به اندازه کافی میخوابید اما خیلی خسته هستید؟ قبل از اینکه از مشغلههای زندگی و کار در منزل گله داشته باشید، ریشههای خستگی را مطالعه کنید.
من خیلی خسته ام و نمیتوانم کارهایی را که قبلا انجام میدادم، انجام دهم. دوست دارم بروم گردش، اما اصلا انرژی ندارم.
اگر شما هم مثل خیلی از خانم های بالا، این عبارت را به کار میبرید، بدانید که هر چه جلوتر میروید، خستهتر میشوید.
مهم ترین گله و شکایتی که خیلی از بیماران من دارند، خستگی مفرط میباشد، (به گفته دکتر نیکاگلدبرگ، سرپرست مرکز پزشکی NYU در آمریکا). البته مشکل خیلی از افراد کارهای زیاد یا نداشتن خواب کافی میباشد. اگر فقط 5 یا 6 ساعت در شب میخوابید، مشکل پیدا میکنید، و اصلا مشکل شما ربطی به سن ندارد. اما اگر هنگام شب 7 یا 8 ساعت میخوابید و هنوز هم خسته هستید باید یک چک آپ بروید و علت خستگی خود را دریابید. اگر خستگی شما بیشتر از یک هفته بود و علت آن را نمیدانید با پزشک خود مشورت کنید. از آنجا که خستگی های گاه و بیگاه علائم یک بیماری میباشند، اگر در ابتدای کار به آنها رسیدگی شود، قابل درمان میباشند. برای پایان دادن به خمیازه خود، 7 عامل خستگی را ملاحظه بفرمایید تا بتوانید راحتتر مشکل خود را برطرف کنید.