کشته ی مورد این ساسنورش شدم نه..........
روزگار خوش
کشته ی مورد این ساسنورش شدم نه..........
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
ببینم مگه اصلا من قهر کنم کسی هست که منت منو بکشه ؟؟؟
من خیلی وقت بود از اون شکلک استفاده نکرده بودم دلم براش تنگ شده بود وگرنه من بهم بر نمیخوره
فقط میدونید وقتی میگید زود قضاوت میکنید یسری چیزای دیگه زیر سوال میرننمیدونم ,خودتون چی فکر میکنید؟؟ درضمن بابت دستای پشت پرده من همون اول ازتون تشکر کردم ,کارتون عالیه
حذر از عشق میسر بود؟آری! آندم...
که جهان را بتوان دید به چشمان عدم!!!
http://www.ayehayeentezar.com/galler...9572229400.gif
سانسوراش که عالین خداییش
چشم آقا فرهاد دیگه ظاهرو نمیبینیم چششششششششششششم
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
بنظر من حجاب و بطور کلی عمل کردن درست به دستورات خداوند در مورد حجاب یعنی اینکه : آقایون نسبت به خانم های مسلمان و با حجاب، دید بدی نداشته باشن و زیبایی خواهر ها و مادرشون رو ببینن تا دیگه به خانوم های دیگه توجه خاصی نداشته باشن و از همه مهمتر اینکه همسر خودشون، در نظرشون زیباترین خانم دنیا جلوه داشته باشه
.
راستی دخترا ...مامان دختر سال 2011 ایرانیه این بیچاره ها هم خوشگلن دیگه
دستت درد نکنه دیگه آقا فرهاد
یعنی ما دروغ میگیم آره ؟؟؟
اطلسATLAS ( از القاب حضرت عباس به معنی بسیار شجاع )
علیک سلام پدرجان ...سلام از ماست
اون مسئله ی حجاب رو که کلی گفتم...کلا در مقابل اینکه مردم میان و یه چند نفر رو بعنوان زیباترین در جهان انتخاب میکنن، گفتم که اگه بدرستی قوانین خداوند رو رعایت کنیم ،اینجور مسائل رو نداریم و همسر هر فرد درنظرش بعنوان زیباترین انسان جلوه میشه، بابا !!!
آقایون نسبت به خانم ها ی مسلمان و با حجاب ،دید بدی نداسته باشن...ببخشید منظورم چیز بدی نبودهااا درواقع باید بگم آقایون و خانم ها نسبت به خانم های مسلمان و با حجاب ،دید بدی نداشته یاشند...