-
نیوشا ضیغمی: میخواهم بین بازیهایم در سریالها وقفه بیافتد
سرمایه گذار فیلم «پرتقال خونی» در مورد سختیهای تهیه کنندگی در سینمای ایران اینگونه توضیح داد: فکر میکنم در این شرایط تهیه کنندگی کار من نباشد. در شرایطی که هزینههای تولید دفاتر مستقل بالا رفته است.
نیوشا ضیغمی در گفتگویی در مورد آخرین فعالیت های سینمایی اش بعد از فیلم «گشت ارشاد» عنوان کرد: در دی ماه سال گذشته در یک فیلم با نام «اینجا.. ایران» بازی کردم که کارگردانی آن را حسن ناظر بر عهده داشت. دو فیلم از جمله همین فیلم در سال گذشته در دفتر من تولید و سرمایه گذاری شد. در حقیقت همسرم سرمایه گذاری این پروژهها را انجام داده اند.
وی در مورد علاقهاش به ادامه کار تولید بیان داشت: من احساس کردم که برای یک بازیگر خیلی سخت است که به وادی تهیه کنندگی قدم بگذارد. ترجیح میدهم دورادور در امر تولید مشارکت کنم. دغدغه اسم ندارم که اسمم به عنوان تهیه کننده کار بیاید.
سرمایه گذار فیلم «پرتقال خونی» در مورد سختیهای تهیه کنندگی در سینمای ایران اینگونه توضیح داد: فکر میکنم در این شرایط تهیه کنندگی کار من نباشد. در شرایطی که هزینههای تولید دفاتر مستقل که سرمایهگذار دولتی ندارند بالا رفته است. من این کار را موکول میکنم به وقتی که اهالی سینمای به آرامش برسند.
وی ادامه داد: در شرایطی که تولیدات سینما پایین آمده و در نتیجه شرایط اکران و فروش فیلمها هم تعریفی ندارد، از آن طرف پدیده تلویزیون هم شرایطی به وجود آورده که استقبال از سینماها کمتر شده است، به دوستان سینمایی ما خیلی سخت میگذرد.
بازگر سریال «راستش را بگو» در مورد پیشنهادهای بازیگری در سریالها گفت: پیشنهاد در این زمینه داشتم اما میخواهم در بین بازیهایم در سریالهای تلویزیونی وقفه بیافتد.
بازیگر فیلم «حس پنهان» درباره کارهای آیندهاش در سینما اینگونه بیان کرد: چند پیشنهاد دارم که هنوز تصمیم جدی نگرفتم و قراردادی نبستهام. دلم میخواهد فیلمی که در سینما بازی میکنم حرفی برای گفتن داشته باشد. فیلمی باشد که فردا بتوانم آن را به عنوان کارنامه کاریام با افتخار نام ببرم.
وی افزود: با این هزینههایی که مردم برای رفتن به سینما متحمل میشوند، اگر آدم خودش را جای مردم بگذارد به این نتیجه میرسد که باید چیزی باشد که خانواده که هزینه میکند برای آمدن به سینما مجاب شود.
ضیغمی اینگونه تصریح کرد: امیدوارم امسال مسئولین سینمایی توجه شان را به سمتی ببرند که برای فیلم ها اتفاقات خوبی بیافتد و آن احساس ناامنی برایشان وجود نداشته باشد. اتفاقی که سال گذشته برای «گشت ارشاد» افتاد اتفاق خوبی نبود و من از به وجود آمدن آن شرایط متاسفم. نباید اینطور باشد که فیلم ها با بودجههای کلان ساخته شوند، از چندین کانال برای دریافت پروانه ساخت، نمایش و جشنواره عبور کنند و ناگهان در زمان اکران آن اتفاقات بیافتد.
بازیگر فیلم «اخراجیها» در پایان اینگونه اظهار داشت: اهالی سینما امیدوارند که وضعیت موجود مورد بررسی قرار گیرد و این شرایط درست شود. ما سینمای صاحب اندیشهای داریم. حیف است که این سینما از بین برود. فرهنگ مهمترین عرصه است و این مسئله باید دغدغه اول مسئولین کشور باشد.
گفتنیست، نیوشا ضیغمی برای بازی در فیلم «شوریده» به کارگردانی محمدعلی سجادی نامزد دریافت سیمرغ بلورین از بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر شدهاست.
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
برچسب برای این موضوع