بالا
 تعرفه تبلیغات

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در این نظرسنجی انزجار خود را از دشمنان اسلام نشان دهید

رأی دهندگان
15. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

13 86.67%
  • مرگ بر دشمنان اسلام و انسانیت

13 86.67%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 17

موضوع: توهین به پیامبر(ص) نشان درماندگی در برابر منطق اسلام است/ دعوت به راهپیمایی جمعه

Hybrid View

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

به نظر من هر کی این فیلم رو حمایت کرده,میدونسته واکنش مسلمانان تند هست(چون اولین بار نیست این نوع توهین ها).اتفاقا به نظر من طرف همین رو میخواد که مسلمانان خشمگین بشن و به همه جا حمله ور بشن,و اون اهداف اصلیش برسه,بد نام کردن مسلمانان به کشتار و جنایت.به نظر من باید صبور بود و افراط گری نکرد.چهره معصومین مانند قرآن هست,قابل تحریف نیست,همه انسان ها میدانند,خود شیطان هم میدونه.

رضا جان هم نکات خوبی رو گفتن
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidking نمایش پست ها
    به نظر من هر کی این فیلم رو حمایت کرده,میدونسته واکنش مسلمانان تند هست(چون اولین بار نیست این نوع توهین ها).اتفاقا به نظر من طرف همین رو میخواد که مسلمانان خشمگین بشن و به همه جا حمله ور بشن,و اون اهداف اصلیش برسه,بد نام کردن مسلمانان به کشتار و جنایت.به نظر من باید صبور بود و افراط گری نکرد.چهره معصومین مانند قرآن هست,قابل تحریف نیست,همه انسان ها میدانند,خود شیطان هم میدونه.

رضا جان هم نکات خوبی رو گفتن
    داداش گلم
    من نگفتم با شما مخالفم
    گفتم فقط درباره امریکا اشتباه فکر نکن
    اگه فکر میکنی کار امریکا نیست بگو تا بحث کنیم ،هم تیمی
    میدونید چی مهمه ؟
    فقط حقیقت ...

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

نقل قول نوشته اصلی توسط BISOOTOON نمایش پست ها
    داداش گلم
    من نگفتم با شما مخالفم
    گفتم فقط درباره امریکا اشتباه فکر نکن
    اگه فکر میکنی کار امریکا نیست بگو تا بحث کنیم ،هم تیمی
    میدونید چی مهمه ؟
    فقط حقیقت ...
    مرسی داداش

من فکر میکنم آمریکا فقط یک ابزاره,مثل تمام آدمهایی که به دین توهین کردن توی این چند سال.پشت قضیه فقط یک بعد نداره(به غیر از صهیونیست ها,کسای دیگه ی هم هستند).متاسفانه توی دنیای امروز تمام توجه هات به سمت آمریکا هست,در سایه همین توجه,کشورهای دیگه ای هستند که به صورت پنهان کارهایی رو علیه بشریت انجام میدن که دست آمریکا رو از پشت میبندن!!,نمونش یه کشور اروپایی بی صدا و مشهور به سفیر حقوق بشری!!!.نمیخوام اسم ببرم,چون اسمش زیاد مطرح نیست,و از همین استفاده میکنه و روی سلاح های بیولوژیکی جدید کار میکنه,جنگ افزار هایی با قدرت آدمکشی بالا میسازه و صادر میکنه و کسی هم کاری نمیکنه علیه هش.شیطان صفت ها همیشه میرن دنبال یه جایگاهی میگردن که قدرت برتری داشته باشه,مهمترین آنها همین کشور آمریکاست,طی سالهای متمادی نفوذ خود رو به وسیله آلوده کردن افراد پر نفوذ در دستگاه های حاکمیت شروع میکنن,تا به جایی برسن که دیگه اون کشور به صورت غیر مستقیم در دست اونا باشه,حتی اگه رئیس جمهور هم خلاف رویه اونا بخواد را بره,راهش رو برای همیشه میبندن!!(کندی رو یادتونه).حتی یه موقع خبرهایی بود که یه عده توی کشور ما هم فراماسی یا شیطان گرایی دارن,کار با صحتش ندارم,باز خدام رو شکر میکنم توی یه کشوری هستم که هسته اصلیش بر پایه خدا پرستی بنا شده,کار به حاشیه ها ندارم
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidking نمایش پست ها
    مرسی داداش

من فکر میکنم آمریکا فقط یک ابزاره,مثل تمام آدمهایی که به دین توهین کردن توی این چند سال.پشت قضیه فقط یک بعد نداره(به غیر از صهیونیست ها,کسای دیگه ی هم هستند).متاسفانه توی دنیای امروز تمام توجه هات به سمت آمریکا هست,در سایه همین توجه,کشورهای دیگه ای هستند که به صورت پنهان کارهایی رو علیه بشریت انجام میدن که دست آمریکا رو از پشت میبندن!!,نمونش یه کشور اروپایی بی صدا و مشهور به سفیر حقوق بشری!!!.نمیخوام اسم ببرم,چون اسمش زیاد مطرح نیست,و از همین استفاده میکنه و روی سلاح های بیولوژیکی جدید کار میکنه,جنگ افزار هایی با قدرت آدمکشی بالا میسازه و صادر میکنه و کسی هم کاری نمیکنه علیه هش.شیطان صفت ها همیشه میرن دنبال یه جایگاهی میگردن که قدرت برتری داشته باشه,مهمترین آنها همین کشور آمریکاست,طی سالهای متمادی نفوذ خود رو به وسیله آلوده کردن افراد پر نفوذ در دستگاه های حاکمیت شروع میکنن,تا به جایی برسن که دیگه اون کشور به صورت غیر مستقیم در دست اونا باشه,حتی اگه رئیس جمهور هم خلاف رویه اونا بخواد را بره,راهش رو برای همیشه میبندن!!(کندی رو یادتونه).حتی یه موقع خبرهایی بود که یه عده توی کشور ما هم فراماسی یا شیطان گرایی دارن,کار با صحتش ندارم,باز خدام رو شکر میکنم توی یه کشوری هستم که هسته اصلیش بر پایه خدا پرستی بنا شده,کار به حاشیه ها ندارم
    ممنون
    من هم نظرم همینه
    اما اگه نظر شما متفاوت بود بازهم مشکلی نداشتیم چون باید روی مسائل بحث کرد تا به حقیقت رسید ،من بارها تو بحثهایی که اتفاق افتاده متوجه شدم که اشتباه از من بوده و قبول کردم و نظری که حقیقتش بر من آشکار شده را پذیرفته ام
    در ضمن به دوستان داستان سلمان رشدی را یادآوری میکنم که یقین داشته باشن این کارهایی که بر علیه اسلام انجام میشود کاملا برنامه ریزی شده است
    راستی یک علت مهم برای انجام این چنین رفتارها از سمت این نژاد (دستهای پشت پرده دنیا،بنی اسرائیل ،فرزاندان برادران یوسف علیه السلام) هست :آن هم نزدیکی به شیطان و استفاده از منافعی که در واقع فریب شیطان است ،میباشد
    در واقع فراماسون یا هر اسم دیگری یک پوشش است و فقط شیطان پرستی وجود دارد
    چون فطرت انسان نا خودآگاه در برابر پلیدی مقاومت میکند اینها شیطان پرستی را در قالبهای شیک و خوش آب و رنگ
    به خورد مردمان ناآگاه و افرادی که شستو شوی ذهنی داده شده اند میدهند،تا برای ارباب خود شیطان، برده و نوکر فراهم کنند.هر چند که فراماسونری نیز جلوه مناسبی ندارد.

برچسب برای این موضوع