آنتی اکسیدان های موجود در خشکبار، گشوده شدن شریان‌های قلب و مغز را سبب شده و از طرف دیگر به كنترل عملكرد كبد و در نتیجه كنترل و كاهش چربی خون كمك می‌كنند.

یک فوق تخصص تغذیه گفت: برای تامین نیازهای آنتی اکسیدانی بدن می توان از منابع غذایی موسوم به خشکبار استفاده کرد.


دکتر کیومرث دانشورگفت: خشکبار سرشار از مواد آنتی اکسیدانی است. خشکبارهای نارنجی از جمله برگه آلو، انجیر، توت خشك و ... حجم بیشتری از این مواد را در خود جای می‌دهند.


به گفته این فوق تخصص تغذیه، آنتی اکسیدان موجود در خشکبار گشوده شدن شریان‌های قلب و مغز را سبب شده و از طرف دیگر به كنترل عملكرد كبد و در نتیجه كنترل و كاهش چربی خون كمك می‌كند.


وی گفت: افراد خردسال و یا سالخورده که قادر به مصرف مواد غذایی حاوی فیبر بالا نیستند می‌توانند از خشکبار به عنوان منبع غذایی استفاده کنند. این مواد غذایی از خواص فیبری برخوردار بوده و در جلوگیری از بروز یبوست موثرند.


دانشور در پایان، فیبرها را به دو دسته تقسیم كرد و گفت: آن دسته از فیبرها که به فیبرهای مکانیکی معروفند در غذاهایی وجود دارند که هضم آنها برای خردسالان و افراد سالخورده مشكل‌تر است. اما گروهی دیگر از فیبرها که ژله‌ای بوده و به صورتی فراوان در خشکبار یافت می‌شوند را می‌توان در تمام سنین جایگزین فیبرهای مکانیکی کرد.











منبع : salamatnews.com