بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: مشکل در باز کردن سایت گلستان

شهر ساز آواتار ها
    • 896
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی شهرسازی
    راه های ارتباطی

پیش فرض مشکل در باز کردن سایت گلستان

دوستان سلام
    تازگی ها یه مشکلی برام پیش اومده گفتم از دوستان بپرسم که چه باید کرد؟

من یوزر و پسورد گلستان که میزنم قبول نمیکنه و میگه که پسورد اشتباه هستش در صورتی که پسورد درسته حتی تو اموزش دانشگاه زدم و اونا برام سایت با همون یوزر پسورد باز کردن اما من با سیستم خودم قادر به باز کردن نیستم از طرفی هم اینترنت اکسپلورر هم ارتقا دادم و اخرین نسخه شو نصبیدم اما همچنان باز نمی کنه و من ماندم تهنای تهنا من ماندم تهنا میان سیل غم هاااااا

به دلیل شهرت از دادن امضا معذوریم

Intellectual آواتار ها
    • 104

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    Wizardry School
    شغل , تخصص
    Mind Reading & Exorcism
    رشته تحصیلی
    Extrasensory Perception
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط شهر ساز نمایش پست ها
    دوستان سلام
    تازگی ها یه مشکلی برام پیش اومده گفتم از دوستان بپرسم که چه باید کرد؟

من یوزر و پسورد گلستان که میزنم قبول نمیکنه و میگه که پسورد اشتباه هستش در صورتی که پسورد درسته حتی تو اموزش دانشگاه زدم و اونا برام سایت با همون یوزر پسورد باز کردن اما من با سیستم خودم قادر به باز کردن نیستم از طرفی هم اینترنت اکسپلورر هم ارتقا دادم و اخرین نسخه شو نصبیدم اما همچنان باز نمی کنه و من ماندم تهنای تهنا من ماندم تهنا میان سیل غم هاااااا
    فکر میکنم مشکل همینجاست که IE رو ارتقا دادی. کلا این سایت رو با IE 7 باز میکنه و در بعضی موارد با ورژن های بالاتر مسکل پیش میاد. شما میتونی از گزینه Compatibility view در ابتدا استفاده کنی. و سایت رو با اون بیاری بالا. و در قدم بعد هم میتونی history و cash ، اینترنت اکسپلورر رو خالی کنی و مجدد استفاده کنی. و اینکه میتونی IE رو برش برگردونی به همون ورژن قبلی. اگه هم از Firefox استفاده میکنی یه پلاگین واسش وجود داره که میتونی سایت هایی رو که فقط با IE باز میشن رو باهاش باز کنی. کافیه دان کنی و استفاده کنی. اگه با IE بازش نکرد به هیچ طریق حتما با استفاده از این پلاگین در firefox بازش میکنه.

شهر ساز آواتار ها
    • 896
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی شهرسازی
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط intellectual نمایش پست ها
    فکر میکنم مشکل همینجاست که ie رو ارتقا دادی. کلا این سایت رو با ie 7 باز میکنه و در بعضی موارد با ورژن های بالاتر مسکل پیش میاد. شما میتونی از گزینه compatibility view در ابتدا استفاده کنی. و سایت رو با اون بیاری بالا. و در قدم بعد هم میتونی history و cash ، اینترنت اکسپلورر رو خالی کنی و مجدد استفاده کنی. و اینکه میتونی ie رو برش برگردونی به همون ورژن قبلی. اگه هم از firefox استفاده میکنی یه پلاگین واسش وجود داره که میتونی سایت هایی رو که فقط با ie باز میشن رو باهاش باز کنی. کافیه دان کنی و استفاده کنی. اگه با ie بازش نکرد به هیچ طریق حتما با استفاده از این پلاگین در firefox بازش میکنه.
    دوست عزیز اخه با ie7 باز نکرد گفتم شاید باید ارتقا داده بشه از ie هم فقط برای سایت گلستان استفاده میکنم
    باز هم ممنون از راهنمایی تون

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

یه نسخه پرتابل گلستان رو یکی درست کرده بود و توی کلوپ پیام نور گذاشته بود سرچ کنی حتما پیدا میکنی.شاید مشکلت حل شد. رمز ورودت رو از کلید عددهای سمت راست کیبورد وارد کنید شاید درست شد
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

شهر ساز آواتار ها
    • 896
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مهندسی شهرسازی
    راه های ارتباطی

اون کاری که دوست عزیزمون Intellectual گفتن انجام دادم دقیقا با همون مشکل قبلی دوباره مواجه شدم از اونجایی که کم نمی یارم اینقدر ور رفتم تا قلقش بدست اومد ناسلامتی 70 واحد نرم افزار پاس کرده ام

مشکل اینجاست که بار اول دوم پسورد که بزنی قبول نمی کنه بار سوم همراه با رمز امنیتی که وارد کنی قبول میکنه و وارد میشه حالا دلیل این مشکل نمی دونم چیه

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط شهر ساز نمایش پست ها
    اون کاری که دوست عزیزمون Intellectual گفتن انجام دادم دقیقا با همون مشکل قبلی دوباره مواجه شدم از اونجایی که کم نمی یارم اینقدر ور رفتم تا قلقش بدست اومد ناسلامتی 70 واحد نرم افزار پاس کرده ام

مشکل اینجاست که بار اول دوم پسورد که بزنی قبول نمی کنه بار سوم همراه با رمز امنیتی که وارد کنی قبول میکنه و وارد میشه حالا دلیل این مشکل نمی دونم چیه
    با سلام
    دوست گرامی این مشکل وارد نشدن اولیه و بار اول در سیستم گلستان ، جدیدا برای بیشتر کاربران پیش امد و فکر کدن سایت مزخرف گلستان در حال بروزرسانی و اماده سازی ارایه گزارش 428 کارت ورود به جلسه هست که این مشکل پیش امده و باید مثل همیشه صبر کنید در این زمینه و اگر کلا با مروگر Internet Explorer مشکل دارید از مرور Avant Browser استفاده کنید که از هسته مرورگر IE که فقط سایت گلستان باهاش وارد و باز و استفاده میکرد ، مورد استفاده ی این نرم افزار مرورگر کاربرد قرار می گیرد

موفق باشید

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

برچسب برای این موضوع