-
**فارس: تعبیر آقای متکی از گفتمان مقاومت و سازش چیست؟
جورابلو: سیاست خارجی سه حوزه اساسی استراتژیک، تاکتیک و تکنیک دارد. دور زدن تحریمها یک مساله تکنیکی و دست کم تاکتیکی است. به لحاظ استراتژیک تحریمها نمیتواند برنامة اصیلی برای کشور باشد. در حوزة سیاست خارجی، ایشان در انشاء یکسری برنامههای جدی و جدیدی است که ما ضمن حفظ استقلال و تاکید بر ارزشهایی که قائل هستیم در نظام اسلامی داریم، آرام آرام ما و جمهوری اسلامی بستههای پیشنهادی به کشورهای غربی ارائه بدهد و زمین بازی را ما تعیین بکنیم. البته این اتفاق تا حدودی در دولت نهم افتاد. یعنی این اتفاقی جمهوری اسلامی کنشگر باشد در فضای بینالمللی رخ داد.؛ محتوای این کنش مهم است. اینکه ما پیاممان به دنیا چیست، خیلی مهم است. یک یادداشتی آقای متکی اخیراً داده است، خیلی هم مناقشهبرانگیز شد. من تعجب میکنم چرا مناقشه شد. خیلی از دوستان آشنا به مسائل سیاست خارجی و حوزه انرژی هستهای، نمیدانم از سر لجاجت سیاسی با این قضیه مناقشه کردند، آن هم سر نقد فرعیات موضوعات مذاکرات هستهای بود. جالب است به نظر من آقای متکی از ده کلام یک کلام هم نگفتند. یعنی دیدگاههایی ایشان دارند در حوزة مذاکرات هستهای که به تناوب بعد از عید ارائه خواهد شد. حالا ممکن است شائبهای به وجود بیاید که اینها انتخاباتی هم ممکن است باشد.
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
برچسب برای این موضوع