درمورده ارادت بیشتر بعضی آقایون (تاکید می کنم بعضی آقایون) به خانم ها باهاش موافقم.سر یکی از امتحانات پایان ترم یک دختر که رشتش مدیریت بود کنار من نشسته بود.هر چی پسر میومدن و می نشستند با این خانم سلام علیک می کردند.
خلاصه یک موقعی دیدم این خانم داره دستش را روی صورت و پیشونی و بینیش می گذاره و به پسرها یک چیزی می گه.من گفتم چشه که هی دست به صورتش می گذاره دیدم داره به پسرها می گه دستمو گذاشتم روی پیشونی یعنی گزینه ی الف درسته و دستمو گذاشتم روی بینیم یعنی ب درسته و …
سوالات را دادن و دختر شروع کرد به نوشتن و سریع سوالات را زد ده دقیقه بعد از امتحان ذیدم همه ی پسرها روشون به دختره هست و اون خانم داره یکی یکی با گذاشتن دستش روی صورتش گزینه ی درست را می گه.بقیه ی پسرها که دورتر بودن دیدن که این خانم داره به پسرهایی که اطرافش هستند جواب را می گه.حالا من هم امتحان سیستم عامل داشتم و حسابی مشغول برگم بودم یک موقعی دیدم یکی سوت میزنه یکی پاشو میزنه روی زمین و یکی بشکنش می زنه!!! نگاه که کردم سه چهار تا پسر که دو ردیف جلوتر بودن این کارها رو می کردند تا این خانم متوجه حضور اون ها بشه!!!!گفتم عجب دنیایی هست پس مراقب ها کجان؟نگاه کردم سالن به اون بزرگی فقط سه مراقب گذاشتن که یکیشون مسئول گرفتن برگه هاست دو تا دیگه هم حرف اجاره خونه می زدند و از دست صاحب خونه هاشون کلافه بودند ،درست مثل اینکه توی پیکنیک نشستن!!!!