بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 13

موضوع: خانه تکانی، این بار دل ها(لطفا بیاین برای طلب حلالیت و بخشش)

fr.chemi3t آواتار ها
    • 5,387
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    تهران
    راه های ارتباطی

Icon Gol خانه تکانی، این بار دل ها(لطفا بیاین برای طلب حلالیت و بخشش)

سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااام

هرجا که این روزها قدم میگذاری، زمزمه ی نو شدن و جابه جایی میشنوی. بهار همه را به حرکت، جنبش و تحرک وادار میسازد و...

صدای پای بهار میآید؛ صدای تغییر، آبشدن تدریجی برفها، نغمه ی گوشنواز جویبارهای کوچک و پیچدرپیچ، ترنم دلچسب آواز روحبخش پرندگانی که از لانه هایشان بیرونزده اند یا از سفری طولانی به

مأمن سال پیش خود بازگشته اند؛ همهچیز در حال دگرگونیست. انسان، طبیعت، کائنات و چه انتخاب زیبایی برای نو شدن سال و تغییر و تحول سال در بهترین زمان ممکن؛ آنجا که منجمین هم

انگشت به دهان مانده اند، تنها از ایرانیان هنرمند و دانشمحور برمیآمده است و...

هرجا که این روزها قد ممیگذاری، زمزمه ی نو شدن و جابه جایی میشنوی. بهار همه را به حرکت، جنبش و تحرک وادار میسازد و...

و در این میان، خیلی از مادرها و اعضای خانه، کلمهای را یا بهتر بگوییم عبارتی را مدام تکرار میکنند؛ «خانه تکانی!» مراسمیست برای خود که گاه روزها و ساعتهای متمادی، وقت و انرژی را باید صرف

آن نمود؛ رسم و عملی زیبا، پسندیده و دوستداشتنی با تمام مشقات و زحماتی که به همراه دارد.

خانه تکانی، از شستن و تمیزکردن شروع میشود و تا بازسازی و تغییر دکوراسیون و... ادامه مییابد اما امسال بیاییم یک خانه تکانی به خانه تکانیهای هر ساله ی خود اضافه نماییم؛ یک خانه تکانی که روح

و روان خسته ی ما را پس از یکسال به طرز معجزه آسایی متغیر و دوستداشتنی نماید. این خانه تکانی برخلاف خانه تکانی های دیگر، نه زحمت دارد و نه نیاز به مادیات! انتظار کمک از هیچکس هم نخواهی داشت. اصلاً به تنهایی، هر انسانی قادر به انجام آن خواهد بود.

در این بهار میخواهیم دانسته و نه از روی احساس و چشموهم چشمی، دست به یک خانه تکانی اساسی بزنیم؛ خانه تکانی از نوع شخصی و منحصرب هفرد. خانه تکانی، آنهم از ریشه و اساس.

میخواهیم در این خانه تکانی، همه چیز را دچار تغییر نماییم اما تغییر نگرش و دیدگاه.

در آستانه ی بهاری دیگر، به خود بیاییم و نیک و عمیق بیندیشیم، به گذشته ها برگردیم، ناراحتی ها، بغض ها و کینه ها، کمبودهای عاطفی و نابسامانی های روحی، همه و همه را در مقابل دیدگان خود قرار

دهیم و ببینیم چه چیزهایی خانه ی دل را به مکانی تلخ و سرد مبدل ساخته است؟ خانه ی دل باید ساده باشد، صمیمی و آرام، خالی از انواع بغض ها و کینه ها و سرشار از محبت ها و دوستداشتن ها.

خانه ی دل باید صاف باشد و صیقلی، گرم باشد و مهربان و درنهایت، خانهی دل باید زیباترین و بانشاطترین جلوههای بصری و معنوی را دارا باشد. پس در این بهار دلانگیز، هیچک جا برای خانه تکانی، مناسب تر و واجب تر از دل نیست.

- دستور اول در خانه تکانی د ها، بیرون ریختن تمامی نابسامانی ها، خاطرات بد و آزاردهنده و ناراحتی هاییست که سالیان سال است آن را در دل نگاه داشته ایم. پاک کردن دل از بغض ها، حسدها، کینه ها و

ناملایمات، نباید وقت زیادی از ما را به خود اختصاص دهد. کارهای بسیار زیادی ست که باید در آستانه ی بهار دل انگیز انجام پذیرید و «خانه تکانی دل ها» تنها یکی از آنهاست.

به گوشه گوشه ی دل سر میزنیم، پلیدی ها را با هوشیاری، هر کجایی که خود را پنهان نموده باشند، مییابیم و آنها را با معجونی از لبخند، مهربانی و بخشش، از دل بیرون میرانیم. این خانه تکانی، کار

چندان سختی نیست و باید در عین ظرافت و دقت، به سرعت انجام پذیرد. تمام جغرافیای دل را باید جست، سر زد و از درونیات آن باخبر شد. از امسال، دیگر دل ها جایی برای نگاه داشتن بدی ها و ناراستی ها نیست.

خانه تکانی را از بیرون راندن ها شروع کردیم و حالا نوبت جابهجایی ها و تغییرات وسیع و اساسیست! خانه تکانی دل با بیرون راندن تمامی بدیه ا و جایگزین نمودن هر آنچه نام و نشانی از خوبی ها دارد، به انتهای خود نزدیک میشود و با چند جابه جایی کوچک، دست کم برای یک سال آینده، دل را از گزند پلیدی ها رهایی میبخشیم.

یادمان باشد خان های زیبا و دوستداشتنی ست که صاحبخان هاش دلی پاک، مهربان، آرام و خالی از تمامی بدی ها داشته باشد. هیچگاه نباید از یاد برد نوبتی هم اگر باشد، امسال نوبت خانه تکانی دلهاست!

خانه هرچند زیبا، خانه هرچند خوش آب ورنگ و خانه هرچند شیک و مجلل، وقتی زندگی در آن لطف دارد که ساکنانی داشته باشد با دل هایی مهربان و خالی از تمامی بدی ها. برای لذت بردن از خان های که در

آن روزگار میگذرانیم، امسال پیش از خانه تکانی، به سراغ دل هایمان برویم و خانه تکانی را از دل هایمان آغاز نماییم که مهمتر از خانه تکانی نوروزی، خانه تکانی دلهاست. عید شادمانگی ها و

شادی آفرینی ها مبارک.

پس بیاید اینجا و در همین تاپیک تمام کینه ها و غصه هارو از همدیگر دور بندازیم و سال نو رو با دلی نو آغاز کنیم

شهامت گفتن ببخشید خیلی شیرین هستش
    باور ندارید بیاد بگید ببین چه حالی میده

حذر از عشق میسر بود؟آری! آندم...

که جهان را بتوان دید به چشمان عدم!!!

http://www.ayehayeentezar.com/galler...9572229400.gif

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

سلام
    مرسی ازشیمیست عزیز که این تاپیک رو باز کرد اتفاقا الان که اومدم قصد داشتم تاپیکی با عنوان کسب حلالیت سال 91 باز کنم و شیمیست عزیز زحمتش رو کشید ازش ممنونم

این سال هم باتمام خوبیها و بدیهاش در شرف تموم شدنه یکسال دیگه پیش رفتیم و چیزی که خیلی مهمه دلی ازمون نشکسته باشه و کدورتی بینمون نباشه

جا داره همینجا از تک تک کاربران باشگاه بخوام اگر با اخلاق و کردار و نوشته هام موجبات ناراحتی و دلخوری عزیزی رو فراهم کردم بنده رو به بزرگواری خودشون ببخشن و حلالم کنن (اگر ناراحتی هم تو دلتون موند لطف کنید تو پیغام خصوصی اعلام کنید تا بصورت شخصی ازتون عذر خواهی کنم)
    امیدوارم دل کسی رو نشکونده باشم که با وجدان ناراحت به سال جدی پا نزارم

با ارزوی بهترینها امید
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

negar92 آواتار ها
    • 2,576

عنوان کاربری
    باز نشسته بخش زبان و ادبیات انگلیسی
    شغل , تخصص
    دانشجو مترجمی زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    مترجمی زبان انگلیسی
    راه های ارتباطی

من هم به نوبه خودم از همه دوستانی که به هر نحوی از دستم رنجیده خاطر شدند حلالیت می طلبم

اسفند رو به پایان است ،

وقت کوچ کردن به فروردین ،

پس بخش مرا :

اگر با : نگاهی ، صدایی یا زبانی و یا قلمی ، بر دلت ترکی انداخته ام .

امیدورام سال جدید سرشار از خوشی و میمنت برای همه عزیزان باشد .
    آمین

طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
    ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...

http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg

paksersht آواتار ها
    • 1,710

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    هیچ جا
    شغل , تخصص
    بیکار
    رشته تحصیلی
    جغرافیا وبرنامه ریزی شهری
    راه های ارتباطی

خداوندا در این آخرین روزهای سال دل عزیزانم را چنان در جویبار زلال رحمتت شستشو ده که هر کجا تردیدی هست ایمان هر کجا زخمی هست هست مرهم هرکجا نومیدی هست امید وهرکجا نفرتی هست عشق جای آنرا فرا گیرد @@@@@الهی آمین@@@@@تقدیم به همه ی کاربران عزیز باشگاه امیدوارم اگه حرفی یا کاری کردم که باعث کدورت شده باشه منو ببخشن وحلال کنن

بارون بهاری آواتار ها
    • 416

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

بخشیدن و عذر خواهی کردن کاری بسیار سخت هستش ،ولی وقتی که بتونیم این کار رو انجام بدیم میفهمیم که چقدر لذت بخشه...خیلی ...خیلی...
    من که از شما دوستان عزیز بدی ای ندیدم ...ولی شما دوستان هر بدی ای که از من دیدین به بزرگواری خودتون ببخشید ...ممنونم

انشاله که همگی سال خوب و خوشی در پیش رو داشته باشیم...
    سالی سرشار ار امید و مثبت اندیشی ... سرشار از عمل و فعالیت ...سرشار از صبر و مقاومت... سرشار از شکر و سپاس خداوند...
    عید همگی مبارررک

alamatesoall آواتار ها
    • 7,384

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    روانشناسی
    راه های ارتباطی

با آرزوی توفیق واسه همه شما دوستان گلم

اگر از من رنجیده خاطر شدین و کدورتی بین من و هر کدوم از شما عزیزان پیش اومده به بزرگی خودتون ببخشید

nerisious آواتار ها
    • 168

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    مشهد
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    علوم کامپیوتر
    راه های ارتباطی

این روزها منم و منم و من ...

و خدا ...

و شادم به وسعت دنیا....

شکر...

شکر...

شکر...
    الهی شکر هستم و مینویسم الهی شکر ...
    خدایابه خاطر همه کاستی هام عذر خواهی میکنم ومیگم خدا جونم ببخش من و ...میدونم امسالم خیلی کم گذاشتم و ...ببخش
    دوستان عزیزم من و ببخشین اگه بی احترامی کوتاهی سر زده و دل قشنگتون ازم رنجیده دوستون دارم یه عالمه
    سر سفره هفت سینتون منم از دعاتون دریغ نکنین
    سالی خوش و خرم واستون ارزومندم

saharnaz_71 آواتار ها
    • 735

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

به خوبیه خودتون هر بدی ای حرف نا بجایی چیزی ازین بنده حقیر دیدین به بزرگواریه خودتون ببخشید

با آرزوی سالی پر از شادی و خوشبختی و موفقیت برای همه بچه های گل باشگاه

دلت را بتکان

غصه هایت که ریخت ، تو هم همه را فراموش کن

دلت را بتکان

اشتباهایت وقتی افتاد روی زمین

بگذار همانجا بماند

فقط از لا به لای اشتباهایت یک تجربه را بیرون بکش

قاب کن و بزن به دیوار دلت

دلت را محکم تر اگر بتکانی...

تمام کینه هایت هم می ریزد...

غریب آشنا آواتار ها
    • 2,343
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    باشگاه دانشجویان پیام نور-طبقه ی اول-پلاک7
    راه های ارتباطی

به نام خدا

با عرض سلام به هم باشگاهی های گرامی

بنده هم اگر خطایی ازم سر زده و ناخواسته موجب ناراحتی شما شدم عذر خواهی میکنم و حلالیت می طلبم.

امیدوارم سالی که پیش رو داریم سالی سرشار از موفقیت باشه برای همگی.

یا حق

...

ﭠۄﺁטּὧـعــر بلندےکهﺁرزۄ میکنم امضاے ﻣـנּ زیر ﺁטּ باشد!

javad jan آواتار ها
    • 19,067
    مدیر بخش

عنوان کاربری
    مدیر کل تالار فنی و مهندسی
    محل تحصیل
    تهران
    شغل , تخصص
    کارشناس کنترل پروژه
    رشته تحصیلی
    مدیریت اجرایی
    راه های ارتباطی

سلااااااااااااااااااااااا ااااام به دوستای نازنینم
    واقعا ک دوستون دارم و برای همتون آرزوی بهترینها دارم
    خدا ایشالا پشت و پناهتون
    و امسال برای همتون 1 جفت خوشگل و دوست داشتنی پیدا بشه تا همگی شاد و خوشحال و راضی تا آخر عمر کنار همسر مهربونتون زندگی کنید
    الهی آمین

اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع