رئال مادرید
بارسلونا
میلان
بایرن مونیخ
یوونتوس
آرسنال
والنسیا
شالکه
دورتموند
پورتو
نوشته اصلی توسط مه دوست البته قدیما بیشتر فوتبال نگاه میکردم....ولی بخاطر این وضع فوتبال ایران ......زده شدم ولی الان دیگه گاهی ...فقط بازی های قشنگ رو نگاه میکنم مگه بازی قشنگ هم برگزار میشه تو ایران ؟
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
نوشته اصلی توسط javad jan با این چیز هایی که تو تعریف کردی خدارو صد هزار مرتبه شکر که طرفدار رئال نیستی وگرنه 1 بلایی سرش میومد از من میشنوی تو کلا طرفداری از هیچ تیمی نکن ، مگر رقیبای تیم ملیمون چشم قربان ولی شیطونه میگه که طرفدار رئال بشمااااا...بازیه بعدیشون کیه؟؟
نوشته اصلی توسط مه دوست آره ،فوتبال بلد نیستن که فقط حرص آدمو در میارن آی گفتی آدم با دیدن هر کدوم از بازیاشون ، 10 سال پیر میشه
نوشته اصلی توسط javad jan مگه بازی قشنگ هم برگزار میشه تو ایران ؟ منظورم لیگ ایران نیست که ...لیگهای اروپایی رو میگم دیگه زیر بازیه بارسا رو نگاه نمی کنم
نوشته اصلی توسط مه دوست منظورم لیگ ایران نیست که ...لیگهای اروپایی رو میگم دیگه زیر بازیه بارسا رو نگاه نمی کنم آهان پس اینطوری باشه فقط فینال ها رو نگاه میکنی دیگه آره ؟؟
نوشته اصلی توسط javad jan آهان پس اینطوری باشه فقط فینال ها رو نگاه میکنی دیگه آره ؟؟ تقریبا
نوشته اصلی توسط مه دوست تقریبا موفق باشی
نوشته اصلی توسط javad jan موفق باشی تو چه امری...تو کار طرفدار بودن . . . همچنین
نوشته اصلی توسط مه دوست تو چه امری...تو کار طرفدار بودن . . . همچنین اینا که همش سرگرمیه تو زندگیت منظورمه ایشالا تو زندگیت از چیزی که دوست داری سرد نشی دوست خوب ولی دور من
نوشته اصلی توسط javad jan اینا که همش سرگرمیه تو زندگیت منظورمه ایشالا تو زندگیت از چیزی که دوست داری سرد نشی دوست خوب ولی دور من ممنون ،متوجه شدم فقط یه شوخی بود این بهترین دعایی بود که در این زمانا من بدجوری بهش احتیاج دارم...واقعا از کجا فهمیدین همچنین... همچنین... همچنین....
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن