بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

صفحه 4 از 6 اولیناولین ... 23456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 از مجموع 53

موضوع: داشتن دوست دختر یا پسر قبل از ازدواج، درست یا غلط ؟

negar92 آواتار ها
    • 2,576

عنوان کاربری
    باز نشسته بخش زبان و ادبیات انگلیسی
    شغل , تخصص
    دانشجو مترجمی زبان انگلیسی
    رشته تحصیلی
    مترجمی زبان انگلیسی
    راه های ارتباطی

اشنایی قبله ازدواج خوبه اما اقا رضا شما اینو در نظر بگیرید که پسری هدفش ازدواج باشه با افکار شوم نمیاد جلو که چند روز بعد دختر مردم رو بدبخت کنه
    اونی هم که هدفش درسته مستقیم میاد خواستگاری
    همون روش سنتی خودمون که باز هم مشکلات تو این روش بوده و خواهد بود
    اما اشنایی قبل ازدواج تا کی خوبه؟ چند ماه؟ چند سال؟ اصلا تو این مدت میشه شناخت؟
    حالا بگذریم از پسرایی که هدفشون ازدواج نیست و برای خوش گذرانی رابطه دارند
    اما اونایی که هدفشون شناختن طرفه ایا واقعا میشه شناخت؟
    هنوز زن و شوهر هایی هستند که زیر یه سقف زندگی میکنند اما مشکل دارن به خاطر نشناختن یکدیگر
    حالا ما تو یه رابطه بشناسیم ؟!!!! میشه به نظرت؟!!!
    چون دو طرف خودشون و خوب جلوه میدهند و گول میزنند همدیگرو

طــــروات زندگـــی در جریان یادگیری است
    ذهن های بسته بوی مـــــرگ میدهند...

http://up.pnu-club.com/images/vce8ofsvkn51mo3s63t.jpg

reza2kn آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط Redboy64 نمایش پست ها
    سلام رضای عزیز ما به هیچ وجه مخالف بحث و تبادل نظر نیستیم و در صورت مفید بودن مسلما باعث خوشحالی ماست از دوستان خواهش میکنم به نظرات و عقاید هم احترام بگذارن و نسبت به عقاید دیگران موضع گیری نکنن و هر کس فقط نظرش رو کاملا دوستانه اعلام کنه با تشکر و ارزوی بهترینها
    قربون شما برم من عزیزم :دی

نقل قول نوشته اصلی توسط negar92 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    من هم از شما انتظار نداشتم
    اخه من تو 3 مبحث با شما بودم که تو هر بحثی یه ساز مخالف زدین
    من نظرات همه رو خوندم
    همه میگن مخالن که ظاهر سازی کنند
    وگرنه الان از هر 10 نفر 9 نفر تو رابطه هستند
    نظر کاربرها همه فقط این رو گفته که پسرا دخترا رو گول میزنند و احساسات دختر زیر سوال میره
    مثلا امار این کاربر گرامی که میگن 99 % ازدواج ها ... تا حدودی موافقم چون خودتون برین فقط مجوعه ی کوچیکی رو ببنید مثلا فامیل
    یه براورد بزنید
    راستش الا بچه های دهه 70 رو کار اومدن
    معرفت بچه های دهه 60 خحیلی خیلی بیشتر بوده تا این بچه های الان
    منظور شما رو فهمیدم که میگین نباید 10 نفر با 70 میلیون مقایسه کرد
    اما خود شما گین اکثرا اینجوری نیستن؟ اوکی همه اینجور نیستن اما اکثرا هستن
    کدوم پسری تو رابطش ثابت قدمه یا کدوم دختری خیانت نمیکنه؟!!!!
    بعد همین دو نفر ازدواج میکنند چی میشه؟
    هر کاربری نظر خودشو میگه اما میبینید که همه گفتند مخالفن چه از ترسشونه چه از ....
    اما من اینو فهمیدم که تو رابطه ی الان هیچ پسر و دختری عشق واقعی ندارن
    همون بهتر که با هم ازدواج نکنند
    چون خودم بارها دیدم بین دوستام که همزمان با چند نفر بودند.
    درسته ما از شما هیچی نمیدونیم اما ممکنه این نتیجه رو استنباط کنیم که شما جز اون افراد که مخالف این کار هستند ، نیستید
    شما تو رابطه ممکنه باشید
    اما موافقین با همون افراد ازدواج کنید؟ قبولش دارین؟ ممکنه طرف مقابل شما جز اون افراد نباشه اما به این معنا نسیت که همه دخترا خوب باشند
    من خودم دخترم و اینو میگم
    پسرا هم دسته کمی از ماها ندارند...
    موفق باشید
    به خدا من کلا تو این فروم 3 تا بحث شرکت کردم:دی یکی این هست ، یکی اون قبلیه که راجع به س.ک.. قبل ازدواج بود ، یکی دیگه هم راجع به قدرت های ماوراالطبیه و اینا که تو اونم شرکت نکردم ، همه داشتنند صاحب تاپیک و مطالبش رو مسخره میکردن ، رفتم با حرف های منطقی و علمی هم که شده بهشن بگم نمیخوان از مطالب استفاده کنن حداقل احترام صاحب تاپیک رو داشته باشن.. از این گذشته هم چه اشکالی داره که نظر من همیشه با بقیه متفاوت باشه؟
    من اصلا نگفتم که وضعیت جامعه خوب هست! اصلا نگفتم که وضعیت اخلاق و رفتارپسرای جامعه خوب هست یا ... اتفاقا خیلی خیلی هم اوضاع افتضاحی شده!! منم میبینم دور و ورم کسانی رو که هم زمان با چند نفر هستند. من اصلا نخواستم بگم همه گلن و اینجام گلستان!
    بله ، من حاضرم با کسی که باهاش تو رابطه هستم ، وقتی کامل بشناسمش ( البته خانوما رو که هیچ وقت نمیشه کامل شناخت :دی ، در حد کافی ) و شرایط ازدواج داشته باشیم ازدواج کنم ، تو اون تاپیک هم از من این سوال رو پرسیده بودید اگه اشتباه نکنم.
    میدونم که هم دختراو هم پسرای زیادی تو این نسل خراب شدن و اونم همه تو سن های زیر 20 سال! ولی انسان قوه تفکرو تعقل داره واسه همین مواقع.
    من نگفتم برقراری رابطه آسونه یا بی خطره یا انسان نباید حواسش رو جمع کنه... همه این حرف ها درسته. ولی من خودم خیلی پسر ها رو میشناسم که تو رابطشون ثابت قدمن! کار میکنن و پول درآمدشون و برای رفت و آمد و هدیه دادن و گذروندن رابطشون خرج میکنن ، تو همه شرایط از راحتی خودشون میزنن که بتونن راحتی بیشتری برای پارتنرشون فراهم کنن.. خیلی از دختر خانوما رو هم میشناسم که اینطورین! بین این دو نفر قطعا تنها فرقی که با زوج نامزد کرده یا عقد کرده هست ، پیمان قانونی شون هست! و گرنه همه چیز سر جای خودش هست ، باید باهم خوش رفتار باشن ، از هم دیگه مراقبت کنن ، به همدیگه وفادار بمونن و برای رفاه همدیگه و رابطشون تلاش کنن و اگر خیانتی هم صورت گرفت در بیشتر مواقع به معنای پایان رابطه هست ، که تو ازدواج هم همین هست و فکر نمیکنم آمار خیانت تو ازدواج (مخصوصا بعد از چند سال) خیلی کمتر از آمار خیانت تو رابطه های اینجوری باشه... اینم بگم من اصلا مخالف با ازدواج نیستم!! خیلی هم دوسش داریم :دی ولی ازدواج موضوع مهم و حساسیه و نیاز به یه سری پیش نیاز ها داره که همه افراد اون رو در یه زمان مشخص ندارن... درضمن مطمئن هم باشید که من از همه دخترهای این بحث خیلی بیشتر از پسرها ضربه خوردم و در تلاش نیستم با دروغ بگم همه آدمهای خیلی خوبی هستیم :دی ولی این که بگیم 99% یا اکثریت و اینا فکر نمیکنم مناسب باشه.

بحث بر سر اینه که این جور دوستی ها به کلا اشتباه هست! اینکه بهترین موقع برای آشنایی دوران نامزدی هست! من همینطور که تاحالا اینجور بوده ، به این نظرات دوستان احترام میذارم نمیگم که نظراتتون اشتباهه ، فقط ازشون سوال میپرسم که خوب چجوری کسی رو که نمیشناسی نامزدت بشه؟! واقعا تو خانوادههای ایرانی همون 1 درصدشون هم حاضر هستن که دخترشون با یک پسر "تحت نظر خانواده" بره بیرون و با هم بگردن تا همدیگه رو بشناسن اونم بدون هیچگونه تعهد قانونی؟! نه خدایی هست؟!
    از این گذشته هم به نظر من وقتی که دونفر به بلوغ احساسی و جسمی و عقلی میرسن ، یا حتی در حال رسیدن بهش هستن، یه سری مسائل فقط به اونا مربوط میشه که یکی شون همین رابطه های دوستی یا عاشقانه یا هرچیزی که اسمش رو بذاریم هست. بعضی ها میخوان و میتونن با پدریا مادر یا خواهر و بردار بزرگترشون مشکلاتشون رو در میون بذارن و ازشون کمک بخوان ، ولی به نظر من نباید چیز اجباری باشه که باید اول از زیر نظر خانواده بگذره.
    اون دختر ، اون پسر خودش عقل داره و می بینه که داره وارد چه رابطه ای میشه و اگه نخواد قبول نمی کنه! خودتون میدونید ، دخترا اسمشون بد در رفته که گول میخورن ، فریب میخورن و ... وگرنه موجودات فوق العاده باهوش ، تیزبین و زرنگی هستن. اگر هم ضرری بکنه تو اون رابطه ، به خودش بر میگرده ، اشتباه خودش بوده و از اشتباهاتش یاد میگیره...
    این که حداقل با خودمون رو راست باشیم و بگیم این رابطه ها میتونن مفید باشن ، ولی تفکر میخواد ، احتیاط میخواد ، موقعیت سنجی میخواد و ... به نظرمن خیلی بهتره تا بگیم که نه من واقعا مخالفم با این قضیه ، کلا بده و کار شیطانیه ، در صورتی که همه ما میدونیم به هرحال روزی باید برای شروع ازدواج کم و بیش وارد همچین رابطه ای بشیم.

موفق باشید

reza2kn آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط negar92 نمایش پست ها
    اشنایی قبله ازدواج خوبه اما اقا رضا شما اینو در نظر بگیرید که پسری هدفش ازدواج باشه با افکار شوم نمیاد جلو که چند روز بعد دختر مردم رو بدبخت کنه
    اونی هم که هدفش درسته مستقیم میاد خواستگاری
    همون روش سنتی خودمون که باز هم مشکلات تو این روش بوده و خواهد بود
    اما اشنایی قبل ازدواج تا کی خوبه؟ چند ماه؟ چند سال؟ اصلا تو این مدت میشه شناخت؟
    حالا بگذریم از پسرایی که هدفشون ازدواج نیست و برای خوش گذرانی رابطه دارند
    اما اونایی که هدفشون شناختن طرفه ایا واقعا میشه شناخت؟
    هنوز زن و شوهر هایی هستند که زیر یه سقف زندگی میکنند اما مشکل دارن به خاطر نشناختن یکدیگر
    حالا ما تو یه رابطه بشناسیم ؟!!!! میشه به نظرت؟!!!
    چون دو طرف خودشون و خوب جلوه میدهند و گول میزنند همدیگرو

خوب نگار خانوم اگه دیدید پسری "افکار شوم" داره درخواستش رو قبول نکنید!
    همه کس که شرایط ازدواج رو ندارن که مستقیم بیان خواستگاری! پول میخواد ، به میزان زیاد!!! دیگه خودتون قیمت ها دستتون هست قطعا! یه سطح آشنایی میخواد که به سادگی به دست نمیاد ، یه بلوغ فکری و عقلی میخواد ، که تو هرکسی تو سن پایین ایجاد نمیشه و خیلی موارد دیگه..
    آشنایی قبل از ازدواج هم بستگی به اون دو نفر داره ، بعضی ها نیاز به 6 ماه زمان دارن ، بعضیا به بیشتر ، بعضیا به کمتر... من نمیتونم واسه مردم خط مشی تعیین کنم که ازش پیروی کنن و رابطه هاشون رو بر اون اساس جلو ببرن..
    خوب همین که زوج ها با هم مشکل دارن بخاطر اینکه همدیگه رو نمیشناسن ، به نظر شما اگه یه مقدار بیشتری قبل از ازدواج با هم دوست بودن و همدیگه رو تو شرایط مختلفی میدیدن از همدیگه شناخت بیشتری پیدا نمیکردن؟ ما میگیم تو دوران دوستی ، به فرض که 1 سال هم طول بکشه نمیشه کاملا همدیگر رو شناخت ، ولی تا یه حدی که میشه شناخت! تا یه حدی شریک زندگیت رو ، علایقش رو ، اخلاقش رو ، مشکلات روحیش و حساسیت هاش رو بدونی بهتره یا اینکه اصلا ندونی؟!ا اونم خانوم ها که کلا اهل گفتن این مسائل نیستن و دوست دارن شریکشون خودش متوجه بشه! خوب این آداپته شدن با اخلاقیات همدیگه زمان می بره! بهتر نیست که آداپته شده و آماده با هم ازدواج کنن تا ماههای اول ازدواج رو تو سر کله هم بزنن و از هم واسه درک نشدنون دلخور باشن؟
    اون خوب جلوه دادن واقعا هست و منم بارها دیدمش ، ولی به مرور زمان اون هم میگذره و شما میتونی حتی اگه نه نسخه واقعی ، بلکه نسخه واقعی تر اون فرد رو با گذر زمان ببینی!
    اون دختر یا پسر دیگه بالاخره از نگه داشتن نفسش برای تو رفتن شکمش خسته میشه و ول میکنه :دی
    شما ممکنه ، ممکنه اون خانوم رو بدون آرایش هم ببینی و ببینی بدون آرایش و شکل طبیعیش چجوریه!
    از این گذشته هم مسلما ازدواج هدف همه جوون ها نیست! بعضی ها علاقه ندارن ازدواج کنن کلا! حالا به هر دلیلی که برای خودشون دارن.
    هنوز میخوان با یه نفر زندگی شون رو بگذرونن و برای شادی و رفاه همدیگه تلاش کنن ، همه کارایی که زن و شوهر ها برای همدیگه انجام میدن رو انجام بدن ، ما برای اینکه انتخاب اونها با ما تفاوت داره نمیتونیم بهشون برچسب منحرف یا پلید بزنیم.. وقتی که بتونیم با آدمهایی که دارن تو جامعه ما زندگی میکنن و نظرهای متفاوتی نسبت به ما درباره چیزهای مختلف دارن زندگی کنیم و به نظراتشون احترام بذاریم میتونیم به همون خارجکی ها برسیم که مثلا الان تو شهر نیویورک آمریکا ، مردمی با شاید بیشتر از 50 تا فرهنگ مختلف دنیا دارن زندگی میکنن ، یکی بوداییه ، یکی مسلمان ، یک مسیحی ، یکی بی دین و... ولی هیچ وقت نمی بینین که مسیحیا ریختن تو آتشکده اونجا رو خراب کردن یا اونایی که کاتولیک سخت گیر هستن بریزن سر کسانی که مخالف ازدواج هستن و پدرشون رو در بیارن!
    فکر کنم این که ما به نظرات دوستان مون فعلا حتی در سطح اینترنت هم که شده احترام بذاریم میتونه شروع خوبی باشه..
    موفق باشید

negar92 آواتار ها
    • 2,576

عنوان کاربری
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مترجمی زبان انگلیسی
    راه های ارتباطی

باید به حرفاتون کلی فکر کنم اگه اجازه بدین بعدا جوابتون رو میدم
    با حرفاتون موافقم منم مشکلم همینه
    هیچی دختر و پسری عقل سلیم نداره
    همه با یه اشتباه شروع میکنند و به پایان میرسونند
    درسته پسرایی هستند که کار میکنند برای زندگی بهتر اما باز هم پسرایی هستند که هدف درستی ندارند
    این دو که خیلی فرق دارند شما فک میکنید کدوم بیشتره الان؟
    اگه نگاهی کوچولو بندازیم به دورو اطرافمون میبینیم
    باید به حرفاتون فک کنم

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen100 نمایش پست ها
    نگار خانوم منظور بدی نداشتن.
    ببیت عزیزم اقا رضا بعضی از نضرات شما تتوسط روانشناسای اروپایی(اگه اشتب نکنو فروید)تو اروپا روی تمام مردم ارپا ازمایش شده.
    شما به دوستی قبل از ازدواج اشاره کردید.اما کم کم این دوستی به سنهای پایینتر کشیده میشه همینطور که الان کشیده شده. و نتیجش میشه کشور اینگیلیس!
    تو اینگیلیس میدونی برای دخترای 13 ساله چی مد شده؟چن وقت پیش شنیدم.

بچه توی شکم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    و یه سوال دیگه
    چرا ماباید تمام جنبه های مثبت منفی تمدن خارجکی ها رو با هم بگیریم؟
    من میگم علم رو بگیریم و منفی یاش رو بزاریم برا خودشون؟هرکی موافقه دستاش بالا.

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط reza2kn نمایش پست ها
    اونی که شما فکر میکنید
    تفکرات شما
    دوست عزیز شما از من هیچی نمیدونی ، پس بهتره که اینقد مطمئنانه برای خودت حدس و گمان نزنی ، این سبک هم آدمی رو دچار مشکل میکنه.

بحث هم بر سر چیز دیگری ست ، نه بر سر تفکرات یا سبک زندگی من!
    موفق باشید
    بحث من اتفاقا خود شمایی
    چون شما هم تو بحثاتون دقیقا به تفکرات نفر مقابلتون ایرارد وارد میکنید
    من مثل خودتون رفتار کردم
    حقیقت تلخه ...ناراحت نشید
    من یکم رک حرف میزنم البته انتظار من از شما بیشتره
    از بحث کردنم ناراحت نمیشم هر چی دلت خواست بگو تا به یه نتیجه یی برسیم

موفقیت شما ارزوی ماست

Borna66 آواتار ها
    • 55,397
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    خيام-سهراب
    شغل , تخصص
    طراح و تحلیل گر حرفه ای وب
    رشته تحصیلی
    مهندسي نرم افزار
    راه های ارتباطی

با سلام

به به عجب بحث داغ و قشنگی هست
    و لذت بردم از بجث و تبادل نظر دوستان و بازم ادامه بدید...

فقط به افکار و اعقاید همدیگر احترام بگذارید و به انها خدایی نکرده توهینی و بی احترامی نکنید..... که با من طرف هستید

چون هرکسی در این جهان ان خودی دارد و هیج وقت هیچ کسی شبیه دیگری نیست که بتواند یکسان تفکر و اندیشه کند....

ولی در نهایتا با یک بحث و تبادل نظر مفید در این زمینه بتونیم به جمع بندی و نتیجه کابردی و عملی برسی و ازش استفاده کنیم در اینده

منم نظرم در این مورد هم اره هست هم نه چون به هر دو روش معتقدم هست البته نه بصورت عادیش!

روزگار خوش

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور

http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
    برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

reza2kn آواتار ها
    • 45

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط BISOOTOON نمایش پست ها
    بحث من اتفاقا خود شمایی
    چون شما هم تو بحثاتون دقیقا به تفکرات نفر مقابلتون ایرارد وارد میکنید
    من مثل خودتون رفتار کردم
    حقیقت تلخه ...ناراحت نشید
    من یکم رک حرف میزنم البته انتظار من از شما بیشتره
    از بحث کردنم ناراحت نمیشم هر چی دلت خواست بگو تا به یه نتیجه یی برسیم

موفقیت شما ارزوی ماست
    خوب اشتباهه که بحث شما من هستم!
    بحث تاپیک راجع چیز دیگه ای هست!!
    بعد از اونهم من به نظرات کسی ایراد وارد نمی کنم! من راجع به نظرات و تفکراتشون ازشون سوال می پرسم! اگر هم ناراحت بشن یا حس کنن حرف من اشتباهه یا نخوان به سوالات من جواب بدن میتونن بگن و خواهند گفت.
    رفتاری که شما کردی حدس زدن طرز تفکر من بود اونم در صورتی که هیچ گونه شناختی از من نداری و گفتی که این افکارت با شکست فاجعه آمیزی روبه رو شده!! فکر نمی کنم کار زیاد جالبی باشه جناب مدیر بخش معارف اسلامی برچسب زدن خیلی خیلی کار آسونی هست ، ولی هنر بحث و مکالمه واقعی تو نکردن این کار هست ، چون هرکسی میتونه این کار رو انجام بده و در نهایت فقط چند نفر رو داریم که ناراحت شدن و از هم دیگه بدشون میاد ، همین!
    حقیقت هم بعضی اوقات تلخه ، ولی شما حقیقتی رو نگفتی تا بر سر مزش تصمیم بگیریم.
    موفق باشید

negar92 آواتار ها
    • 2,576

عنوان کاربری
    شغل , تخصص
    رشته تحصیلی
    مترجمی زبان انگلیسی
    راه های ارتباطی

قربون شما برم من عزیزم :دی

به خدا من کلا تو این فروم 3 تا بحث شرکت کردم:دی یکی این هست ، یکی اون قبلیه که راجع به س.ک.. قبل ازدواج بود ، یکی دیگه هم راجع به قدرت های ماوراالطبیه و اینا که تو اونم شرکت نکردم ، همه داشتنند صاحب تاپیک و مطالبش رو مسخره میکردن ، رفتم با حرف های منطقی و علمی هم که شده بهشن بگم نمیخوان از مطالب استفاده کنن حداقل احترام صاحب تاپیک رو داشته باشن.. از این گذشته هم چه اشکالی داره که نظر من همیشه با بقیه متفاوت باشه؟
    من اصلا نگفتم که وضعیت جامعه خوب هست! اصلا نگفتم که وضعیت اخلاق و رفتارپسرای جامعه خوب هست یا ... اتفاقا خیلی خیلی هم اوضاع افتضاحی شده!! منم میبینم دور و ورم کسانی رو که هم زمان با چند نفر هستند. من اصلا نخواستم بگم همه گلن و اینجام گلستان!
    بله ، من حاضرم با کسی که باهاش تو رابطه هستم ، وقتی کامل بشناسمش ( البته خانوما رو که هیچ وقت نمیشه کامل شناخت :دی ، در حد کافی ) و شرایط ازدواج داشته باشیم ازدواج کنم ، تو اون تاپیک هم از من این سوال رو پرسیده بودید اگه اشتباه نکنم.
    میدونم که هم دختراو هم پسرای زیادی تو این نسل خراب شدن و اونم همه تو سن های زیر 20 سال! ولی انسان قوه تفکرو تعقل داره واسه همین مواقع.

خوب تا اینجاش که مشکلی نبود همون ححرفای خودم بود

من نگفتم برقراری رابطه آسونه یا بی خطره یا انسان نباید حواسش رو جمع کنه... همه این حرف ها درسته. ولی من خودم خیلی پسر ها رو میشناسم که تو رابطشون ثابت قدمن! کار میکنن و پول درآمدشون و برای رفت و آمد و هدیه دادن و گذروندن رابطشون خرج میکنن ، تو همه شرایط از راحتی خودشون میزنن که بتونن راحتی بیشتری برای پارتنرشون فراهم کنن.. خیلی از دختر خانوما رو هم میشناسم که اینطورین! بین این دو نفر قطعا تنها فرقی که با زوج نامزد کرده یا عقد کرده هست ، پیمان قانونی شون هست! و گرنه همه چیز سر جای خودش هست ، باید باهم خوش رفتار باشن ، از هم دیگه مراقبت کنن ، به همدیگه وفادار بمونن و برای رفاه همدیگه و رابطشون تلاش کنن و اگر خیانتی هم صورت گرفت در بیشتر مواقع به معنای پایان رابطه هست ، که تو ازدواج هم همین هست و فکر نمیکنم آمار خیانت تو ازدواج (مخصوصا بعد از چند سال) خیلی کمتر از آمار خیانت تو رابطه های اینجوری باشه... اینم بگم من اصلا مخالف با ازدواج نیستم!! خیلی هم دوسش داریم :دی ولی ازدواج موضوع مهم و حساسیه و نیاز به یه سری پیش نیاز ها داره که همه افراد اون رو در یه زمان مشخص ندارن... درضمن مطمئن هم باشید که من از همه دخترهای این بحث خیلی بیشتر از پسرها ضربه خوردم و در تلاش نیستم با دروغ بگم همه آدمهای خیلی خوبی هستیم :دی ولی این که بگیم 99% یا اکثریت و اینا فکر نمیکنم مناسب باشه.

خوب اینجا مشکل من اون جمله است ، نمیدونم چرا نمیتونم خودمو با این جمله وفق بدم اره همه ندارند چون زمان اجازه نمیده که داشته باشیم
    اون پیش نیاز ها چه طور باید رفع بشه ؟ با اشنایی؟ چه جور اشنایی؟ یا هرچیز دیگه جز اشنایی

بحث بر سر اینه که این جور دوستی ها به کلا اشتباه هست! اینکه بهترین موقع برای آشنایی دوران نامزدی هست! من همینطور که تاحالا اینجور بوده ، به این نظرات دوستان احترام میذارم نمیگم که نظراتتون اشتباهه ، فقط ازشون سوال میپرسم که خوب چجوری کسی رو که نمیشناسی نامزدت بشه؟! واقعا تو خانوادههای ایرانی همون 1 درصدشون هم حاضر هستن که دخترشون با یک پسر "تحت نظر خانواده" بره بیرون و با هم بگردن تا همدیگه رو بشناسن اونم بدون هیچگونه تعهد قانونی؟! نه خدایی هست؟!

نه چرا نذارن ؟!! من خیلی جاها دیدم مثلا تو شهرهای بزرگ خیلی عادیه این کار که مثلا 6 ماه اشنا هستند اگه تفاهم نبود جدا میشند ولی من این کارو نمیپسندم چون چه 6 ماه چه 10 سال نامزدی باز هم تا زیر سقف نرند همو نمیشناسن
    نه تو رابطه میشه شناخت نه نامزد البته نه همه بعضی افراد وافعا نمیتونند بشناسند

از این گذشته هم به نظر من وقتی که دونفر به بلوغ احساسی و جسمی و عقلی میرسن ، یا حتی در حال رسیدن بهش هستن، یه سری مسائل فقط به اونا مربوط میشه که یکی شون همین رابطه های دوستی یا عاشقانه یا هرچیزی که اسمش رو بذاریم هست. بعضی ها میخوان و میتونن با پدریا مادر یا خواهر و بردار بزرگترشون مشکلاتشون رو در میون بذارن و ازشون کمک بخوان ، ولی به نظر من نباید چیز اجباری باشه که باید اول از زیر نظر خانواده بگذره.
    درسته اجبار خوب نست . بشتر افراد تحت ه جور احساس قرار میگرند توی یه سنی اما اگه خودشون انتخاب کنند شاید به مشکلا بر بخورند خوبه که یه عضو از خونواده بدونه اما باز هم این کار نمیشه
    خجالت یا ه چیز دیگه مانع میشه که گفت

اون دختر ، اون پسر خودش عقل داره و می بینه که داره وارد چه رابطه ای میشه و اگه نخواد قبول نمی کنه! خودتون میدونید ، دخترا اسمشون بد در رفته که گول میخورن ، فریب میخورن و ... وگرنه موجودات فوق العاده باهوش ، تیزبین و زرنگی هستن. اگر هم ضرری بکنه تو اون رابطه ، به خودش بر میگرده ، اشتباه خودش بوده و از اشتباهاتش یاد میگیره...

دختر گول میخوره از نظر احساس نه چیز دیگه چون پسر میتونه با یه کادو یه حرکت مهربونه اونو تو دام بندازه دخترای الان که تو رابطه هستند اکثرا 14 تا 20 هستند و خیلی ساده هستند و تجربه هیچی ندازند

این که حداقل با خودمون رو راست باشیم و بگیم این رابطه ها میتونن مفید باشن ، ولی تفکر میخواد ، احتیاط میخواد ، موقعیت سنجی میخواد و ... به نظرمن خیلی بهتره تا بگیم که نه من واقعا مخالفم با این قضیه ، کلا بده و کار شیطانیه ، در صورتی که همه ما میدونیم به هرحال روزی باید برای شروع ازدواج کم و بیش وارد همچین رابطه ای بشیم.

درسته ازدواج میکنیم اما به نظر شما باید شناخت یکدیگر و میشه الکی بدون هیچ اساسی شناخت؟!!!
    موفق باشید
    خوب نگار خانوم اگه دیدید پسری "افکار شوم" داره درخواستش رو قبول نکنید!

اینو من میدونم اما یه دختره 14 ساله میدونه؟!!!!

همه کس که شرایط ازدواج رو ندارن که مستقیم بیان خواستگاری! پول میخواد ، به میزان زیاد!!! دیگه خودتون قیمت ها دستتون هست قطعا! یه سطح آشنایی میخواد که به سادگی به دست نمیاد ، یه بلوغ فکری و عقلی میخواد ، که تو هرکسی تو سن پایین ایجاد نمیشه و خیلی موارد دیگه..

خوب این مورد خیلی فرق داره اقا رضا
    اره پسرای الان هیچی ندارند تلاش میکنند که برسند به طرفشون اما اگه نشد چی؟!!! قست نبود؟! از این جمله خوشم نمیاد
    چون تقدیر ما دست خودمونه
    چرا سخت بگیریم؟!! نگه همه خونه دارند ماشین دارند؟!!!
    مگه حتما باید 30 سال سن زن گرفت؟!

آشنایی قبل از ازدواج هم بستگی به اون دو نفر داره ، بعضی ها نیاز به 6 ماه زمان دارن ، بعضیا به بیشتر ، بعضیا به کمتر... من نمیتونم واسه مردم خط مشی تعیین کنم که ازش پیروی کنن و رابطه هاشون رو بر اون اساس جلو ببرن..
    من گفتم چه 6 ماه چه 10 سال باز هم تا وقتی نرند زیر یه سقف نمیشه شناخت
    به دوست من 5 ساله تو یه رابطه است
    اونی که من میبینم یه رابطه خوب و سالم بدون هیچ مشکلی حالا به دلایلی نمیتونند ازدواج کندد حالا حالاها اما همیشه میشنوم از دوستم که میگه هنوز طرفشو نشناخته بعد 5 سال
    این یعنی نمزدی چیزی و ثابت نمیکنه جز بعضی اخلاقات و رفتار ها مثل خیلی چیزا

خوب همین که زوج ها با هم مشکل دارن بخاطر اینکه همدیگه رو نمیشناسن ، به نظر شما اگه یه مقدار بیشتری قبل از ازدواج با هم دوست بودن و همدیگه رو تو شرایط مختلفی میدیدن از همدیگه شناخت بیشتری پیدا نمیکردن؟ ما میگیم تو دوران دوستی ، به فرض که 1 سال هم طول بکشه نمیشه کاملا همدیگر رو شناخت ، ولی تا یه حدی که میشه شناخت! تا یه حدی شریک زندگیت رو ، علایقش رو ، اخلاقش رو ، مشکلات روحیش و حساسیت هاش رو بدونی بهتره یا اینکه اصلا ندونی؟!ا اونم خانوم ها که کلا اهل گفتن این مسائل نیستن و دوست دارن شریکشون خودش متوجه بشه! خوب این آداپته شدن با اخلاقیات همدیگه زمان می بره! بهتر نیست که آداپته شده و آماده با هم ازدواج کنن تا ماههای اول ازدواج رو تو سر کله هم بزنن و از هم واسه درک نشدنون دلخور باشن؟

خوب هنوز این روش تو کشور ما جا نیوفتاده ، اگه خواهر دارین برین از پدر خودتون بپرسین اگه خواستگار برا ایشون بیاد حاضره این کارو کنه؟ که خواستگارشو بهتر بشناشه؟! هنوز خیلی خونواده ها سنتی فکر مکنند

اون خوب جلوه دادن واقعا هست و منم بارها دیدمش ، ولی به مرور زمان اون هم میگذره و شما میتونی حتی اگه نه نسخه واقعی ، بلکه نسخه واقعی تر اون فرد رو با گذر زمان ببینی!
    به مرور زمان اما شاید زمان کم باشه
    اون دختر یا پسر دیگه بالاخره از نگه داشتن نفسش برای تو رفتن شکمش خسته میشه و ول میکنه :دی
    شما ممکنه ، ممکنه اون خانوم رو بدون آرایش هم ببینی و ببینی بدون آرایش و شکل طبیعیش چجوریه!
    از این گذشته هم مسلما ازدواج هدف همه جوون ها نیست! بعضی ها علاقه ندارن ازدواج کنن کلا! حالا به هر دلیلی که برای خودشون دارن.
    هنوز میخوان با یه نفر زندگی شون رو بگذرونن و برای شادی و رفاه همدیگه تلاش کنن ، همه کارایی که زن و شوهر ها برای همدیگه انجام میدن رو انجام بدن ، ما برای اینکه انتخاب اونها با ما تفاوت داره نمیتونیم بهشون برچسب منحرف یا پلید بزنیم.. وقتی که بتونیم با آدمهایی که دارن تو جامعه ما زندگی میکنن و نظرهای متفاوتی نسبت به ما درباره چیزهای مختلف دارن زندگی کنیم و به نظراتشون احترام بذاریم میتونیم به همون خارجکی ها برسیم که مثلا الان تو شهر نیویورک آمریکا ، مردمی با شاید بیشتر از 50 تا فرهنگ مختلف دنیا دارن زندگی میکنن ، یکی بوداییه ، یکی مسلمان ، یک مسیحی ، یکی بی دین و... ولی هیچ وقت نمی بینین که مسیحیا ریختن تو آتشکده اونجا رو خراب کردن یا اونایی که کاتولیک سخت گیر هستن بریزن سر کسانی که مخالف ازدواج هستن و پدرشون رو در بیارن!
    فکر کنم این که ما به نظرات دوستان مون فعلا حتی در سطح اینترنت هم که شده احترام بذاریم میتونه شروع خوبی باشه..
    موفق باشید
    ممنون دوست عزیز بحث خوبی یود اگه غلط املایی بود ببخش چون صفحه کلیدم حروف نداره شانسی میزنم

یکی مثل خودت
    • n/a

خوب اشتباهه که بحث شما من هستم!
    بحث تاپیک راجع چیز دیگه ای هست!!
    بعد از اونهم من به نظرات کسی ایراد وارد نمی کنم! من راجع به نظرات و تفکراتشون ازشون سوال می پرسم! اگر هم ناراحت بشن یا حس کنن حرف من اشتباهه یا نخوان به سوالات من جواب بدن میتونن بگن و خواهند گفت.
    رفتاری که شما کردی حدس زدن طرز تفکر من بود اونم در صورتی که هیچ گونه شناختی از من نداری و گفتی که این افکارت با شکست فاجعه آمیزی روبه رو شده!! فکر نمی کنم کار زیاد جالبی باشه جناب مدیر بخش معارف اسلامی برچسب زدن خیلی خیلی کار آسونی هست ، ولی هنر بحث و مکالمه واقعی تو نکردن این کار هست ، چون هرکسی میتونه این کار رو انجام بده و در نهایت فقط چند نفر رو داریم که ناراحت شدن و از هم دیگه بدشون میاد ، همین!
    حقیقت هم بعضی اوقات تلخه ، ولی شما حقیقتی رو نگفتی تا بر سر مزش تصمیم بگیریم.
    موفق باشید
    من خیلی وقته بحثهای شما رو دنبال میکنم
    از تیر ماه تا الان
    حتی براتون یه بار پیام گذاشتم
    فکر کنم نخوندین
    از اینا بگذریم ...
    در کل من شما رو نمیشناسم
    ولی اینجا روی ادما به واسطه حرفی که میزنن حساب وا میکنن
    تقصیر من نیست شاید اگه از نزدیک باهاتون آشنایی داشتم نظرم 180 درجه متفاوت میشد
    شما کار ت درست

بریم سر اصل مطلب : روی لینک زیر کلیک کنید و مطلبش رو خوب بخونید

ارتباط دختر و پسر به منظور شناخت یکدیگر به قصد ازدواج

بعدم این رو بخونید

فقط دخترها بخوانند/دوست پسر آری یا خیر؟!

بعدم این:

نظر پسرها در مورد ازدواج با دختری که با جنس مخالف ارتباط داشته

در آخر سرم این:

روابط دختر و پسر از نظر اسلام چگونه است؟ چرا نباید دختر، دوست پسر داشته باشد؟

صفحه 4 از 6 اولیناولین ... 23456 آخرینآخرین

برچسب برای این موضوع