سلام دوستان
کسی میدونه چرا بعد از گذشت 5 روز هنوز نمرات امتحانات پایان ترم نیومده؟؟؟؟؟
تا جایی من یادمه ترم قبل بعد از 3 روز جوابشون میومد
سلام دوستان
کسی میدونه چرا بعد از گذشت 5 روز هنوز نمرات امتحانات پایان ترم نیومده؟؟؟؟؟
تا جایی من یادمه ترم قبل بعد از 3 روز جوابشون میومد
سلام
هیچ چیز تو پیام نور جای تعجب نداره و عادیه و قبلا هم زیاد از این مشکلات بوده و خواهد بود پس شما نگران نباش احتمالاانقدر که کار میکنن خسته شدن مسئولین و کارمندان
زندگی تفسیر سه کلمه است : خندیدن .... بخشیدن .... و فراموش کردن
.... پس.... بخند .... ببخش .... و فراموش کن
واسه من دوتا از درسام میانترم 6 از 6 خورده . یکیشو اصلا سر کلاس نرفتم ، اون یکیم عمومیه . از نمره امتحانم که کلا خبری نیست
منم تعجب كردم .اون از امتحان انديشه 2كه سوالاش لو رفنه بود سر جلسه يكسري جديد دادان .اين هم از نزدن جواب امتحانا
حداقل خوش به حال شما که از 6 نمره 6 گرفتی.
سلام.
سر جلسه امتحان مبانی برق که بعد از ظهر همون امتحان اندیشه 2 بود نشسته بودیم.قرار بود امتحان راس ساعت 2 برگزار بشه ولی
ولی یه ربع گذشت ... نیم ساعت ... چهل دقیقه ... یک ساعت ... بعد از گذشت یک ساعت و ده دقیقه فرایند آزمون شروع شد
اگه گفتین دلیلش چی بود؟؟؟؟
خب معلومه اصلا سوال طرح نشده بود!!!!!!!!!
داریم ملت ایران؟؟؟؟!!!!!
به افتخار طراحان پیام نور
کلا متاسفانه پیام نور دنیا عجایب دانشگاهی هست
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
با سلام خدمت دوستان
پیام نور زیاد هم بد نیست حداقلش اینه که توانایی خودیادگیری و حفظ کردنت بالا میره!!
و به نظر من تاخیر در زدن نتیجه آزمونها به دلیل ازدحام دانشجو هست
دانشگاه پیام نور که نمیخواد کلاس درس و استاد داشته باشه پس کیلو یی یا شاید بهتر بگم تنی دانشجو میگیره 40% از دانشجویان کشور پیام نوری هستند.تصورش کن!
یه دونه یه دونه هم وارد می کردن نمراتو بعد گذشت 10 روزباید تا حالا تموم میشد!!