بالا
 تعرفه تبلیغات

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: تحصیل با مدرک کاردانش کامپیوتر در پیام نور

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

پیش فرض تحصیل با مدرک کاردانش کامپیوتر در پیام نور

سلام ، من دیپلم کاردانش کامپیوتر دارم ، امروز میخواستم واسه دوره کارشناسی فراگیر " رشته روانشناسی " پیام نور ثبت نام کنم که فهمیدم با مدرک کاردانش نمیتونم

الان سوالم اینه که میتونم ثبت نام کنم و گزینه "" مدرک پیش دانشگاهی خود را تا شهریور 92 دریاف میکنم "" رو بزنم و بعد برا پیش دانشگاهی ثبت نام کنم و مدرک پیش دانشگاهی بگیرم ؟

کاردانش کامپیوتر میتونه واسه پیش دانشگاهی ثبت نام کنه و مدرک پیش دانشگاهی بگیره ؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

sunyboy آواتار ها
    • 33,773
    مدیـریت کــل باشگاه

عنوان کاربری
    مدیــــریت کـــــل باشگاه
    محل تحصیل
    علوم - فناوری
    شغل , تخصص
    وب مستر - طراح وب
    رشته تحصیلی
    مهندسی نرم افزار
    راه های ارتباطی

اگر میتوانید مدرک پیش دانشگاهی را تا موعد مقرر اخذ کنید میتوانید شرکت کنید.

فروشگاه نمونه سوالات پیام نور با پاسخنامه تستی و تشریحی

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال اول 93-92 پیام نور

دانلود رایگان نمونه سوالات نیمسال دوم 92-91 پیام نور مقطع کارشناسی

دانلود رایگان مجموعه نمونه سوالات تمامی رشته های پیام نور نیمسال اول 90-91 دانشگاه پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمون فراگیر کارشناسی ارشد تمامی دوره های دانشگــــاه پیــــام نور

دانلود مجموعه نمونه سوالات ارشد فراگیر پیام نور

برای دانلود رایگان نمونه سوالات پیام نور با جوابهای تستی و تشریحی در مقطع نمونه سوالات کارشناسی ارشد پیام نور - نمونه سوالات پیام نور کارشناسی - نمونه سوالات پیام نور دکترا- نمونه سوالات آزمونهای فراگیر پیام نور( دانشپذیری)

به ادرس زیر مراجعه کنید

نمونه سوالات رایگان پیام نور

• 3

عنوان کاربری
    کاربر باشگاه
    راه های ارتباطی

ممنون ، یعنی میتونم تو هر رشته ای واسه پیش دانشگاهی ثبت نام کنم ؟

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط aliaali نمایش پست ها
    ممنون ، یعنی میتونم تو هر رشته ای واسه پیش دانشگاهی ثبت نام کنم ؟
    دوست عزیز,فکر نمیکنم بتونین پیش دانشگاهی رو برین,پیش دانشگاهی رشته های فنی و هنرستانی نداره,حالا بازم خودتون تحقیق کنید

در مورد اینکه مدرک رو تا شهریور سال دیگه بیارین,به شرطی میتونید این کار رو بکنین که رشته ای رو که انتخاب و امتحان میدین,حتما ورودی مهر سال دیگه باشه نه دی ماه امسال,این رو از توی دفترچه فراگیر میتونین بفهمید,البته برای سه رشته دبیرستان ریاضی تجربی انسانی میتونن بدون در نظر گرفتن رشته دبیرستان خود یه رشته دیگه رو توی پیش بخونن,مثلا دیپلم ریاضی بود,پیش داشگاهی انسانی رفته

در ضمن هدف هنرستان کار و دانش اینه که تا دیپلم باشه و ورودی به دانشگاه نداشته باشه,پیش دانشگاهی هم مختص دبیرستانی هاست,البته قراره تا چند سال دیگه برداشته و جاش سال 4 ام دبیرستان بیاد

خلاصه کنم,فکر نکنم بتونین پیش دانشگاهی شرکت کنین
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

رئیس دانشگاه پیام نور :بر خلاف تبلیغ برخی از موسسات غیر مجاز کاردانشی ها و فنی حرفه ای ها نمی توانند در آزمون فراگیر شرکت کنند.
    دکتر زیاری در مصاحبه با خبر نگار دانشگاه نیوز گفت: دربرخی از دفترچه های آمادگی فراگیر دانشگاه پیام نور که برای تشویش افکار عمومی آرم تایید از وزارت علوم را دارند از فارغ التحصیلان فنی حرفه ای و کاردانشی ها نیز دعوت شده است تا در کلاسهای آمادگی دانشگاه پیام نور شرکت کنند و این بر خلاف آیین نامه های وزارت علوم است
    دکتر زیاری گفت: داوطبانی که قصد شرکت در دوره های فراگیر را دارند باید حتما دفتر چه را از سایت دانشگاه به نشانی www. Daneshgahnews.com که مورد تایید دانشگاه پیام نور است دانلود و مطالعه کنند
    وی خطاب به داوطلبان گفت : مدارک تحصیلی مورد پذیرش برای ثبت نام در دوره دانشپذیری پیام نور طبق آیین نامه وزارت علوم دا رابون مدرک تحصیلی دیپلم نظام قدیم ، پیش دانشگاهی نظام جدید، کاردانی مورد تایید از آموزش و پرورش یا وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و یاوزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی ، همچنین دارندگان سایر مدارک متوسطه تحصیلی اعم از هنرستان و دانشسراهایی که مدت آموزش متوسط آنها 4 سال بوده است.
    وی خاطرنشان کرد: علی رغم برخی تبلیغات،دانشگاه پیام نور هیچ نوع ورودی بدون کنکور و آزمون ندارد.
    زیاری گفت:برخی از این موسسات غیر مجاز با بیان اینکه داوطلبان صرف حضور در این کلاسها و کسب نمره قبولی دانشجوی دانشگاه پیام نور می شوند با دریافت مبالغ بالا موجب تشویش افکار داوطلبان شده اند.
    وی با اشاره به انتخاب سوالات آزمون دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور از کتب درسی معرفی شده گفت :حضور در کلاسها برای داوطلبان دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور اجباری نیست و اگر داوطلبی کل کتابهای معرفی شده در دفترچه رابه دقت مطالعه کند در آزمون موفق خواهند شد.
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

برچسب برای این موضوع