يک سال قبل اهالي ساختماني در پاسداران تهران به پليس خبر دادند بوي تعفن از يکي از واحدهاي آپارتماني بيرون مي آيد و از آنجايي که صاحب اين خانه زن تازه واردي است کسي او را نمي شناسد. با ورود ماموران به آپارتمان آنها متوجه شدند زن صاحبخانه در آنجا به قتل رسيده است و بوي تعفن حکايت از آن داشت چند روزي از مرگ زن 54 ساله مي گذرد و فرد يا افرادي که فريبا را کشته اند براي سرقت به خانه او رفته بودند، چراکه علاوه بر چهار ميليارد تومان پول نقد ، ميلياردها تومان طلا هم از خانه اين زن سرقت شده بود.
با انتقال جسد به پزشکي قانوني بررسي هاي پليسي ادامه يافت و فاش شد مقتول آرايشگري بود که به جز ايران در ژاپن و چند کشور ديگر آموزش آرايشگري مي داد و يکي از دخترانش هم در ژاپن زندگي مي کند.
ماموران همچنين پي بردند اين زن سه فرزند ديگر هم دارد که فقط يکي از آنها با او زندگي مي کرد. با شناسايي فرزندان فريبا رازهايي از زندگي او هم آشکار شد.
زن 54 ساله قبل از اينکه به خانه اش در پاسداران نقل مکان کند در محله اي قديمي زندگي مي کرد و همسايه هاي قديمي به خوبي مي دانستند او با چه کساني رفت و آمد داشت. همسايه هاي قديمي به پليس گفتند جواني به نام حسام به خانه اين زن رفت وآمد زيادي داشت و خانواده اش هم از اين موضوع بي اطلاع بودند. به اين ترتيب بود که حسام به عنوان اولين مظنون پرونده شناسايي شد. با بازداشت اين مرد 30ساله راز جنايت فاش شد و پليس دريافت عامل قتل حسام و همسرش مينا هستند.
حسام در بازجويي ها گفت: مدت ها بود با فريبا در ارتباط بودم تا اينکه تصميم گرفتم با زني ازدواج کنم، به فريبا گفتم رابطه ما به جايي نمي رسد و من بايد دنبال زندگي خودم باشم. او هم خيلي منطقي برخورد کرد و پذيرفت حتي به من گفت هديه اي مناسب به من خواهد داد. بعد از اينکه ازدواج کردم گفت بايد شناسنامه من و همسرم را ببيند تا هديه را بدهد.
من شناسنامه ها را برايش بردم اما بازهم قبول نکرد. مشکل مالي داشتم و به پولي که قولش را داده بود خيلي محتاج بودم. به او گفتم چرا به قولي که داده وفا نمي کند، جواب داد بايد همسرم را ببيند. من همسرم را به خانه او بردم باز هم قبول نکرد پول را بدهد تا اينکه روز حادثه پيشنهادي بي شرمانه به من داد و گفت در صورتي پول را به من مي دهد که جلوي همسرم با او رابطه برقرار کنم. من از اين پيشنهاد خيلي ناراحت شدم. او با اين کار مي خواست زندگي ام را نابود کند.
وقتي ديدم اين طور نمي شود به همسرم گفتم بايد او را بيهوش کنيم و پول هايش را بدزديم. آن روز مقداري داروي بيهوشي داخل آب ميوه ريختيم و به خانه فريبا رفتيم، وقتي آب ميوه را به فريبا داديم و او هم نوشيد حالت گيجي به او دست داد در اين حالت وي را به اتاق خوابش برديم و داشتيم دنبال پول ها و طلاها مي گشتيم که فريبا بلند شد و با من درگير شد البته بي حال بود و نمي توانست زياد مرا بزند. دستانم را روي گلويش گذاشتم و خفه اش کردم و بعد هم با چاقو ضربه اي به او زدم چون نتوانستيم گاوصندوق را باز کنيم آنجا را ترک کرديم و فرداي آن روز با يکي از دوستانم که متخصص بود آمديم و پول هاي داخل گاوصندوق و طلاها را به سرقت برديم.
با توجه به اعتراف اين مرد ساير متهمان هم شناسايي و بازداشت شدند، با صدور کيفرخواست پرونده به شعبه 74 دادگاه کيفري استان تهران رفت و روز گذشته قرار بود متهمان پاي ميز محاکمه بروند اما از آنجايي که اولياي دم در دادگاه حاضر نشده بودند، رسيدگي به قتل به بعد موکول شد.
منبع : :: Havades :: حوادث ایران و جهان ::