بالا
 تعرفه تبلیغات

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در این نظرسنجی انزجار خود را از دشمنان اسلام نشان دهید

رأی دهندگان
15. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

13 86.67%
  • مرگ بر دشمنان اسلام و انسانیت

13 86.67%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه

دانلود نمونه سوالات نیمسال دوم 93-94 پیام نور

دانلود نمونه سوالات آزمونهای مختلف فراگیر پیام نور

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 17

موضوع: توهین به پیامبر(ص) نشان درماندگی در برابر منطق اسلام است/ دعوت به راهپیمایی جمعه

Hybrid View

saeidking آواتار ها
    • 1,727
    مدير بازنشسته

عنوان کاربری
    مدير بازنشسته
    محل تحصیل
    وجدان
    شغل , تخصص
    کارشناس امور کشاورزی
    رشته تحصیلی
    مهندسی آب و خاک
    راه های ارتباطی

البته من فکر نمیکنم این کار مستقیم دولت آمریکا باشه,چون خوب میدونن با این کار به منافع خودشون لطمه میزنن,باید مراقب بود,یه عده هم این وسط ماهی میگیرن,مثل سلفی های ترکیه که میخواستن اقداماتی انجام بدن(نمیدونم این سلفی ها از کی تا حالا عاشق پیامبر شدن,نه که خیلی هم سیره نبوی توی رفتارشون هست!!!)

به نظر من قانون آزادی بیان توی آمریکا مورد سوء استفاده یه عده تندرو میشه,دولت آمریکا باید با اصلاح قوانینش,حسن نیتش رو نشون بده,تمام کشورهای دنیا باید جلوی توهین به ادیان رو بگیرن و باهاشون برخورد کنن

کشتن یه عده هیچ توجیهی نداره,نتیجه عکس میده,مثلا یه عده توی مصر رفتن بالای دیوار مقابل سفارت آمریکا پرچم القائده رو نصب کردن!!!,باید مردم جهان جلوی سوء استفاده یه عده افراطی مذهبی رو بگیرن,همه ادیان

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
    اگر تنهاترين تنها شوم باز خدا هست او جانشين همه نداشتنهاست.(شریعتی)

http://up.pnu-club.com/images/70ud7bp0svld9vwyherq.jpg

یکی مثل خودت
    • n/a

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidking نمایش پست ها
    البته من فکر نمیکنم این کار مستقیم دولت آمریکا باشه,چون خوب میدونن با این کار به منافع خودشون لطمه میزنن,باید مراقب بود,یه عده هم این وسط ماهی میگیرن,مثل سلفی های ترکیه که میخواستن اقداماتی انجام بدن(نمیدونم این سلفی ها از کی تا حالا عاشق پیامبر شدن,نه که خیلی هم سیره نبوی توی رفتارشون هست!!!)

به نظر من قانون آزادی بیان توی آمریکا مورد سوء استفاده یه عده تندرو میشه,دولت آمریکا باید با اصلاح قوانینش,حسن نیتش رو نشون بده,تمام کشورهای دنیا باید جلوی توهین به ادیان رو بگیرن و باهاشون برخورد کنن

کشتن یه عده هیچ توجیهی نداره,نتیجه عکس میده,مثلا یه عده توی مصر رفتن بالای دیوار مقابل سفارت آمریکا پرچم القائده رو نصب کردن!!!,باید مردم جهان جلوی سوء استفاده یه عده افراطی مذهبی رو بگیرن,همه ادیان

سلام به داداش گلم آقا سعید
    بله
    من هم با شما موافق هستم چرا که القاعده مدین امریکا ست و امریکا خود این گروهک تروریستی را روانه بازار آشوب دنیا کرده تا آب که گل آلود شد بهتر ماهی بگیرد
    شاید از خود پرسیده باشید امریکا آخر چه نفعی از این کارها میبرد و تازه ضرر هم که میکند ...پس چه؟
    شما را به دلیلی که شیطان به خاطر آن از بهشت اخراج شد ،یاد آوری میکنم
    امریکا بوسیله دستان پشت پرده اداره میشود که امریکا که سهل است دنیا و هر چه فکر کنی برایش مهم نیست
    چه برایش مهم است؟
    هیچ ...و شاید تباهی محض باشد کارشان
    اینان شیطان پرستان یا فراماسونها یا صهیونیستها هستن
    به این قسمت مراجعه کنید و اگر قانع نشدید در خدمتتان هستم با سندهای محکم تر ...

واشنگتن دی سی یعنی چه؟ ( پایتخت امریکا )

برچسب برای این موضوع