بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 5 از 6 اولیناولین ... 3456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 از مجموع 53

موضوع: داشتن دوست دختر یا پسر قبل از ازدواج، درست یا غلط ؟

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط reza2kn نمایش پست ها
    خوب اشتباهه که بحث شما من هستم!
    بحث تاپیک راجع چیز دیگه ای هست!!
    بعد از اونهم من به نظرات کسی ایراد وارد نمی کنم! من راجع به نظرات و تفکراتشون ازشون سوال می پرسم! اگر هم ناراحت بشن یا حس کنن حرف من اشتباهه یا نخوان به سوالات من جواب بدن میتونن بگن و خواهند گفت.
    رفتاری که شما کردی حدس زدن طرز تفکر من بود اونم در صورتی که هیچ گونه شناختی از من نداری و گفتی که این افکارت با شکست فاجعه آمیزی روبه رو شده!! فکر نمی کنم کار زیاد جالبی باشه جناب مدیر بخش معارف اسلامی برچسب زدن خیلی خیلی کار آسونی هست ، ولی هنر بحث و مکالمه واقعی تو نکردن این کار هست ، چون هرکسی میتونه این کار رو انجام بده و در نهایت فقط چند نفر رو داریم که ناراحت شدن و از هم دیگه بدشون میاد ، همین!
    حقیقت هم بعضی اوقات تلخه ، ولی شما حقیقتی رو نگفتی تا بر سر مزش تصمیم بگیریم.
    موفق باشید
    یادم میره بگم
    من فقط راجع به طرز تفکرتون سوال دارم و میخوام ببینم دلیلتون برای اینکه میگید اینی که همه میگن غلطه و اینی که شما میگی درسته چیه ؟؟؟
    فکر کنم نتونستم درست بنویسم که عذر خواهی میکنم
    و اگه از واژه شما استفاده کردم کاربردش ناصحیح بوده و باید از واژه طرز تفکر و فلسفه شما استفاده میکردم
    من به شما برچسبی نچسبوندم مگه باز بودن برای تجربه چیزه بدیه؟

"معنای واژه در ذهن مخاطب است"
    شما خودتون دارید درباره من قضاوت میکنید
    اینکه یک سری نظریه با شکست فاجعه آمیز روبرو شده فکر نمیکنم تقصیر کسی باشه
    البته شایدم تقصیر حقیقت و مزش باشه
    اما من بهتون ایرادی نمیگیرم جناب کاربر جدید باشگاه

موفق باشید

• 108

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

درود بر شما
    کاش کمی بیشتر در مورد واژه بحث و گفتمان می دونستیم در این گونه موارد گاه ممکن دوستانی چیزی را بگویند که من شدیدا با آن مخالف باشم و از نظر احساسای بخواهم شدیدا با آن برخورد کنم که نتیجه شایسته ای در بر نخواهد داشت یا برعکس رای مرا دوستان نپسندند و نسبت به ان واکنش شدیدی نشون بدهند اما به نظرم اگر هر کدام از ما کمی تأمل کنیم (که این همون هنر خوب گوش کردن است) میتوانیم یک بحث خوب ،آموزنده و پر ثمری را داشته باشیم که هر کدام از ما به فراخور نیاز و دقتمان از آن بهره مند میشویم
    دوستان کمی اندیشه کنید و دعوای راه نیندازید
    اصلا بهتر از جملات مثبت استفاده کنیم یعنی به جای این که بگوییم با نظر فلانی مخالفم ،بگوییم نظرم ما این است به این دلیل.به نظرتون اینجوری بهتر نیست؟
    حالا در مورد موضوع گفتمان تالار:
    من به درستی درک نمیکنم که چرا نمیشه بدون دوست پسر یا دختر به زندگی ادامه داد؟شاید این نشات گرفته از قوی نبودن دیگر رابطه هامون باشه!؟من خودم به شخصه چندتا خواهر و برادریم و بدجوری هم با هم رفیقیم و چه از نظر مالی ،از نظر داشتن گوش شنوا برای درد و دل محض،راهنمایی و هر کمکی نسبت به هم دریغ نداریم، من همیشه این طور فکر میکنم این دلیلی است که تا حالا کسی از این گروه رفقا تمایلی به ارتباط خارج از این دایره نداشته.برای اینکه بیشتر نیازهامون به درست ترین و مطمئن ترین راه برآورده میشه.
    و اما در مورد ازدواج و شناخت قبل از آن ؛به نظرم نیاز به یک دگرگونی بزرگ در فرهنگ خانواده ها که موجب تغییر در فرهنگ جامعه خواهد شد داریم
    من دوست دارم از تلفیقی از سنت دیروز و امروز استفاده کنم چون به نظرم کامل تره ،من با آشنای و قرار گذاشتن و صحبت کردن و... موافقم اما ترجیح میدم این روال در بستر خانواده انجام شود و حین آشنایی ما دو نفر خانواده ها هم با هم آشنا بشن و گاه با هم رفت و آمد داشته باشند تا از فرهنگ و خویی و دیگران عناصر مورد نیاز برای مثال هم سطحی ها گوناگون هم باخبر شوند.(ببینند با هم همسنگ اند یا نه)
    یعنی اینکه من باشم بدون اینکه خودم رو کامل درگیر کنم و یا اینکه در کارهای روزمره ام اختلالی ایجاد کنم یک وقت هر چند کوتاه میزارم برا قرار و بحث با همسر آیندم (بیشتر تنهایی فقط ما دو نفر
    )اما با اطلاع خانواده از زمان و مکان و چگونگی روند و استفاده از تجربیات آنها با سوال و جواب کردنشان و....(البته جزئیات رو برای خودم نگه میدارم) و این یعنی داشتن یک حریم خصوصی که بر یک شالوده و بنیان محکمی استوار شده است(خانواده)
    حرکت در دریا و داشتن یک ناخدای خوب که در صورت مواجه با هر طوفانی کمتری آسیب را ببینی و کسانی باشند که مرا یاری کنند کسانی که دلسوز و قابل اطمینان (و البته کاردان تر از من) باشند.
    مانا و سرفراز باشید.

با عرض معذرت بخاطر اینکه فونتتون خیلی ریز بود و سخت خونده میشد ویرایشش کردم تا راحت تر خونده بشه
    با احترام ناظم باشگاه

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط elya tarlan نمایش پست ها
    درود بر شما
    کاش کمی بیشتر در مورد واژه بحث و گفتمان می دونستیم در این گونه موارد گاه ممکن دوستانی چیزی را بگویند که من شدیدا با آن مخالف باشم و از نظر احساسای بخواهم شدیدا با آن برخورد کنم که نتیجه شایسته ای در بر نخواهد داشت یا برعکس رای مرا دوستان نپسندند و نسبت به ان واکنش شدیدی نشون بدهند اما به نظرم اگر هر کدام از ما کمی تأمل کنیم (که این همون هنر خوب گوش کردن است) میتوانیم یک بحث خوب ،آموزنده و پر ثمری را داشته باشیم که هر کدام از ما به فراخور نیاز و دقتمان از آن بهره مند میشویم
    دوستان کمی اندیشه کنید و دعوای راه نیندازید
    اصلا بهتر از جملات مثبت استفاده کنیم یعنی به جای این که بگوییم با نظر فلانی مخالفم ،بگوییم نظرم ما این است به این دلیل.به نظرتون اینجوری بهتر نیست؟
    حالا در مورد موضوع گفتمان تالار:
    من به درستی درک نمیکنم که چرا نمیشه بدون دوست پسر یا دختر به زندگی ادامه داد؟شاید این نشات گرفته از قوی نبودن دیگر رابطه هامون باشه!؟من خودم به شخصه چندتا خواهر و برادریم و بدجوری هم با هم رفیقیم و چه از نظر مالی ،از نظر داشتن گوش شنوا برای درد و دل محض،راهنمایی و هر کمکی نسبت به هم دریغ نداریم، من همیشه این طور فکر میکنم این دلیلی است که تا حالا کسی از این گروه رفقا تمایلی به ارتباط خارج از این دایره نداشته.برای اینکه بیشتر نیازهامون به درست ترین و مطمئن ترین راه برآورده میشه.
    و اما در مورد ازدواج و شناخت قبل از آن ؛به نظرم نیاز به یک دگرگونی بزرگ در فرهنگ خانواده ها که موجب تغییر در فرهنگ جامعه خواهد شد داریم
    من دوست دارم از تلفیقی از سنت دیروز و امروز استفاده کنم چون به نظرم کامل تره ،من با آشنای و قرار گذاشتن و صحبت کردن و... موافقم اما ترجیح میدم این روال در بستر خانواده انجام شود و حین آشنایی ما دو نفر خانواده ها هم با هم آشنا بشن و گاه با هم رفت و آمد داشته باشند تا از فرهنگ و خویی و دیگران عناصر مورد نیاز برای مثال هم سطحی ها گوناگون هم باخبر شوند.(ببینند با هم همسنگ اند یا نه)
    یعنی اینکه من باشم بدون اینکه خودم رو کامل درگیر کنم و یا اینکه در کارهای روزمره ام اختلالی ایجاد کنم یک وقت هر چند کوتاه میزارم برا قرار و بحث با همسر آیندم (بیشتر تنهایی فقط ما دو نفر
    )اما با اطلاع خانواده از زمان و مکان و چگونگی روند و استفاده از تجربیات آنها با سوال و جواب کردنشان و....(البته جزئیات رو برای خودم نگه میدارم) و این یعنی داشتن یک حریم خصوصی که بر یک شالوده و بنیان محکمی استوار شده است(خانواده)
    حرکت در دریا و داشتن یک ناخدای خوب که در صورت مواجه با هر طوفانی کمتری آسیب را ببینی و کسانی باشند که مرا یاری کنند کسانی که دلسوز و قابل اطمینان (و البته کاردان تر از من) باشند.
    مانا و سرفراز باشید.
    منظورم منم دقیقا همینه
    تو مدیریت به این روشها میگن سیستمهای تلفیقی و به اصطلاح خودم شناور
    یعنی هم سنتی و هم مدرن و حتی پست مدرن اتکا به تجربه استفاده از علم روز
    اما علمی که حداقل از حالت نظریه دراومده باشه و به عنوان یک اصل مورد قبول واقع شده وگرنه واقعیت محیط آزمایشگاهی نیست که بشود اشتباهات رو به سادگی جبران کرد
    چرا که هزینه های سنگینی در پی خواهد داشت
    با تشکر از شما
    بنده هیچ دعوایی با این آقای محترم ندارم و همینجوری کلا رک حرف میزنم

امضا : ای کاش ارزش در نگاه تو باشد نه درآن چه که به آن می نگری

reza2kn آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

ببخشید دوستان چند روز نتونستم بیام..

نقل قول نوشته اصلی توسط negar92 نمایش پست ها
    خوب اینجا مشکل من اون جمله است ، نمیدونم چرا نمیتونم خودمو با این جمله وفق بدم اره همه ندارند چون زمان اجازه نمیده که داشته باشیم
    اون پیش نیاز ها چه طور باید رفع بشه ؟ با اشنایی؟ چه جور اشنایی؟ یا هرچیز دیگه جز اشنایی
    منم نمیگم باید همه نیازها با آشنایی به وجود بیاد. بله بعضی از نیازهاش مثل اینکه باید طرفت رو در حد خیلی زیادی بشناسی با آشنایی به دست میاد، ولی بعضی دیگه مثل توانایی مالی و بلوغ فکری با تلاش و گذر زمان..

نه چرا نذارن ؟!! من خیلی جاها دیدم مثلا تو شهرهای بزرگ خیلی عادیه این کار که مثلا 6 ماه اشنا هستند اگه تفاهم نبود جدا میشند ولی من این کارو نمیپسندم چون چه 6 ماه چه 10 سال نامزدی باز هم تا زیر سقف نرند همو نمیشناسن
    نه تو رابطه میشه شناخت نه نامزد البته نه همه بعضی افراد وافعا نمیتونند بشناسند
    جدی هست؟ یعنی میشه بری به یه پدر تو ایران بگی من میخوام الان با دخترت برم بیرون ، شبم تا دیر نه ، 9 شب میارمش خونه و پدره هم بدونه که فقط برای آشنایی و همدیگه رو شناختن با دخترش رابطه داره هیچگونه تعهد قانونی یا شرعی نداده؟ والا من که نشنیدم و ندیدم! تو تهران همچین مواردی هستن که خانواده ها راحت می دونن و دختره میگه مامان من با دوست پسرم میرم بیرون ، ولی داریم راجع به اکثریت خانواده ها و تو همه جای ایران صحبت می کنیم نگار خانوم. بعد یه جای دیگه گفتین :

خوب هنوز این روش تو کشور ما جا نیوفتاده ، اگه خواهر دارین برین از پدر خودتون بپرسین اگه خواستگار برا ایشون بیاد حاضره این کارو کنه؟ که خواستگارشو بهتر بشناشه؟! هنوز خیلی خونواده ها سنتی فکر مکنند
    کدوم آخر؟ خانواده ها سنتی فکر میکنن یا چرا نذارن و میشه با دختر مردم با کسب اجازه از والدینشون بیرون رفت بسیار راحت ؟! :دی

اینو من میدونم اما یه دختره 14 ساله میدونه؟!!!
    من که گفتم برای این جور رابطه ها هم نیاز به یه بلوغ فکری هست ، فقط کمتر از ازدواج! بستگی به اون دختر 14 ساله داره ، ولی من خودم زیاد سن جالبی نمی دونم این سن رو واسه داشتن یه رابطه عاشقانه به این مدلی که ما میگیم!

چرا سخت بگیریم؟!! نگه همه خونه دارند ماشین دارند؟!!!
    مگه حتما باید 30 سال سن زن گرفت؟!
    اصلا و ابدا قصد جسارت ندارم نگار خانوم! ولی فکر می کنید این که باید ماشین داشته باشی و خونه و مبل تو فلان سریال و فلان سرویس چینی و ... رو چه کسانی مد کردند؟ جز همین دختران جوان دم بخت خودمون و خانواده های محترمشون؟ آیا تو تاریخ دنیا اتفاق افتاده که یه پسر بگه من میخوام برم خواستگاری ولی چون ماشین ندارم یا نمی تونم حلقه نامزدی الماس نیم کیلویی بگیرم اینکار و نمی کنم؟! آیا پسری رو میشناسی که 1 دهم درصد خانوما براش مهم باشه تو خونه از چه سرویس غذا خوری ، چه مبلمانی استفاده بشه یا تو مراسم عروسی چه خرج هایی بشه؟ تو کل دنیا این طوریه ، همه جا خانم ها بیشتر یه این چیزا توجه دارن ، ولی تو اون کشورا حداقل پسره خودش از 18 -19 سالگی میره تو یه خونه جدا زندگی میکنه و رابطه هاش به خودش مربوطه و شغلش رو هم انتخاب میکنه و کار میکنه ، حتی اگه اگه از طرف خانواده هم طرد باشه میتونه خودش مراسم عروسیش رو بگیره.. حداقل با زنی که میخواد ازدواج کنه هر چقدر که جفتشون خواستن دوست بوده و هرچی که میخواسته دربارش بدونه فهمیده ، بدون فشار پدر و مادر و ترس از این و اون و در و دیوار و "پلیس" مملکت!

ممنون دوست عزیز بحث خوبی یود اگه غلط املایی بود ببخش چون صفحه کلیدم حروف نداره شانسی میزنم
    خواهش می کنم ، منم لذت بردم . ببخشید که یه مدت نبودم.
    موفق باشید

reza2kn آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط BISOOTOON نمایش پست ها
    من خیلی وقته بحثهای شما رو دنبال میکنم
    از تیر ماه تا الان
    حتی براتون یه بار پیام گذاشتم
    فکر کنم نخوندین
    از اینا بگذریم ...
    در کل من شما رو نمیشناسم
    ولی اینجا روی ادما به واسطه حرفی که میزنن حساب وا میکنن
    تقصیر من نیست شاید اگه از نزدیک باهاتون آشنایی داشتم نظرم 180 درجه متفاوت میشد
    شما کار ت درست

بریم سر اصل مطلب : روی لینک زیر کلیک کنید و مطلبش رو خوب بخونید

ارتباط دختر و پسر به منظور شناخت یکدیگر به قصد ازدواج

بعدم این رو بخونید

فقط دخترها بخوانند/دوست پسر آری یا خیر؟!

بعدم این:

نظر پسرها در مورد ازدواج با دختری که با جنس مخالف ارتباط داشته

در آخر سرم این:

روابط دختر و پسر از نظر اسلام چگونه است؟ چرا نباید دختر، دوست پسر داشته باشد؟

تیرماه؟ مطمئنی دوست عزیز؟
    چون من از فروردین تا مهرماه امسال کلا به اینترنت دسترسی نداشتم
    ماشالله همه هم که تو بحر من بودن و نمیدونستم :دی
    متاسفانه وقت نداشتم ان تاپیک ها رو بخونم ، ولی شما بهتره کلا رو من حسابی باز نکنی...

نقل قول نوشته اصلی توسط BISOOTOON نمایش پست ها
    یادم میره بگم
    من فقط راجع به طرز تفکرتون سوال دارم و میخوام ببینم دلیلتون برای اینکه میگید اینی که همه میگن غلطه و اینی که شما میگی درسته چیه ؟؟؟
    فکر کنم نتونستم درست بنویسم که عذر خواهی میکنم
    و اگه از واژه شما استفاده کردم کاربردش ناصحیح بوده و باید از واژه طرز تفکر و فلسفه شما استفاده میکردم
    من به شما برچسبی نچسبوندم مگه باز بودن برای تجربه چیزه بدیه؟

"معنای واژه در ذهن مخاطب است"
    شما خودتون دارید درباره من قضاوت میکنید
    اینکه یک سری نظریه با شکست فاجعه آمیز روبرو شده فکر نمیکنم تقصیر کسی باشه
    من کی گفتم اینی که من میگم درسته و اینی که بقیه میگن غلطه؟! کی دقیقا؟!
    همین که میگی شما افکارت مثل فلان روانشناس هست و اینا همش با شکست فاجعه آمیز رو به رو شده برچسب زدنه! مسلما شکست خوردن نظریه تقصیر کسی نیست ، ولی نباید اونها رو هم به کسی ربط داد ، مثل اینه که من بدون اینکه شما رو بشناسم و چون این جوری با من صحبت کردید حسابی روتون باز کنم و بیام بگم شما افکارت شبیه فلان آدمه که میلیون نفر رو بدبخت کرده و ... نمیشه که

موفق باشید

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط reza2kn نمایش پست ها
    تیرماه؟ مطمئنی دوست عزیز؟
    چون من از فروردین تا مهرماه امسال کلا به اینترنت دسترسی نداشتم
    ماشالله همه هم که تو بحر من بودن و نمیدونستم :دی
    متاسفانه وقت نداشتم ان تاپیک ها رو بخونم ، ولی شما بهتره کلا رو من حسابی باز نکنی...

من کی گفتم اینی که من میگم درسته و اینی که بقیه میگن غلطه؟! کی دقیقا؟!
    همین که میگی شما افکارت مثل فلان روانشناس هست و اینا همش با شکست فاجعه آمیز رو به رو شده برچسب زدنه! مسلما شکست خوردن نظریه تقصیر کسی نیست ، ولی نباید اونها رو هم به کسی ربط داد ، مثل اینه که من بدون اینکه شما رو بشناسم و چون این جوری با من صحبت کردید حسابی روتون باز کنم و بیام بگم شما افکارت شبیه فلان آدمه که میلیون نفر رو بدبخت کرده و ... نمیشه که

موفق باشید
    داشتن دوست دختر یا پسر قبل از ازدواج، درست یا غلط ؟

یکی مثل خودت
    • n/a

کدوم خواستن کدوم جنون کدوم عشق
    شاید خیلی از این حرفها دروغه
    تا وقتی با همیم ازعشق می گیم
    نباشیم قولمون حتی دروغه
    ازاین عشق هایی که زنجیرمی شه
    هوس هایی که دامن گیر می شه
    میترسم چون دلم بی اعتماده
    به احساسی که بی تاثیرمی شه
    نه اینکه عاشقی حال خوشی نیست
    نه اینکه زندگی بی عشق می شه
    فقط کاش بین این حس های مبهم
    بفهمم آخرش چی عشق می شه
    توفکرش نیستیم و پیداش میشه
    ولی وقتی که باید باشه میره
    به حال و روزه ما کاری نداره
    همیشه یا براش زوده یا دیره

خانمها باید بگم جواب من به این موضوع خیلی سریع و بی پرده سریال زمانه است که هم اکنون از شبکه سه سیما در حال پخشه ...وقتی یه نفر با اون همه ادعا عشقشو ، زنشو به همین راحتی به خاطر یک مشت دلار رها میکنه ببینید امثال این آدما چه راحت تر از این حرفها سردوست دخترشون رو کلاه میذارن ...
    بدبین نباشین اما سری که در نمیکنه رو دستمال نمیبندن
    آزموده را آزمودن خطاست

Bahar1988 آواتار ها
    • 53

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    محل تحصیل
    دانشگاه تهران غرب
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    مدیریت بازرگانی
    راه های ارتباطی

این دوستی ها اشتباهه اما تو مملکت ما که نه تفریحی داریم نه سرگرمی چاره ای نیس.
    اما راه درست و منطقی بودنش مهمه نه بدون فکر کردن مثل کسی که دقیقه به دقیقه میگذره بیشتر تو باتلاق فرو بره یه رابطه عاشقانه همراه با صداقت کامل به نظر من ایرادی نداره چرا که زندگی زیباترم میشه فقط باید درست انتخاب کرد درست فکر کرد و درست گام برداشت.

موفق وباشید

McQueen آواتار ها
    • 1,352

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    شغل , تخصص
    دانشجو
    رشته تحصیلی
    شیمی کاربردی
    راه های ارتباطی

غلط

baran bala آواتار ها