؟
■ این …… خدایی لایک نداره ؟ یا این ………… چن تا لایک داره ؟
■ هر کی موافقه لایک کنه ، هر کی مخالفه کامنت کنه !
این جملات مربوط به فرهنگ ایرانیها میشه. و شما به ندرت در حساب کشورها و فرهنگ های دیگه همچین عباراتی رو میبینید...
(مطمئن هستید؟؟به نظر من که پشت همه ی اینا یه سیاست خیلی قوی هستش به خاطر منحرف کردن ذهن مردم از زندگی عادی و هدف های مهم )

امریکا تا این حد به حقوق بشر پایبنده که بذاره یه بچه متولد ۱۹۸۴ به همچین غول اقتصادی و رسانه ای تبدیل شه ؟ این دیگه چه حرفیه؟؟؟مگه بیل گیتس چند سالش بود که یه غول مهم شد؟ اونجا ، اینجا که نیست شما با کار مداوم و تلاش میتونید به هرجایی برسید.

در کل بسیاری از شرکتها و افراد سرشناس دنیا در فیسبوک عضویت دارن و مطالب بسیار جالب و جدیدی در تمام زمینه ها در فیسبوک منتشر میشه...دیگه ضعف کاربران ایرانی رو باید به حساب خودشون گذاشت.
(چه ضعفی ؟؟)

جهت آشنایی بیشتر با جناب آقای Mark Zuckerberg و نحوه تاسیس وب سایت فیسبوک توسط ایشون میتونید فیلم The Social Network محصول سال 2010 رو ببینید.