سال گذشته، زمانی که سامسونگ برای اولین بار گلکسی نوت را معرفی کرد، بسیاری از کارشناسان این تلفن غول آسا را دستگاهی بی مصرف دانسته و شکست حتمی آن در بازار را پیشبینی کردند. اما این تلفن با صفحه نمایش 5 اینچی خود توانست قلب های بسیاری را تسخیر کند. موفقیت نوت تا جایی ادامه یافت که شاخه ای جدید در بین تلفن های هوشمند بوجود آمد و کم کم سایر شرکت ها نیز به فکر تولید تلفن/تبلت یا همان فبلت اختصاصی خود افتادند.
پس از فروش بالای گلکسی نوت، که شاید حتی بالاتر از انتظار خود سامسونگ نیز بود، ساخت نسل دوم این محصول در دستور کار این کمپانی کره ای قرار گرفت. اکنون گلکسی نوت 2 اینجاست و آماده است تا جانی تازه را به بازار فشبلت ها بدمد. در نسخه جدید همه چیز قدرتمند تر شده و حتی قطر صفحه نمایش نیز بزرگتر از نسل قبلی است.
اگر مایل هستید تا در مورد این بچه غول دوست داشتنی سامسونگ بیشتر بدانید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا زیر ذره بین نارنجی، نگاهی دقیقتر به این محصول داشته باشیم.
بدنه و طراحی
اولین بار که گلکسی نوت 2 را ببینید، سریعا متوجه شباهت بسیار زیاد آن به گلکسی اس 3 میشوید. به نظر میرسد که سامسونگ سیاستی را در پیش گرفته که در آن، طراحی یکپارچه ای بر محصولات هر سال شرکت حاکم است؛ اگر بررسی تبلت ATIV را در نارنجی خوانده باشید، میدانید که آن محصول نیز در راستای این سیاست، از فلسفه طراحی گلکسی اس 3 پیروی کرده. در مجموع به نظر میرسد که سیاست مذکور، در شناخته شدن دستگاه های مختلف با برند سامسونگ، تاثیر گذار باشد.
گلکسی نوت 2 در مقایسه با نسخه اول این دستگاه، کمی باریکتر و کشیده تر شده است. عضو جدید خانواده نوت، ابعادی برابر با 9.4×80.5×151.1 میلیمتر دارد و به یک صفحه نمایش 5.5 اینچی مجهز است. در جلوی این دستگاه، در کنار لوگوی سامسونگ که در بالای تلفن جای گرفته است، حسگرهای نزدیکی و روشنایی به همراه دوربین جلو قرار دارد، در سمت دیگر لوگو یک LED کوچک قرار گرفته است، که تکنولوژی آن از گلکسی نکسوس به این مدل ارث رسیده است. این چراغ آبی رنگ شما را از پیامکها، ایمیل ها و تماس های از دست رفته، با چشمک زدن آگاه میکند، وقتی که شارژ تلفن رو به اتمام باشد نیز، چراغ به رنگ قرمز درآمده و کمبود باتری را به کاربر اعلام میکند.
اما در پایین تلفن دگمه فیزیکی Home قرار دارد که در دو سمت آن دگمه های لمسی بازگشت و تنظیمات تعبیه شده است. در اطراف این تلفن، سادگی به خوبی رعایت شده است، به نحوی که در سمت چپ، دگمه کنترل صدا قرار دارد و در سمت راست نیز دگمه روشن/خاموش جا خوش کرده. شاید برخی از کاربران وجود دگمه فیزیکی برای دوربین را در دستگاه خود ترجیح دهند که در گلکسی نوت 2 جای خالی آن را حس خواهند کرد.
قسمت فوقانی دستگاه جایگاه جک 3.5 میلیمتری و حفره میکروفون است و قسمت تحتانی نیز علاوه بر یک حفره میکروفون دیگر، قلم S pen را نیز در خود جای داده است. در پشت تلفن نیز دوربین و فلش در بالا و اسپیکر ها نیز در پایین قرار گرفته اند. در صورتی که درب پشتی تلفن را نیز باز کنیم، با باتری بزرگ این دستگاه مواجه میشویم. جهت وارد کردن میکرو سیم خود حتما باید باتری را از جای خود درآورید، آما در مورد حافظه جانبی MicroSD این مشکل را نخواهید داشت.
همانطور که اشاره کردیم، گلکسی نوت 2 دقیقا همان طراحی گلکسی اس3 را دنبال کرده است و این بدان معناست که اینبار نیز شاهد همان بدنه پلاستیکی معروف هستیم (البته شما در بازی با کلمات و استفاده از عباراتی مانند پلی کربنات، مختار هستید). استفاده از این نوع متریال برای محصولی مانند نوت 2 با چنین ابعاد بزرگی بسیار منطقی تر به نظر میرسد، چرا که در غیر این صورت شاهد وزن بسیار بالایی برای این دستگاه بودیم.
اگر بخواهیم در مورد تجربه چند روزه استفاده خود از گلکسی نوت 2 بگوییم، در ابتدا باید به چشم هایی اشاره کنیم که به تلفن غول آسای شما خیره میشوند. بزرگی نوت، مکالمههای تلفنی طولانی را بسیار سخت میکند و دست شما از نگه داشتن آن حسابی خسته خواهد شد. هنگام صحبت کردن باید دقت زیادی به خرج دهید تا اسپیکر تلفن دقیقا در برابر گوش شما قرار گیرد، در غیر این صورت در شنیدن صدای طرف مقابل خود مشکل خواهید داشت. اما به رغم ابعاد بزرگ این محصول، وزن 183 گرمی آن کاملا مناسب است و شما را اذیت نخواهد کرد. گلکسی نوت 2 به راحتی در جیب شلوار جین جا میگیرد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت. اما اگر از کسانی هستید که تلفن را در جیب پیراهن خود قرار میدهند، باید بگوییم که ابعاد این دستگاه برای چنین کاری چندان مناسب به نظر نمیرسد.
ادامه مطلب : mobile: بررسی نارنجی: گلکسی نوت 2، بچه غول دوست داشتنی سامسونگ