به گزارش پرداد به نقل از دیلی میل: اين پير مرد امريکايي به قدري از تنها زندگي کردن خسته شده است که براي داشتن يک همدم مجبور شد به خودش يک آگهي نصب کند .هرکس در هر نقطه از شهر او را ببيند فورا متوجه ميشود که چه مشکلي دارد و به دنبال چه چيزي است.
او يک آگهي براي پيدا کردن شخصي که با فاکتورهاي مورد نظر او همخواني داشته باشد به گردنش آويخته است . البته گفتني است او هرجايي از اين آگهي استفاده نميکند و تنها در مکانهاي خاصي آن را به گردن دارد.
اين پيرمرد 82 ساله تاکيد ميکند که اين کار او به هيچ وجه يک مسئله شوخي بردار نيست و او کاملا در اجراي اين هدف جدي است.
او ميگويد: شايد افراد در سنين 20 يا 30 سالگي به دلايل مختلفي به دنبال همسر باشند اما در اين سن من به دنبال يک همراه واقعي هستم که شريک واقعي زندگي ام باشد.
او تا قبل از 40 سالگي اش سه ازدواج ناموفق داشته و معتقد است از اشتباهاتش درس گرفته است . او ميگويد شايد در جواني خيلي احساساتي بودم اما اکنون ميدانم در يک رابطه چه کارهايي انجام دهم و چه کارهايي را انجام ندهم.
او براي کسي که ميخواهد همسرش باشد فاکتورهاي ساده اي دارد. سن بالاي 60 سال ، علاقه به مطالعه و اخلاق گرم و صميمي و زندگي در محيط روستايي تنها فاکتورهايي است که اين آقا براي همسر آينده اش در نظر گرفته است.
اکثر مردم با ديدن او برايش آرزوي موفقيت ميکنند و تعدادي از زنان به او پيشنهاد ميدهند که در يافتن همسر کمکش کنند. او به کشورهاي مختلفي سفر کرده است و اکنون يک نويسنده است که درآمد ثابتي هم دارد و فکر ميکند ميتواند با اين پول زندگي دو نفر را به خوبي اداره کند./پرداد