بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 24 از مجموع 24

موضوع: جزئیات برنامه‌های متکی برای دولت یازدهم/متکی از انتخابات کنار نمی‌کشد

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    مدیر کل تالار فنی و مهندسی
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

* شرایط حضور مجدد متکی در وزارت خارجه

**فارس: اگر حالا به هر دلیلی رای نیاورند حاضرند به عنوان وزیر امور خارجه با دولت آینده همکاری کنند؟

جورابلو: بستگی دارد دولت آینده چه باشد. آقای متکی روحیه‌اش روحیه همکاری و ارائه نقش است در کل چند سالی هم که ایشان مسئولیت داشتند از مجلس هفتم به این طرف، فضا بود هر جا لازم بوده کمک کرده است. نوع کمک بستگی دارد و نوع مسئولیت گرفتن توسط نیروهای سیاسی یک مفهوم خود بسنده نیست، سرپا نسبت است. نسبت به این که چه کسی بیاید و چه اتفاقاتی بیفتد. اما آقای متکی در حوزه سیاست خارجی یک مدیر نیست، یک رویکرد است.

اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

*زمان تشکیل ستادهای انتخاباتی متکی

** فارس: ستادهای انتخاباتی چه زمانی فعال می‌شود؟

جورابلو: ستادهای انتخاباتی ما بعد از عید در سطحی‌ فعال می‌شود. در سطح استانی فعال کردیم. جبهه پیشگامان خدمت یکی از نهادهای اصلی کار انتخاباتی و تبلیغاتی آقای متکی خواهد بود. ستاد شهر تهران فعال شده است. ما همة ظرفیت‌ها و نمایندگان و توان خودمان را گذاشتیم. به زودی رئیس ستاد معرفی می‌کنیم و جبهه ارکان خودش را معرفی می‌کند. من دبیر کل پیشگامان خدمت هستم. ما یک مدل متفاوتی ریختیم برای بحث ستادمان و قائل هستم که یک اتفاقی که باید در بدنه رخ می‌داد، بخصوص در استان‌هایمان رخ داده با آمادگی خیلی زیادی فکر می‌کنم کنگرة یک نمایش قدرتی باشد از حضور حامیان‌مان و سطوح مختلفی از نخبگان، دانشگاهیان و مدیرانی که به ما بپیوندند و معرفی شوند.ما حزب نیستیم، یک جبهه سیاسی هستیم. ائتلاف بر سر برنامه‌ها و در راستای تقویت موضع ما در دست‌کم انتخابات ریاست جمهوری باشد قطعاً‌ همین‌طور است و اگر نباشد دیدار و رایزنی و گفتگو برای برگزاری انتخابات سالم و مشارکتی را با همه مجموعه‌هایی که در دایره گفتمان اصولگرایی هستند قطعی می‌دانیم و فقط به نفع آقای متکی ائتلاف خواهیم کرد.

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

** نهایی شدن برنامه اقتصادی متکی پس از مشورت با نخبگان

من زمان نمی‌توانم بدهم ولی قطعاً دیدار با جامعتین صورت می‌گیرد. آقای متکی در مورد نهایی کردن برنامه‌های اقتصادی‌اش، قرار است چند روز آینده نامه‌ای به تعداد زیادی از اقتصاددانان کشور و از اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها بفرستند و سوالاتی داشتند، سوالاتشان را مطرح کنند و نوع برنامه آن کلیات برنامه را در اختیار اقتصاددانان بگذارند و پس از دریافت و جمع‌بندی نظرات آنها، برنامه‌های اقتصادی‌شان را نهایی کنند و به عنوان برنامه‌های نهایی شده ارائه دهند و این کمیته از مهر ماه دایر است.

سیستم اداره کارهای آقای متکی حتی در سیستم‌های استانی شورایی است. شورایی دارند که نشست می‌گذارند. ما کمیته سیاسی داریم، اجتماعی داریم، اقتصادی داریم، در حوزه سیاسی کمیته‌بندی‌های ریزتری داریم مثل حوزه سیاست خارجی. حوزه جوانان و دانشجویان مستقل و بانوان را هم تشکیل دادیم. اما ظرفیت‌هایش را لزومی نداشته الان بیرون بریزیم ولی قطعاً نشان خواهیم داد.

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

**فارس: در پیامی که آقای احمدی‌نژاد بحث رجعت را مطرح کردند، آقای متکی موضع خاصی داشتند؟

جورابلو: درباره این موضع خاص آقای متکی خودشان باید بگویند. البته من با آقای رحیم مشایی آمادگی مناظره داریم و دوستانی که این حرفها را می‌زنند یک فضایی برای نقد صحبت‌هایشان وجود داشته باشد که این صحبت‌ها ریشه‌شان کجاست.

صفحه 3 از 3 اولیناولین 123

برچسب برای این موضوع