من که کسی رو نمیشناسم تازه اومدم از رو اسم میگم هر کدومو خوشم اومد
alamatesoall "چون اسم کاربری خودم تو انجمنمه و هم اینکه عاشق آهنگ علامت سوال شادمهر عقیلی ام
sunyboy
Borna66
من که کسی رو نمیشناسم تازه اومدم از رو اسم میگم هر کدومو خوشم اومد
alamatesoall "چون اسم کاربری خودم تو انجمنمه و هم اینکه عاشق آهنگ علامت سوال شادمهر عقیلی ام
sunyboy
Borna66
borna66
Red boy
shima_glk
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
خب همه مدیر را رو که نمیشناسم و اونقدی برخورد نداشتم یا وقت کرده باشم و پست هاشون و خونده باشم پس قضاوت درست نیست
ولی
علامت سوال و یکی مثل خودت و رد بوی کارشون خوبه
اخه فقط همین و رو میشناسم
با سلام
خب ایده ی جالب و قشنگی می باشد ببتونیم مدیران فعال و کوشا را از نظرات مختلف کاربران باشگاه جویا بشیم
برای همین اگر بازکننده تاپیک و سایر دوستان موافق باشد می توان یک نظرسنجی جامع تر و کلی تر در این زمینه ایجاد کنیم که معیارهای اصلی چون
فعال و کوشا ترین مدیر باشگاه از نظر همه ی کاربران باشگاه
مهربان و خوش برخورد ترین مدیر باشگاه از نظر همه ی کاربران باشگاه
کارراه انداز و پاسخگو ترین مدیر باشگاه از نظر همه ی کاربران باشگاه
را بصورت جداگانه مطرح و هر یک از کاربران و مدیران نظرات خودشان در این زمینه مطرح کنند
باتشکر.
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
باسلام بااین که من تازه وارد نیستم ولی فعالیتم درحدصفر بحث جالبی خواستم نظربدم امیدوارم بقیه مدیرا ناراحت نشن!
بنظرم suny boyتنها کسی که تمام ویژگی های دلسوزی ،مهربونی وفعال بودن رو داره ؛بقیه مدیرا کمی زود رنج ،تندخو هستن جواب دادنشون کمی حال آدمو میگیره
البته بگم که از اونجای که مطالعاتی روی جواب دهی وفعالیت هاشون داشتم اینا رومیگم وگرنه از همشون سپاس گذارم بخاطر همه فعالیتهای که درباشگاه میکنن مرسی