hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiii
آخخخخخخخخ جوووووووووون
پيداتون كردم گم شده بودم.........
سلام بچه ها
من تازه تو دانشگاه بهشهر قبول شدم.
كسي ميدونه مدرك icdl واسه ثبت نام حتماً همون موقع ميخوان يا بعداً هم ميشه براشون ببرم؟
هيشكي نيست جواب بده؟؟؟
خود دانشگاه كه ميزنگي هيچكي جواب نميده.
اينجام كه جواب نميدين
آخه چيكار كنم؟؟؟
سلام مدرک icdl مگه حذف نشده؟
سلام ب همه پیام نوری ها
میشه بگین انتخاب واحد از چ تاریخی شروع میشه ممنون
این جا کسی نیییییییییییییییییییییییی س
با سلام . خيلي ممنون مي شم اگر من رو راهنمايي و كمك كنيد . عارضم كه بنده پارسال در فراگير رشته ارشد فقه و حقوق دانشگاه بهشهر قبول شدم . راستش برام مشكلي پيش اومد كه تا به همين الان موفق نشدم درس هام رو مطالعه كنم . بنده شاغل هستم و خيلي هم مشغله دارم . از طرفي بسيار علاقمندم تا ادامه تحصيل بدم . خيلي سئوال تو ذهنم هست كه ممنون مي شم اگر كسي راهنمائيم كنه .
اول اينكه آيا مي تونم در شهر خودم يعني تهران امتحاناتم رو ارائه بدم؟
آيا نمونه سئوالات ترمهاي قبلي رشته خودم رو مي تونم مثلا در مركز نشر و چاپ دانشكده بهشهر پيدا كنم؟
آيا اين روال هست كه هم دانشجويي هاي خودم رو تو مراجعه حضوري پيدا كنم و ازشون نمونه سوال يا احيانا جزوات كلاسها رو بگيرم؟
اصلا مي شه كمكم كنيد و بفرمائيد كه من چطور بايد درس بخونم تا قبول بشم؟
ممنونم از لطفتون منتظر مي مونم.
با سلام
دوست گرامی اینجا کسی هست ولی این جور سوالات را اگر در جای مناسب مطرح کنید قطعا بهتر می تونید به جواب برسید مثل این جا
انتخاب واحد و حذف و اضافه پیام نور
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور