بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: کناره گیری پرسپولیس از لیگ برتر و جام حذفی؟!

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

filish کناره گیری پرسپولیس از لیگ برتر و جام حذفی؟!

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت:‌ موضوع کناره‌گیری تیم فوتبال پرسپولیس از رقابت‌های لیگ و جام حذفی را با رییس هیئت مدیره در میان گذاشته و خواستار برگزاری یک جلسه فوق‌العاده و اضطراری شدم.

جام نیوز:محمد رویانیان با انتقاد از شرایط داوری گفت:‌ اشتباهات داوری به طور مکرر و سریال‌وار علیه تیم پرسپولیس در حال شکل‌گیری است. اشتباهاتی که از اول فصل شروع شده و همچنین ادامه دارد و ظاهرا تمام شدنی نیست. امروز هم بر اساس نظر کارشناسان داوری، سه موقعیت تک به تک و مسلم گلزنی پرسپولیس با اشتباه داور و کمک داور و بدون دلیل آفساید اعلام شد.

وی افزود: سرمربی و مربی پرسپولیس با کوچکترین اعتراض اخراج شدند. این اشتباهات بویژه در نیمه دوم به گونه‌ای بود که شائبه و خبر حمایت رییس دپارتمان داوری از تیم آلومینیوم هرمزگان را که در رسانه‌ها مطرح شده بود را در ذهن بنده تداعی کرد. در همین بازی قبلی با سپاهان و به گفته کارشناسان داوری، یک پنالتی پرسپولیس را نگرفتند و یک بازیکن سپاهان که می‌بایست کارت قرمز بگیرد، اخراج نشد.

مدیر عامل پرسپولیس تصریح کرد: در دربی برگشت، سه پنالتی پرسپولیس را نگرفتند و در دربی رفت هم یک پنالتی. در نیم فصل دوم و در دیدار با صنعت نفت آبادان، فجر سپاسی، استقلال و سپاهان شش پنالتی پرسپولیس به گفته کارشناسان نادیده گرفته شد و هفت موقعیت مسلم گلزنی تیم ما با اشتباهات داوری آفساید اعلام شده است. حال بماند که در نیم فصل اول چه اشتباهاتی به تیم ما لطمه زد.

رویانیان خاطرنشان کرد: بنده این اتفاقات سریال‌وار و این ظلم آشکار را به رییس دپارتمان داوری تبریک می‌گویم. ایشان می‌تواند مثل همیشه از حربه حمله به معترضین استفاده کرده و با این مصاحبه‌ها، پشت این اشتباهات سنگر بگیرد. امیدوارم آقای عسگری امشب بتواند آسوده بخوابد.

وی افزود: موضوع کناره‌گیری تیم فوتبال پرسپولیس از رقابت‌های لیگ و جام حذفی را با رییس هیئت مدیره باشگاه در میان گذاشته و خواستار برگزاری یک جلسه فوق‌العاده و اضطراری شدم و به آقای فدا حسین مالکی هم گفتم که نسبت به چنین تصمیمی اصرار دارم و امیدوارم سایر اعضای هیئت مدیره نیز با این تصمیم موافقت کنند. چرا که من نمی‌توانم پرسپولیس را به میادینی بفرستم که اشتباهات داوری علیه آن به طور مکرر ادامه دارد و تمام شدنی نیست.

رویانیان تأکید کرد: من نمی‌توانم پرسپولیس را در این لیگ بی‌عدالت و این میادین ظالمانه به میدان بفرستم. چرا مربیان ما با کوچکترین اعتراض، اخراج می‌شوند اما در قبال شدیدترین واکنش‌ها و اعتراضات تیم‌های دیگر تصمیمی گرفته نمی‌شود؟ این چه بلایی است که بر سر پرسپولیس می‌آورند؟ در این لیگ انگار پنالتی گرفتن برای پرسپولیس حرام شده و آفساید اعلام کردن موقعیت‌های تک به تک و اخراج مربیان ما صواب تلقی می‌شود.

رویانیان در ادامه گفت: بنده به عنوان مدیر عامل باشگاه به هواداران 30 میلیونی پرسپولیس، کادر فنی و بازیکنان تیم هیچ پاسخی ندارم جز اینکه بگویم در این فضای ناعادلانه و ظالمانه تنها کاری که می‌توانم انجام بدهم، کناره‌گیری پرسپولیس از رقابت‌های لیگ و جام حذفی است. مگر می‌شود که در یک بازی سه پنالتی تیم را نگیرند؟ اتفاقی که در دیدار رفت با سایپا و در دیدار برگشت با استقلال رخ داد. مگر می‌شود که در یک بازی سه موقعیت تک به تک یک تیم را آفساید اعلام کنند و مربیانش را با کوچکترین اعتراض اخراج کنند و بعد هم ما را در واکنش به اعتراض‌ها تهدید کرده تا دهان ما را ببندند؟ چرا آقای عسگری به رغم این همه اشتباه علیه یک تیم همچنان رییس دپارتمان داوری است و برکنار نمی‌شود؟!

مدیر عامل پرسپولیس اظهار داشت: این داور و کمک داوری که مرتکب این اشتباهات آشکار شده‌اند باید با محرومیت شدید مواجه شوند. چرا فقط زورشان به پرسپولیس می‌رسد؟ چرا از سوت و پرچم داوری و از قدرت ریاست دپارتمان داوری و کمیته انضباطی علیه تیم ما استفاده می‌شود اما هیچکس نیست که پاسخگوی ظلم آشکار بر علیه یک تیم باشد.

رویانیان افزود: بنده سکوت نمی کنم. از خودم می‌گذرم و همه تهدیدها را به جان می‌خرم و مقابل این بی‌عدالتی‌ها می‌ایستم تا حق پرسپولیس را بگیرم. بنده روی کناره‌گیری پرسپولیس اصرار دارم و هیچ اعتقادی ندارم در یک رقابت نابرابر و ناعادلانه تیم پرسپولیس را به مسلخ بفرستم.

منبع:jamnews.ir
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

O M I D آواتار ها
    • 15,114
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    راه های ارتباطی

گل‌محمدی: نمی‌دانیم باید با تیم حریف مبارزه کنیم یا با داوری/ عسگری به جای بیانیه دادن مشکلات داوری را برطرف کند

نیمه اول بازی خوبی را شاهد بودیم و دو تیم بازی تهاجمی و روبه جلویی را به نمایش گذاشتند. ما می‌توانستیم در همان نیمه اول چند گل به ‌آلومینیوم بزنیم اما موقعیت‌های ما به هدر رفت.

تسنیم:یحیی گل‌محمدی در کنفرانس مطبوعاتی بعد بازی پرسپولیس و آلومینیوم ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت ناصر گنجاپور پیشکسوت پرسپولیس و زننده اولین گل دربی در مورد این مسابقه گفت: نیمه اول بازی خوبی را شاهد بودیم و دو تیم بازی تهاجمی و روبه جلویی را به نمایش گذاشتند. ما می‌توانستیم در همان نیمه اول چند گل به ‌آلومینیوم بزنیم اما موقعیت‌های ما به هدر رفت.
    وی با اشاره به عملکرد داوری در این دیدار افزود: نیمه دوم کاملا بازی تحت تاثیر سوت‌های بی‌جای صالحی قرار داشت و از تکاپو افتاد. در مورد نیمه دوم هیچ حرفی نمی‌توانم بزنم چون تصمیم‌های بی‌مورد داور مانع از انجام کارهای ما شد.کریم انصاری‌فرد با دروازه‌بان تک‌به‌تک شد و داور خطای او را گرفت، هادی نوروزی در محوطه جریمه متوقف شد اما داور به بازیکن ما کارت داد و با گرفتن آفسایدهای بی‌مورد روی روند بازی تاثیر گذاشت. دیگر نمی‌دانیم باید با تیم حریف مبارزه کنیم یا با داوری.
    سرمربی تیم پرسپولیس با اعتراض به حسین عسگری عنوان کرد: عسگری به جای اینکه علیه ما بیانیه بدهد و تهدید کند که هر کسی علیه داوری صحبت کند محروم می‌شود کمی مشکلات داوری را حل کند. فکر می‌کنم در نیم‌فصل دوم چهار یا پنج پنالتی به نفع ما گرفته نشده است.
    گل‌محمدی در مورد اخراجش در این دیدار تصریح کرد: نمی‌دانم برای چه چیزی اخراج شدم و دلیل اخراج شدن من چه بود وقتی هم از داور سوال می‌کنم به من می‌گوید حرف نزن! من نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم فقط به داور گفتم که خطا گرفتی یا اوت گرفتی به خاطر همین اخراج شدم. انگار ما قوانین را نمی‌شناسیم. بیشتر از این نمی‌خواهم در این مورد صحبت کنم.
    سرمربی پرسپولیس در مورد حواشی به وجود آمده در این بازی از هواداران آلومینیوم گفت: من همیشه به هواداران تیم حریف احترام می‌گذارم بخصوص جنوبی‌ها که من آنها را خیلی دوست دارم چون همیشه به من لطف دارند. اگر هم چند مورد سنگ و اشیای دیگری به زمین پرتاب شد اتفاقی است که در هر ورزشگاهی رخ می‌دهد اما در مجموع کار درستی نیست. این موارد در شأن یک ایرانی نیست و امیدوارم در آینده شاهد این قضایا نباشیم.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا اقامت تیم داوری در هتل تیم آلومینیوم روی عملکرد آنها در این بازی تاثیر داشت، گفت: طبق مقررات این خلاف قانون است در این مورد باید آقای عسگری پاسخگو باشد.
    گل‌محمدی در ارتباط با وضعیت تیم آلومینیوم هم تصریح کرد: بعد از تغییرات و تحولاتی که در تیم آلومینیوم به وجود ‌آمده شوک خوبی به این تیم وارد شده است. من قبل از هم بازی هم گفتم که اگر آلومینیوم در لیگ بماند چون حق مردم بندرعباس این است.
    سرمربی پرسپولیس در مورد تیم خودش هم گفت: فکر می‌کنم این دوازدهمین بازی بود که ما شکست نخوردیم. ما برای برد به بندرعباس آمده بودیم و در نیمه اول می‌توانستیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم اما با این وضعیت همین یک امتیاز هم خوب است و می‌تواند جایگاه ما را در جدول بهتر کند.
    وی تصریح کرد: جایگاه پرسپولیس این جای جدول نیست متاسفانه در نیم فصل اول امتیازاتی زیادی را از دست دادیم که اگر آنها را گرفته‌ بودیم الان جز مدعیان قهرمانی بودیم اما من به آینده پرسپولیس امیدوارم و با حمایتی که از طرف هواداران می‌بینم امیدوارم اوضاع بهتر شود.

منبع:tasnimnews.ir
    زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن

.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن

برچسب برای این موضوع