ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان ورودی سال 1391 دانشگاه پیام نور تمدید شد.
ثبت نام و انتخاب واحد ورودی های جدید دانشگاه پیام نور تا دهم مهر ماه 91 تمدید شد.دانشجویان عزیز برای ثبت نام و انتخاب واحد به سایت گلستان دانشگاه پیام نور مراجعه کنند:
ثبت نام و انتخاب واحد دانشجویان ورودی سال 1391 دانشگاه پیام نور تمدید شد.
ثبت نام و انتخاب واحد ورودی های جدید دانشگاه پیام نور تا دهم مهر ماه 91 تمدید شد.دانشجویان عزیز برای ثبت نام و انتخاب واحد به سایت گلستان دانشگاه پیام نور مراجعه کنند:
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور
دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی
دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور
دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور
دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
یکی به من بگه چرا هر چی شناسه کاربری رو میزنم وارد سایت گلستان نمیشم؟
با سلام
دلایل مختلفی برای این کا دارد.
مثلا روند ثبت نام براتون کامل نشده و یا توسط کاربرین ارشد مریوط به واحد ثبت نام تایید نشده باشید و یا اینکه کلا نام کاربریتون همون کددانشجویی تون می باشد کلا در سیستم گلستان بطور درست تعریف نشده باشد که در این صورت برای رفع مشکتون باید از مرکز اموزشی دانشگاهتون جویا شوید
موفق باشید
روزگار خوش
فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی
دانلود رایگان نمونه سوالات دانشگاه پیام نور
http://up.pnu-club.com/images/00ld7yux3ay3itvspd7n.png
برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)
به ادرس زیر مراجعه کنید
نمونه سوالات رایگان پیام نور
با سلام من روز اول و دوم مهر ثبت نام و انتخاب واحد کردم گزارشهای 1800 و 101 رو گرفتم ولی گزارش 260 رو پیدا نکردم هر روز هم چک میکنم ولی نمیشه تماس هم با مرکز ری میگیرم ولی کسی گوشی رو جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید
سلام.امکان داره بعد از حذف واضافه درسی رو حذف کرد؟(حذف اضطراری واسه چیه؟)