گلمحمدی: نمیدانیم باید با تیم حریف مبارزه کنیم یا با داوری/ عسگری به جای بیانیه دادن مشکلات داوری را برطرف کند
نیمه اول بازی خوبی را شاهد بودیم و دو تیم بازی تهاجمی و روبه جلویی را به نمایش گذاشتند. ما میتوانستیم در همان نیمه اول چند گل به آلومینیوم بزنیم اما موقعیتهای ما به هدر رفت.
تسنیم:یحیی گلمحمدی در کنفرانس مطبوعاتی بعد بازی پرسپولیس و آلومینیوم ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت ناصر گنجاپور پیشکسوت پرسپولیس و زننده اولین گل دربی در مورد این مسابقه گفت: نیمه اول بازی خوبی را شاهد بودیم و دو تیم بازی تهاجمی و روبه جلویی را به نمایش گذاشتند. ما میتوانستیم در همان نیمه اول چند گل به آلومینیوم بزنیم اما موقعیتهای ما به هدر رفت.
وی با اشاره به عملکرد داوری در این دیدار افزود: نیمه دوم کاملا بازی تحت تاثیر سوتهای بیجای صالحی قرار داشت و از تکاپو افتاد. در مورد نیمه دوم هیچ حرفی نمیتوانم بزنم چون تصمیمهای بیمورد داور مانع از انجام کارهای ما شد.کریم انصاریفرد با دروازهبان تکبهتک شد و داور خطای او را گرفت، هادی نوروزی در محوطه جریمه متوقف شد اما داور به بازیکن ما کارت داد و با گرفتن آفسایدهای بیمورد روی روند بازی تاثیر گذاشت. دیگر نمیدانیم باید با تیم حریف مبارزه کنیم یا با داوری.
سرمربی تیم پرسپولیس با اعتراض به حسین عسگری عنوان کرد: عسگری به جای اینکه علیه ما بیانیه بدهد و تهدید کند که هر کسی علیه داوری صحبت کند محروم میشود کمی مشکلات داوری را حل کند. فکر میکنم در نیمفصل دوم چهار یا پنج پنالتی به نفع ما گرفته نشده است.
گلمحمدی در مورد اخراجش در این دیدار تصریح کرد: نمیدانم برای چه چیزی اخراج شدم و دلیل اخراج شدن من چه بود وقتی هم از داور سوال میکنم به من میگوید حرف نزن! من نه توهینی کردم نه حرف بدی زدم فقط به داور گفتم که خطا گرفتی یا اوت گرفتی به خاطر همین اخراج شدم. انگار ما قوانین را نمیشناسیم. بیشتر از این نمیخواهم در این مورد صحبت کنم.
سرمربی پرسپولیس در مورد حواشی به وجود آمده در این بازی از هواداران آلومینیوم گفت: من همیشه به هواداران تیم حریف احترام میگذارم بخصوص جنوبیها که من آنها را خیلی دوست دارم چون همیشه به من لطف دارند. اگر هم چند مورد سنگ و اشیای دیگری به زمین پرتاب شد اتفاقی است که در هر ورزشگاهی رخ میدهد اما در مجموع کار درستی نیست. این موارد در شأن یک ایرانی نیست و امیدوارم در آینده شاهد این قضایا نباشیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا اقامت تیم داوری در هتل تیم آلومینیوم روی عملکرد آنها در این بازی تاثیر داشت، گفت: طبق مقررات این خلاف قانون است در این مورد باید آقای عسگری پاسخگو باشد.
گلمحمدی در ارتباط با وضعیت تیم آلومینیوم هم تصریح کرد: بعد از تغییرات و تحولاتی که در تیم آلومینیوم به وجود آمده شوک خوبی به این تیم وارد شده است. من قبل از هم بازی هم گفتم که اگر آلومینیوم در لیگ بماند چون حق مردم بندرعباس این است.
سرمربی پرسپولیس در مورد تیم خودش هم گفت: فکر میکنم این دوازدهمین بازی بود که ما شکست نخوردیم. ما برای برد به بندرعباس آمده بودیم و در نیمه اول میتوانستیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم اما با این وضعیت همین یک امتیاز هم خوب است و میتواند جایگاه ما را در جدول بهتر کند.
وی تصریح کرد: جایگاه پرسپولیس این جای جدول نیست متاسفانه در نیم فصل اول امتیازاتی زیادی را از دست دادیم که اگر آنها را گرفته بودیم الان جز مدعیان قهرمانی بودیم اما من به آینده پرسپولیس امیدوارم و با حمایتی که از طرف هواداران میبینم امیدوارم اوضاع بهتر شود.
منبع:tasnimnews.ir