سلام امروز یعنی 19بهمن انتخاب واحدم شروع شده مشکلی تو سیستم پیش اومده نمیتونم انتخاب کنم شنبه میتونم انتخاب واحد کنم یا تا شنبه سیستم بسته میشه؟
سلام امروز یعنی 19بهمن انتخاب واحدم شروع شده مشکلی تو سیستم پیش اومده نمیتونم انتخاب کنم شنبه میتونم انتخاب واحد کنم یا تا شنبه سیستم بسته میشه؟
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
سلام دوباره که سایت باز نمیشه هرچی نام کاربری ورمزمو می زنم خطا میده چیکار کنم ینی امروز انتخاب واحدم شروع شده نمراتمم هنوز ندیدم آخه من چیکار کنم اطلاعیه زدن که باید نصفه شهریه رو پرداخت کنم تا بتونم انتخاب واحد کنم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتم کافی نت گفت الان ترافیک سایت بالاست عصری برید احتمالا باز میشه
سلام؛
http://reg.pnu.ac.ir/home/Default.htm
حتما از اینجا وارد بشید،بعد دوباره نام کاربری و رمزعبور رو وارد کنید
دقیقشو نمی دونم،اما اگه شهریه رو پرداخت نکرده باشید،منوی ثبت نام برای شما باز نمیشه
اصلا سایت قاطی کرده،الانم که باز نمیشه
بچه ها،خودمم یه مشکل دارم،من امروز صبح انتخاب واحد کردم،تغییرات هم اعمال شد،حتی شهریه هم مشخص شده،اما لیست دروس و زمان امتحانات نمیاد برام،اصلا باز نمیشه اون قسمت،چیکار باید بکنم؟؟یعنی انتخاب واحدم اشتباه بوده؟
پیرمون کرد این پیام نور
آدمــــا کلآ ســـه جـــور پیــــر میشــــن :
یا به پــــای هــــم پیــــر میشـــن
یا به دستــــ هــــم پیـــــر میشـــن
یا تو سایتــــــــ دانشــــگاه پیـــــام نـــــور
پــــــــــــس کی نمراتـــــو میزنن آخه ایــــن چه وعضشــــــــــــه!!!!!!!!!!!
از کی بریــــــم ســــر کلاس ؟؟
حالا خودم نگــــران نیستــــمــــــا ! نمی دونـــــم به مــامـــانــــم چــــی بگـــــم
از صبـــح تا حالا هــــی میگــــه کی میــــری دانشگـــاه
آخه چــــی بگـــــم مــــن
جـــواب مارو نمیـــدیـــن جـوابـــ خانـــواده هامونو بدیــــــــــن
والا!!!!!!!!!!!
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
الآن که تــــــرم اولیــــــم اینـــــه
خدا به خیــــر بگذرونـــــه تــــرم آخـــــر
امــــروز رفتــــم دانشگاه بپـرســــم کی کلاســــا شــروع میشــه
رو اعلانات زده بودن : از 30 ام شروع کلاس هـــــا و 28ام برنامــــه کــلاسـی رو می زنن
گفتم پـــس نمـــره هامون چی میشه؟ کی وارد می کنیــــد ؟؟؟
میگــــه : موقــع حذفـــــ واضــــافه ....
یعنی دوسه هفتـــــه بریــــم ســر کلاس بعد معدل هـــامون بیــاد ببینیــــم چی شده ؟؟؟
دیگــــه کی ما میرسیـــــم درس بخونیــــــم .... تازه از اون طــــرفـــــم امتحانـــاتـــــ زودتـــــر برگذار میشـــــه
بعــــدهـــــم انتظــــار دارن ...........
آخه آدم چی بگـــــه بهشــــون