بچه ها سلام من تازه واردم و خيلي هم خوشحال شدم از آشنايي با همتون.راستش من دارم سراسري مي خونم در رشته اي كه دوست ندارم!وضعم هم تقريبا بغرنج است!حالا بماند...مي خواستم ببينم كسي اطلاع داره از روند انصراف از تحصيل و شركت در فراگير و پذيرش در رشته ي ديگه و داستان نظام وظيفه اش؟!
ببينيد توي سايت نظام وظيفه و بر طبق آخرين اصلاحات و تصويبات در سوال 16 چنين اومده:
16-آيا دانشجويان انصرافي حق تحصيل مجدد را دارند؟ |
|
بلي . مشمولان در طي مدت تحصيل از ديپلم تا دكتري صرفا 1بار مي توانند از تحصيل انصراف ومجددا با پذيرفته شدن در دانشگاه
به شرط عدمورود غيبت ، مي توانند به تحصيل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولي بودن تحصيل با اين اوصاف فرقي نخواهد داشت،
به شرط اينكه 1: درمقطع قبلي فارغ التحصيل نشده باشد . 2: از زمان انصراف در مقطع اول بيش از يكسال نگذشته باشد.
يعني اگر پسري سراسري يا آزاد باشه توي رشته اي كه دوستش نداره و نداشته انصراف بده از لحظه ي انصرافش 6 ماه فرصت داره تا
وضعيت نظام وظيفه اش روشن شه...بفرض توي اين 6 ماه فراگير پيام نور قبول شه كه با توجه به خبري كه دوست خيلي عزيزمون قرار دادند
امكان تحصيل همزمان هستش حالا انصراف مي ده از اون سراسري و آزادش و با توجه به اين بند 16 اين امكان رو داره كه انصراف بده و
از مراكز ديگر آموزش پذيرش بگيره و معافيتش هم صادر ميشه و بعدش هم كلا مي تونه در پيام نور مشغول تحصيل شه تا ليسانسشو بگيره
من كل اين پروسه رو درست متوجه مي شم يا نه؟! |
|
و البته اين هم سوال 19:
19-آيابه دوره هاي فراگيرپيام نور،دوره هاي بين الملل دردانشگاه وپودماني وسايرمقاطع تحصيلي بدون آزمون معافيت تحصيلي تعلق مي گيرد |
|
بليدرصورت تصويب شوراي گسترش آموزش عالي امكان جذب بدون آزمون واحد آموزشي ، تحصيل اينگونه افراد منعي نخواهد داشت. |
|
|
|