کارآگاهان پليس آگاهي تهران بزرگ پسرجواني را که با خوراندن کتلت مسموم به خانواده عمه اش آنان را بيهوش و اقدام به ربودن پول و جواهرات عمه اش کرده بود، دستگير کردند.

در 18شهريورماه سالجاري، فردي با مراجعه به کلانتري 132 نبرد به مأموران اعلام کرد که گاوصندوق منزل وي واقع در بلوار ابوذر - خيابان شهيد بهشتي مورد سرقت قرار گرفته و او به برادرزاده 22ساله همسرش به نام ?مهدي? مظنون است.

مالباخته در اظهارات اوليه خود به مأموران کلانتري 132 نبرد گفت که از 13 تا 15 شهريورماه اعضاي خانواده برادر خانمم که چند سال پيش فوت کرده، براي ميهماني به منزل ما آمدند که در اين چند روز و براي تفريح، هر دو خانواده به صورت دسته جمعي به شمال رفتيم پس از بازگشت به تهران در 13 شهريورماه در حال خوردن شام بوديم که ناگهان همگي افراد حاضر در خانه دچار حالت بيهوشي شده و زماني که به هوش آمديم خود را در بيمارستان نزديک محل سکونتمان مشاهده کرديم و پس از به هوش آمدن متوجه غيبت ?مهدي? شديم اما هرچه با تلفن همراهش تماس گرفتيم، وي پاسخگوي تلفن ها نبود و پس از انجام معاينات، دکتر به ما اعلام کرد که علت بيهوشي ما مسموميت شديد غذايي ناشي از مصرف داروهاي خواب آور بود که در ادامه، قرار بر آن شد تا پس از بازگشت اعضاي خانواده ?مهدي? به شهرستان، موضوع را از وي پيگير شوند.

مالباخته در ادامه اظهارات خود و در مورد نحوه اطلاع از سرقت اموال خود نيز به مأموران گفت که چند روزي از بازگشت خانواده ?مهدي? به شهرستان نگذشته بود که براي برداشتن اسناد و مدارک شناسايي به محل گاوصندوق داخل خانه مراجعه کردم اما زماني که در گاوصندوق را باز کردم، در کمال تعجب متوجه شدم که نزديک به يک کيلوگرم از طلاهاي همسرم به همراه مبلغ 30 ميليون تومان وجه نقد داخل گاو صندوق سرقت شده بلافاصله با خانواده مهدي تماس گرفته و از آنان درخواست کردم تا مهدي را به تهران بياوردند و تا چند ساعت ديگر آنان به همراه ?مهدي? به تهران مي آيند.

در ادامه تحقيقات، يکي از فرزندان مالباخته که در شب ميهماني حضور نداشت و فرداي ميهماني به در منزل پدرش مراجعه و پس از ورود به خانه متوجه بيهوشي اعضاي خانواده خود و ميهمانان شده بود، در اظهارات خود به مأموران گفت که آخرين شبي که پدر، مادر و ديگر اعضاي خانواده ام به همراه خانواده دايي، در خانه پدرم حضور داشتند، من در ميهماني و زمان صرف شام حضور نداشتم و در خانه خودمان بودم، فرداي آن روز با تلفن منزل و شماره تلفن هاي همراه اعضاي خانواده و حتي ميهمانان تماس گرفته اما هيچکدام پاسخگوي تماس هاي من نبودند. به همين علت بعدازظهر به در منزل پدرم مراجعه کرده پس از چندين بار زنگ زدن و عدم شنيدن پاسخ از داخل خانه با استفاده از کليد منزل پدري که همراه خود داشتم وارد خانه شده و در کمال تعجب تمامي ميهمانان و اعضاي خانواده ام را به صورت بيهوش يا نيمه بيهوش پيدا کردم بلافاصله با اورژانس تماس گرفته و آنان را به بيمارستان رساندم.

با توجه به اظهارات مالباخته و اعضاي خانواده اش، مأموران اقدام به دستگيري وي در 18شهريورماه کردند که مهدي پس از انتقال به کلانتري منکر هرگونه اقدام به بيهوش کردن اعضاي خانواده خود و مالباخته شد و در اظهارات اوليه به مأموران گفت که شب حادثه به علت خوردن عصرانه در بيرون از منزل عمه، اشتهايي براي خوردن شام نداشتم و به همين علت، آن شب غذا نخوردم و اطلاعي از موضوع سرقت نيز ندارم که با وجود انکار هرگونه اقدام به بيهوشي و سرقت از سوي ?مهدي?، به دستور بازپرس شعبه ششم دادسراي ناحيه 14 تهران، پرونده براي رسيدگي تخصصي در اختيار کارآگاهان پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.

با ارجاع پرونده به پايگاه ششم، بلافاصله تحقيقات از مالباخته، اعضاي خانواده وي، اعضاي خانواده ?مهدي? که به همراه وي به تهران مراجعه کرده بودند و همچنين شخص ?مهدي? در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت ?مهدي? در اظهارات اوليه خود همچنان منکر هرگونه اقدام به بيهوش کردن اعضاي خانواده مالباخته و خانواده خود بود اما سرانجام به ناچار علاوه بر اعتراف صريح به بيهوش کردن مالباخته و ديگر افراد حاضر در منزل با استفاده از ده ها قرص و داروي خواب آور و سرقت طلا و جواهرات و همچنين مبلغ 30 ميليون تومان وجوه نقد داخل گاو صندوق نيز اعتراف کرد.

متهم در اعترافات خود درباره شيوه و بيهوش کردن تمامي افراد حاضر در خانه مالباخته به کارآگاهان با بيان اينکه تمامي کساني که آن شب در زمان صرف شام، از کتلت خورده بودند بيهوش شدند گفت که به همراه مادر و ديگر اعضاي خانواده، براي ميهماني و ملاقات با خانواده عمه، از شهرستان به تهران آمديم و پس از چند روز به همراه آنان و براي تفريح به شمال رفتيم، قبل از حرکت به سمت شمال، هنگامي که شوهر عمه ام براي برداشتن ميزان پول مورد نياز براي مسافرت در حال صحبت کردن با عمه بود متوجه شدم که داخل گاو صندوق مبلغ قابل توجهي پول وجود دارد و از همان جا وسوسه سرقت پول ها به جانم افتاد، پس از بازگشت به تهران و در حالي که در طول مسافرت، در حال طرح نقشه براي سرقت گاو صندوق بودم، به داروخانه رفته و پس از خريد چندين بسته قرص خواب آور به خانه عمه بازگشتم، همان شب نيز و به بهانه درست کردن کتلت، به داخل آشپزخانه رفته و زماني که در حال آماده کردن کتلت بودم، قرص ها را به داخل محتويات کتلت ريخته و با آن مخلوط کردم، پس از آماده شدن کتلت ها و در زمان صرف شام نيز شام نخوردم. حدود ساعت 12 شب بود که پس از اطمينان از بيهوش شدن تمامي اعضاي خانواده خود و عمه ام، به داخل اتاق رفته و پس از پيداکردن کليد گاو صندوق، چندين ميليون تومان وجه نقد و همچنين مقدار زيادي طلا و جواهرات داخل آن را سرقت کرده و بلافاصله همان شب و در حالي که همگي افراد حاضر در خانه همچنان بيهوش بودند به شهرستان بازگشته و طلا و جواهرات سرقت شده را به مبلغ 30 ميليون تومان، به يکي از دوستانم فروختم.

سرهنگ کارآگاه محمداشراقي، رييس پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ، با اعلام اين خبر گفت: با توجه به اعترافات صريح متهم مبني بر سرقت وجوه نقد و همچنين طلا و جواهرات داخل گاوصندوق، کارآگاهان پايگاه ششم با اخذ نيابت قضايي به شهرستان مراجعه و پس از دستگيري خريدار طلا و جواهرات مسروقه، در بازرسي از منزل مالخر موفق به پيداکردن بيش از 600 گرم از طلا و جواهرات مسروقه شدند.

وي افزود: در حال قرار قانوني براي متهمان به ويژه متهم اصلي پرونده صادر و تحقيقات براي کشف ديگر اموال سرقت شده و همچنين شناسايي ديگر جرايم ارتکابي احتمالي متهم در دستور کار کارآگاهان پايگاه ششم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفته است.

منبع : :: Havades :: حوادث ایران و جهان ::